QUOTE(ievuschka @ 2009 01 24, 14:33)
LINUTUKE - kokia tu šaunuolė Aš nors ir turiu trikotažo, vilnos, galėčiau pradėt, bet vis dar su kitokiasi darbais krapštausi
Norėjau paklausti-tu siuvai lygiai pagal duotus išmatavimus?Įdomu, kokio dydžio lėlė išėjo? Ir ar ne per storos rankos/kojos?
Jei storokos-tai gal galima pačiam pakoreguoti ir paploninti? Ar tuomet jau bus nusižengta kažkokiam standartui?
na mano lelyte daryta irgi kaip tik pagal iskarpa viskas, tai gavosi apie 40 cm ugio , kadangi mano pasirinktas audinukas tvirtas ir nesitempe i sonus, tai lelyte nelabai sustambejo kojos ir rankos pastorejo 1,5-2 cm (kalbu apie apimti) pilvukas gavosi 28cm apimtis, galvytes 30 cm apimtis, nezinau ziurisi naturaliai, tikrai ne barbe gavosi ,Norėjau paklausti-tu siuvai lygiai pagal duotus išmatavimus?Įdomu, kokio dydžio lėlė išėjo? Ir ar ne per storos rankos/kojos?
Jei storokos-tai gal galima pačiam pakoreguoti ir paploninti? Ar tuomet jau bus nusižengta kažkokiam standartui?
bet manau jai tampresnis trikotazas, tai galima ir manau reikia siaurinti, vienu zodziu, as tai ziureciau pagal situacija,
palaukai man buvo sudetinga padaryti, trikotazas labai tankus, niekaip storesnis siulas nenorejo prasisiuti, tai teko isradinga buti ir improvizuoti , mano merginos jau bando pretenduoti i sita lelyte, tai teko pazadeti, kad pasiusiu ir joms po lelyte, nors jau dabar zinau kad greiciausiai nezais su jomis, vyresnele viska kisasi su savim i lova, o mazesnioji, aplamai greiciau koki kaciuka aprengines nei lele, nu bet negaila pasiuti , juo lab kad pats procesas laaabai suzavejo, jau tiek buvo nevykusiu bandymu , o dabar jauciuosi kaip ant sparnu