aš kol kas nieko neturiu - noro siūti tame tarpe Bet iš sąrašo kol kas nesibraukiu, gal tas noras pargrįš vieną dieną. Man kovo 1d pabaigimui kaip ir tiktų
QUOTE(Misty @ 2009 01 16, 12:41)
aš kol kas nieko neturiu - noro siūti tame tarpe Bet iš sąrašo kol kas nesibraukiu, gal tas noras pargrįš vieną dieną. Man kovo 1d pabaigimui kaip ir tiktų
Misty visus norus siūti susiurbė seras Johnas
Na, tai pagal čia pasisakiusiųjų pageidavimus galima drąsiai turbūt nustatyti datą-
siuvam ik kovo 1d.
A gerai?
siuvam ik kovo 1d.
A gerai?
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 01 16, 11:53)
Misty visus norus siūti susiurbė seras Johnas
ne, siuvu ir toliau visokias visokybes Tiesiog turiu ir kitokių beprotiškų užmanymų
QUOTE(uups @ 2009 01 16, 13:27)
man iki kovo 1 irgi labai tiktu,- tada neskubedama nusipirksiu trikotazo, siulu plaukams ir atsidejus siusiu
o kaip kitoms?
o kaip kitoms?
tinka (bet anksčiau pabaigt juk niekas nedraudžia )
iš ko , su kuo ir kam siūti turiu. Ačiū zidudu už trikotažą
Kovo 1 d. man tinka idealiai, galėsiu nesiplėšyti , mat turiu Vienos pokyliui ''padaryti'' suknelę...tai galėsiu laiko skirti ir lėlei, nes buvau jau sustriokavojus, kad nebūtų kaip su meškiu
Kaip suprantu siuvam ''ramiai''- konkurso nieks nenori,prizų irgi
Misty,kokias visokybes siuvi? - pasipasakok.
Bellka- parodyk foto- kalėdų pasaka
Ievuchka, dar vieną meškį organizuoji- šaunuolė
Kovo 1 d. man tinka idealiai, galėsiu nesiplėšyti , mat turiu Vienos pokyliui ''padaryti'' suknelę...tai galėsiu laiko skirti ir lėlei, nes buvau jau sustriokavojus, kad nebūtų kaip su meškiu
QUOTE(frederica @ 2009 01 16, 23:21)
iš ko , su kuo ir kam siūti turiu. Ačiū zidudu už trikotažą
A tai jau nusprendėm, kad konkurso nebus? Gi įdomiau nerodyti iš anksto nuotraukų, o paskui sukelti visas lėles į vieną vietą (be autorių vardų), pasidžiaugti, paspėlioti-kuri kieno, o gal net ir labiausiai patikusią išrinkti... Na, nežinau, man visada smagu visokie konkursai Gali net ir prizo nebūti, bet gal darom tokį variantą, a? mergikės?
frederica-kažkaip užkibau "ant tų meškių" nors ir nesu siuvėja ir meškų sferoj labai grybauju, bandysiu dar... net tikro moherinio kailiuko , tikrus sąnarius ir stiklines akis įsigijau su Im-bear pagalba Žiūrėsim, kaip čia viską suspėsiu
QUOTE(ievuschka @ 2009 01 17, 00:49)
A tai jau nusprendėm, kad konkurso nebus? Gi įdomiau nerodyti iš anksto nuotraukų, o paskui sukelti visas lėles į vieną vietą (be autorių vardų), pasidžiaugti, paspėlioti-kuri kieno, o gal net ir labiausiai patikusią išrinkti... Na, nežinau, man visada smagu visokie konkursai Gali net ir prizo nebūti, bet gal darom tokį variantą, a? mergikės?
frederica-kažkaip užkibau "ant tų meškių" nors ir nesu siuvėja ir meškų sferoj labai grybauju, bandysiu dar... net tikro moherinio kailiuko , tikrus sąnarius ir stiklines akis įsigijau su Im-bear pagalba Žiūrėsim, kaip čia viską suspėsiu
Nagi siūliau konkursą, bet nieks neatsiliepė,tik pora mamyčių pasisakė,kad nori ramiai- tai ir nusprendžiau Man ir patinka konkursai , bent jau papletkavot gauni
O aš neužsikabinau ant meškiukų - pirmas nevykęs gavos, t.yra viasi nesigavo...ir visa laimė - vis viena liga mažiau
Labas rytas
Vakar gavau vilną, didelis ačiū Ciocinelai , užsiėmiau jos plavimu. O su medžiadyte vargstu, dažiau, nesigavo ploviau, vėl ploviau, visa medžiaga dėmėm išėjusi . Tai nusprendžiau naujos medžiagos ieškosiu , įtariu bus negriukas
Vakar gavau vilną, didelis ačiū Ciocinelai , užsiėmiau jos plavimu. O su medžiadyte vargstu, dažiau, nesigavo ploviau, vėl ploviau, visa medžiaga dėmėm išėjusi . Tai nusprendžiau naujos medžiagos ieškosiu , įtariu bus negriukas
Del konkurso - prizas tikrai bent jau man nebutinas, bet but labai jau idomu pamatyti po kovo 1 visas lelytes, kaip sake ievushka paspelioti, aptarti, isrinkti kuri labiausiai patinka Tai gal visgi susideliojam kokiu terminus kada jau rodom nuotraukas ir t.t.?
QUOTE(frederica @ 2009 01 16, 23:21)
Mano visokybės mano albume
QUOTE(frederica @ 2009 01 17, 01:51)
QUOTE(frederica @ 2009 01 17, 02:26)
Nagi siūliau konkursą, bet nieks neatsiliepė,tik pora mamyčių pasisakė,kad nori ramiai- tai ir nusprendžiau Man ir patinka konkursai , bent jau papletkavot gauni
Aš būčiau irgi už konkursą, visada smagiau toks bandos jausmas, nes jei ramiai siūsim, tai netikiu, kad daug lėlyčių pasieks finišą
Galvojau galvojau, apie kokią čia kalėdinę pasaką kalbi gal apie šitą?
Nors kalėdos baigėsi, bet paįvairinkim temą paveiksliukais
Nebeturiu aš tos nuotraukos, kuri konkurse dalyvavo prieš porą metų, bet čia panaši
QUOTE(Misty @ 2009 01 17, 22:48)
Labai gražūs darbeliai, tokie kruopštūs ir mieli