QUOTE(Putlutė @ 2009 01 20, 12:28)
QUOTE(Sazha @ 2009 01 21, 21:45)
Noriu parodyt, kas man pavyko - mano lėlės "kūdikio" stadija - turiu galvoj, kad be plaukų dar ir tik su apatinėm kelnikėm
http://tinypic.com/v...pic=2mzcisy&s=5
http://tinypic.com/v...pic=246q1py&s=5
Superinės lėlytės, kokios mielos
bet gal dar nerodom nuotrauku? parodysim visos gale, vienoj vietoj, papletkavosim, kuri kieno, ka manot?
QUOTE(Coccinela @ 2009 01 21, 23:42)
QUOTE(frederica @ 2009 01 22, 01:02)
Galvoju,kad dar ir kaklo storis įtakoja, manoji gavos storakaklė ,( išpradžių labai pykau, dabar džiaugiuos ), užtai beveik nesusiraukšlėjus
Turbūt neturi, man nesigavo, tiesiog, aš kai padariau apatinę tą lėlytę, tai visšutinę dariau be jokių iškarpų, tiesiog aplink tą apatinę lėlytę labai gerai aptempiau medžiagą ties plačiausia vieta, tada pasižymėjau kur kirpti ir susiuvus vos įkišau, nes norėjau, kad labai gerai apsitemptų, o paskui kemšant kūnelį, tai taip stiprokai patempiau į apačią ir nesigavo raukšlelių toj vietoj. Ir dar mano trikotažas storesnis, ir kaklas lėlytės storesnis.
QUOTE(belkaa @ 2009 01 21, 21:51)
bet gal dar nerodom nuotrauku? parodysim visos gale, vienoj vietoj, papletkavosim, kuri kieno, ka manot?
mes cia su frederica pasitarem, ir nuterem, kad ir prizai visai smagu butu
as taip pamaniau, kadangi visos siut mokam kazkiek, gal butu smagu prizas- Tildos knyga?
va shita:
arba sita:
Aš tai kalėdinio noriu, jei čia rinkimai
Uupsa, tu tik niekam nesakyk, aš tą sušaudytą triko nupirkau paskui keikiaus, keikiaus.. šiandien MB gavo, išpakavo, sakė, tik pašaudyta ir jo vyriškom akim - trikotažo 200tams lėlių...
Žodžiu, mergaitės, kažkokio (Jersey) spec. lėlėms trikotažo kūnos spalvos turėsiu pardavimui, nes man tiek lėlių tikrai nereik
Uupsa, tu tik niekam nesakyk, aš tą sušaudytą triko nupirkau paskui keikiaus, keikiaus.. šiandien MB gavo, išpakavo, sakė, tik pašaudyta ir jo vyriškom akim - trikotažo 200tams lėlių...
Žodžiu, mergaitės, kažkokio (Jersey) spec. lėlėms trikotažo kūnos spalvos turėsiu pardavimui, nes man tiek lėlių tikrai nereik
QUOTE(belkaa @ 2009 01 21, 23:51)
Turbūt neturi, man nesigavo, tiesiog, aš kai padariau apatinę tą lėlytę, tai visšutinę dariau be jokių iškarpų, tiesiog aplink tą apatinę lėlytę labai gerai aptempiau medžiagą ties plačiausia vieta, tada pasižymėjau kur kirpti ir susiuvus vos įkišau, nes norėjau, kad labai gerai apsitemptų, o paskui kemšant kūnelį, tai taip stiprokai patempiau į apačią ir nesigavo raukšlelių toj vietoj. Ir dar mano trikotažas storesnis, ir kaklas lėlytės storesnis.
Taigi ir sakau, kad kaklas storesnis
O prizų tai reik,reik- nes aš labai noriu prizo
Coccinela, aš pirksiu , rimtai- nes jau užsikrėčiau , siūsiu dar tokią
QUOTE(uups @ 2009 01 21, 23:04)
mes cia su frederica pasitarem, ir nuterem, kad ir prizai visai smagu butu
as taip pamaniau, kadangi visos siut mokam kazkiek, gal butu smagu prizas- Tildos knyga?
Labai jau fainas prizas būtų bet kuri knyga Tik šiaip įdomu-o kas prizo steigėjas? kažkaip gal nefaina, kad kažkas iš savo asmeninių resursų prizus įsteigia... Jau meškučių konkurse taip buvo... gal visoms kažkaip prie to prizo prisidėti, pvz. sumetam į krūvą po kažkiek lt (kaip pvz.-sakykim po 10lt), o kas laimės-tai tas prizinis fondas ir atiteks, arba už tuos pinigus pirkta knyga. Ar aš čia visai į pievas parašiau? sakau-gal taip sąžininga visų siuvančiųjų atžvilgiu būtų... Sakykit, jei ką...
Todėl gal nerodom kolkas savo lėlyčių, a?
Nors aš dar nė nepradėjau
QUOTE(Coccinela @ 2009 01 21, 22:12)
Aš tai kalėdinio noriu, jei čia rinkimai
nujo, gal rinkimai butu fain, jei pasakytumet kuri labiau patinka... nes dar nenupirkau, ryt-poryt pirksiu siaip kaledine turbut idomesne ash turiu norvegishka ( vogta) versija kaledines, pagal turini tai ta pati labai faini siuvineliai,- angelai, besmegeniai su pizamom, supamasis briedis, shirdeles, pelytes ir pan
jauchiu, net zinau kiek sumokejai sekiau ir ash ta trikotazha, bet kainos tau neuzhkeliau ..pamaniau, kad tokio kiekio gyvenime nesuvartosiu Lisn, kada pas vokiechius busi, galesi man atriekt/atsiust gabala, ka?
QUOTE(ievuschka @ 2009 01 21, 22:39)
as net medziagu neturiu
o su tuo priziniu fondu, tai, man rodos, labai keblu butu susirankiot
Aš tai prastai išauklėta galvoju, jei kažkas nori ką nors kam nors padovanoti, tai visiškai nesikompleksuoju..
Tos knygutės bene 10 kainuoja, jei visos mesimės, tai gausis kad kita tiek atitenka bankams už pervedimus.
Uupsa, aš galiu pasiūlyt tą knygą iš vokiečių partempt į LT ir iš savo kišenės nugalėjotai nusiųsti. Tau ten kažkiek už siuntimą susitaupys ai, nors gi gal ne iš vokiečių pirksit. Nu žo.
Tos knygutės bene 10 kainuoja, jei visos mesimės, tai gausis kad kita tiek atitenka bankams už pervedimus.
Uupsa, aš galiu pasiūlyt tą knygą iš vokiečių partempt į LT ir iš savo kišenės nugalėjotai nusiųsti. Tau ten kažkiek už siuntimą susitaupys ai, nors gi gal ne iš vokiečių pirksit. Nu žo.
Dėl prizinio fondo viskas - liko nuo meškučių baliaus - taupiau šampei, ale tiek mažai mūsų susirinko,kad liko ir knygai
Šaunuolė cocconela, nekompleksuoja - nekompleksuojam ir kitos.
Dėkui uupsikui už pagalbą įsigyjant tokį fainuolišką prizą.
Viskas
Be jūsų niekad nebūčiau pradėjus, o dabar tai turbūt armiją prisiūsiu- na... bent jau futbolo komandą tai tikrai
Tikrai nesirodom kolkas, bus smagiau- pakomentuosim, pasidžiaugsim visos kartu.
Ar etapus?- irgi labai įdomu apžiūrėt, manau,kad visvien kiekviena kitaip daro, būtų gera teorinė medžiaga...žiūrėk ir mes kokią knygą išleisim
Šaunuolė cocconela, nekompleksuoja - nekompleksuojam ir kitos.
Dėkui uupsikui už pagalbą įsigyjant tokį fainuolišką prizą.
Viskas
Be jūsų niekad nebūčiau pradėjus, o dabar tai turbūt armiją prisiūsiu- na... bent jau futbolo komandą tai tikrai
Tikrai nesirodom kolkas, bus smagiau- pakomentuosim, pasidžiaugsim visos kartu.
Ar etapus?- irgi labai įdomu apžiūrėt, manau,kad visvien kiekviena kitaip daro, būtų gera teorinė medžiaga...žiūrėk ir mes kokią knygą išleisim
Nu ale kaip čia neužsikrėst tom žaislų siuvimo ligom? Galvoju, gal vis tik as jau pavelavau tai tada ramiau miegosiu
QUOTE(Coccinela @ 2009 01 22, 08:18)
is vokieciu amazono pirksiu Frederica siulesi ta knygele nupirkti, bet ash pati irgi tyliai zhadejau nupirkt Knygeles tikrai nebrangios,- kaledine dabar 7,8 eur, o velykine 10,20 eur, - tai gal pora prizu darom?
Jei parveztum, susitaupytu kada tau D busi? gal tiesiai tau jas siust?
QUOTE(pilka @ 2009 01 22, 09:12)
Nu ale kaip čia neužsikrėst tom žaislų siuvimo ligom? Galvoju, gal vis tik as jau pavelavau tai tada ramiau miegosiu
nepavelavai, cia nera grieztos registracijos, siuvam iki...eee...kovo pirmos? ar painioju ka