Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytes

galvoju kaip čia gražiai įsibraut į tą eilę/konkursą rolleyes.gif . pagalvojau, kad jei daugiau siuvančių bus, nedings juk kitoms azartas pabaigt, ania? cool.gif susirankiojau būtinas priemones, ir jei iki kovo 1d., tai siūnu kartu su jumis lėlytę.
Atsakyti
siuvam, siuvam,- nuspresta,- pasiuvam iki kovo pirmos, o tada jau kazhkaip rodysime, a? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sainara @ 2009 01 18, 18:43)
galvoju kaip čia gražiai įsibraut į tą eilę/konkursą  rolleyes.gif .  pagalvojau, kad jei daugiau siuvančių bus, nedings juk kitoms azartas pabaigt, ania?  cool.gif  susirankiojau būtinas priemones, ir jei iki kovo 1d., tai siūnu kartu su jumis lėlytę.



šaunu thumbup.gif mielai kviečiam jungtis, bus daugiau lėlyčių
Atsakyti
aš tai turiu prisipažint, kad siūnų dėl pačios lėlės idėjos, nes ji man tokia "fantaziją skatinanti" atrodo, tuo labiau pastebėjau, kad mano berniokai, jau nuo pirmų dygsnių, ant kaklo kabo "kas čia bus?". Žodžiu, įkvepianti atmosfera biggrin.gif
Atsakyti
Aš čia labai ne į temą, bet, Belkaa, jūs taip su vaikais pataikėt thumbup.gif: Sainara irgi ten bandė daikyt.. Kuo ten ta savaitė ypatinga?

Aš vilnelę susiruošiau. Trikotažo dar neturiu, plaukų irgi. Bet morališkai pasiruošusi thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2009 01 17, 21:18)

apžiūrėjau...jau adatinės,tai mmm... wub.gif

QUOTE(belkaa @ 2009 01 17, 23:30)
Aš būčiau irgi už konkursą, visada smagiau toks bandos jausmas, nes jei ramiai siūsim, tai netikiu, kad daug lėlyčių pasieks finišą  ax.gif
Galvojau galvojau, apie kokią čia kalėdinę pasaką kalbi  g.gif gal apie šitą?

Fain...o iš kur tiek vaikų, ne Tavo tikiuos visi lotuliukas.gif

QUOTE(sainara @ 2009 01 18, 17:13)
galvoju kaip čia gražiai įsibraut į tą eilę/konkursą  rolleyes.gif .  pagalvojau, kad jei daugiau siuvančių bus, nedings juk kitoms azartas pabaigt, ania?  cool.gif  susirankiojau būtinas priemones, ir jei iki kovo 1d., tai siūnu kartu su jumis lėlytę.

sveika prisijungus thumbup.gif

Atsakyti
Lab vakar biggrin.gif
Niu, apdirbau darbus biggrin.gif , rytoj bandysiu lėlės siuvimo darbus tęsti - mažais žingsniais, bet link tikslo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, aš tai kaip Pilypas iš kanapių išlįsiu - be jokių subtilių įžangų, nes vyras kompą tik trumpam užleidžia biggrin.gif Žodžiu, siuvu aš čia tą lėlytę ir kilo klausimų:
jei galva ir pečiai tarpusavyje tvirtai laikosi, nesitabaluoja, tai ką daryt - vis viena siūt, kaip nupasakota? Ar gal tiesiog užrišt kokį siūlą, kad aiškiai nuo pečių atsiskirtų?
Iškarpų ilgis man gavos per didelis - atliko vidinės dalies 10cm, ir išorinės, panašu, liks tiek pat. Kadangi esu "skūpyyycela" lotuliukas.gif , iš tų likučių, matyt, teks kitas lėles siūt. Bet va, klausimas - ar ir jums taip ta medžiaga atliko, ar gal aš per mažai prikimšau? Gal didesnę galvytę daryt reikėjo? Kita vertus, jei galvą darau rutulio formos, didesnis rutulys nebelabai būtų tilpęs įkišt, tai kaip yr?
Nosytę padariau lyg mažoką... doh.gif Apsiuvau dygsniukais per mažą rutuliuką, na, žiūrėsiu, kaip atrodys akyčių ir burnikės fone.
O dar - klausimas. Jei teisingai pamenu, "lėlių Jurga" į kumštukus ir kojytes (??) dėl svorio ir kietumo įdėdavo po dekoratyvinį stikliuką - lašiuką, na, tokie būna dabar visokiuose Droguose pirkt. Ar kažką painioju? Ar gal čia marionetėm taip darė? Bet gal ir šiai lėlytei visai tiktų?
Parašykit, prašau, kaip kuriai sekas ir kokiam žingsny esat, a? Baisia įdomu.
Na, bėgu, nes Ronja jau baigia į vilną susivelt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sazha @ 2009 01 19, 13:47)
jei galva ir pečiai tarpusavyje tvirtai laikosi, nesitabaluoja, tai ką daryt - vis viena siūt, kaip nupasakota? Ar gal tiesiog užrišt kokį siūlą, kad aiškiai nuo pečių atsiskirtų?


As asmeniskai siuciau del keliu priezasciu: 1) anksciau ar veliau atsipalaiduos tas siulas, tai bus kur kas sunkiau tada graziai apsiuti ir sutvirtinti 2) estetiskai tikrai graziau jei nesimato virvutes and kaklo mirksiukas.gif ir apsiuvi ta "graziaja" siule

QUOTE(Sazha @ 2009 01 19, 13:47)
Iškarpų ilgis man gavos per didelis - atliko vidinės dalies 10cm, ir išorinės, panašu, liks tiek pat. Kadangi esu "skūpyyycela"  lotuliukas.gif , iš tų likučių, matyt, teks kitas lėles siūt. Bet va, klausimas - ar ir jums taip ta medžiaga atliko, ar gal aš per mažai prikimšau? Gal didesnę galvytę daryt reikėjo? Kita vertus, jei galvą darau rutulio formos, didesnis rutulys nebelabai būtų tilpęs įkišt, tai kaip yr?


Keista, nebent trikotazas visai nesitempia i sonus g.gif Paprastai gali likti koks 1-2 cm bet nedaugiau. Jei trikotazas i sonus siek tiek labiau tempiasi, tai jo gali net pritrukti norint islaikyti normalias kuno proporcijas. Bent man to sviesesnio trikotazao, kuri dabar daviau Fredericai ir Ievushkai, tai kokiu 1-2 cm pritruko iki normalaus ranku ir koju ilgio. Siaip jei neimanoma didesnio rutulio ikisti, tai jo ir neikisi.... teks tada matyt antra lelyte siuti biggrin.gif tik ivertink medziagos tampruma i sonus!

QUOTE(Sazha @ 2009 01 19, 13:47)
Jei teisingai pamenu, "lėlių Jurga" į kumštukus ir kojytes (??) dėl svorio ir kietumo įdėdavo po dekoratyvinį stikliuką - lašiuką, na, tokie būna dabar visokiuose Droguose pirkt. Ar kažką painioju? Ar gal čia marionetėm taip darė? Bet gal ir šiai lėlytei visai tiktų?

Tokioms lelytems bent jau dabar Jurga tikrai nededa tu stikliuku. Gal nebent kazkada "eksperimentavimo" metu. I rankas dedami mazi susukti medziagos gabaliukai, panasiai kaip galvai. Toks kietas kumstukas labai palengvina lelytes rengima. Anksciau tokius medziagos rutuliukus dedavo ir i kojas, dabar jau nebededa... Tai tiek komentaru, sekmes procese drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oi, kaip operatyviai bigsmile.gif Ačiū!!
Atsakyti
QUOTE(Sazha @ 2009 01 19, 14:16)
Oi, kaip operatyviai  bigsmile.gif  Ačiū!!

tai as atejus i darba paziuriu, po to pries pietus arba po ir kartais pries iseidama smile.gif tuoj prasides komandiruotes, tai bus labai neoperatyviai cool.gif
Atsakyti
Sveikos siuvėjėlės 4u.gif ,

aš neužsirašiusi į virtualius kursus, bet tikiuosi kada nors "pagimdyti" ir savąją lėlytę blush2.gif .
Sėkmės visoms visoms bigsmile.gif .

Zidudu, jei nesunku, gal gali paaiškinti kodėl išorinė lėlytės dalis, pagal brėžinuką, yra mažesnė už vidinę? Ir ar nurodytuose matmenyse yra pripliusuotos užlaidos siūlėms, ar be jų ax.gif ?

Būsiu labai labai dėkinga 4u.gif .
Atsakyti