Nu va ta suknia, ale nelabai man, kaip naktiniai kokietais gavos, ir šukuosena baisi. Bet jau laiko nėr, kaip gavos taip. Chaltūrinti pradėjau
O čia specialiai pakėliau suknelę biški, kad pamatytumėt apatinius
Zhuvycia-fainuolė tavo lėlytė Suknutė į naktinius panaši tik dėl to, kad baisiai ilga. Jei būtų trumpesnė-nekeltų tokių asociacijų.O nurengt/aprengt ją galima? Ir apatinius nuimt?
Jau noriu ir aš pabandyt
Jau noriu ir aš pabandyt
QUOTE(ievuschka @ 2008 12 19, 16:08)
Zhuvycia-fainuolė tavo lėlytė Suknutė į naktinius panaši tik dėl to, kad baisiai ilga. Jei būtų trumpesnė-nekeltų tokių asociacijų.O nurengt/aprengt ją galima? Ir apatinius nuimt?
Jau noriu ir aš pabandyt
Jau noriu ir aš pabandyt
Nu ot, nepagalvojau, kad per ilga Gal dar spėsiu iki Kalėdų patrumpint, nors mano merginai nelabai tai kris į akį, manau. Šiaip tai jo, visi drabužėliai nusirengia ir apsirengia. Gal siūnam, Ievushka, kokį Valdorfo meškiuką
Zhuvycia nu grazi ta tavo lelyte , o suknele tai pritariu kad ilgoka, bet vaikai mato savaip, dukrytei gali net ir labai patikti
1.frederica
2.Misty
3.coccinella
4.uups
5.Brno
6.Kerpena=jei noras nepraeis
7.ievuschka
8. LINUTUKE
ir as jungiuosi i sarasus, bet irgi tik po svenciu, dabar rankos pilnos yvairiu neplanuotu ir planuotu darbu
1.frederica
2.Misty
3.coccinella
4.uups
5.Brno
7.ievuschka
8. LINUTUKE
ir as jungiuosi i sarasus, bet irgi tik po svenciu, dabar rankos pilnos yvairiu neplanuotu ir planuotu darbu
ar cia renkamas saraselis mamyciu,kur mokysis siuli Valdorfo lelytes?
Zhuvycia, gražutė tavo lėlytė, įsivaizduoju, kaip apsidžiaugs dukrytė (gal čia kalėdinė dovana bus?
Jungiuos ir aš siūti lėlytę, meškiukai neužkabino, o va tokią lėlytę tai jau seniai norėjau pasiūti, o kompanijoj tai dar smagiau
1.frederica
2.Misty
3.coccinella
4.uups
5.Brno
7.ievuschka
8. LINUTUKE
9. belkaa
Papildyta:
taip, kartu siūsim lėlytes
Jungiuos ir aš siūti lėlytę, meškiukai neužkabino, o va tokią lėlytę tai jau seniai norėjau pasiūti, o kompanijoj tai dar smagiau
1.frederica
2.Misty
3.coccinella
4.uups
5.Brno
7.ievuschka
8. LINUTUKE
9. belkaa
Papildyta:
QUOTE(Putlutė @ 2008 12 20, 02:04)
ar cia renkamas saraselis mamyciu,kur mokysis siuli Valdorfo lelytes?
QUOTE(belkaa @ 2008 12 20, 00:45)
Zhuvycia, gražutė tavo lėlytė, įsivaizduoju, kaip apsidžiaugs dukrytė (gal čia kalėdinė dovana bus?
1.frederica
2.Misty
3.coccinella
4.uups
5.Brno
7.ievuschka
8. LINUTUKE
9. belkaa
Papildyta:
1.frederica
2.Misty
3.coccinella
4.uups
5.Brno
7.ievuschka
8. LINUTUKE
9. belkaa
Papildyta:
o kuria cia diena ir kur?ar mokama pamokele?
QUOTE(Putlutė @ 2008 12 19, 23:51)
o kuria cia diena ir kur?ar mokama pamokele?
Tai renkamės čia - t.y. virtualiai, bet kuriuo paros metu prieinamoj pamokėlėj turbūt, kad net ir nelabai tos pamokėlės bus. Teks paskaityt temulę nuo pradžių, o tada čia dalintis darbo įgūdžiais/iškilusiom problemom ir pan.
O renkamės į sarašėlį dėl kompanijos. Bent jau aš - daug greičiau prisiruoši
QUOTE(Coccinela @ 2008 12 20, 01:07)
Tai renkamės čia - t.y. virtualiai, bet kuriuo paros metu prieinamoj pamokėlėj turbūt, kad net ir nelabai tos pamokėlės bus. Teks paskaityt temulę nuo pradžių, o tada čia dalintis darbo įgūdžiais/iškilusiom problemom ir pan.
drauge bus ir smagiau, ir lengviau, ir įdomiau.
Aš ir apie prizą pamasčiau...pakalbinsiu uups- gal ką sugalvosim
Sarašiukas ilgėja- smagu
QUOTE(frederica @ 2008 12 20, 11:13)
drauge bus ir smagiau, ir lengviau, ir įdomiau.
Sarašiukas ilgėja- smagu
Sarašiukas ilgėja- smagu
oho, sirdis dziaugiasi, kad nemazai vaikuciu dziaugsis mielomis lelytemis!!! Jei kas, pasistengsiu padeti
Nekantrauju pradėti siūti. Jei kam reiks, aš visą teorinę medžiagą su nuotraukom, kur Zidudu surašė sukonspektavau, tai galiu atsiųsti - rašykit į až (jei tik tiks pdf formatas)
Sveikos mergytės vėl.
Žinot,neįsivaizduoju, kai reikia lavinti vaikų skonį, bet maniškė mergina, gavusi Valdorfo lėlytę, su tooookia meile siūtą ir pan. vos neapsiverkė - negraži jai buvo Aš pasidėjau tą lėlytę ant palangės ir Kamelija nei vieno kartelio net neprisiminė jos Nežinau, kaip jūsiškiai taip labai džiaugiasi tais minkštais žaislais (nors maniškiai jokių Barbių nei kenų niekada neturėjo, o jei ir turėjo kada dovaninius, tai tuoj numesdavo kur.)
Žinot,neįsivaizduoju, kai reikia lavinti vaikų skonį, bet maniškė mergina, gavusi Valdorfo lėlytę, su tooookia meile siūtą ir pan. vos neapsiverkė - negraži jai buvo Aš pasidėjau tą lėlytę ant palangės ir Kamelija nei vieno kartelio net neprisiminė jos Nežinau, kaip jūsiškiai taip labai džiaugiasi tais minkštais žaislais (nors maniškiai jokių Barbių nei kenų niekada neturėjo, o jei ir turėjo kada dovaninius, tai tuoj numesdavo kur.)