kaip faina :
Manoji dabar tai tokį sintetį nykštuką tampo ir valgyt jam duoda, ir vaistukais girdo, ir šiaip pamigdo.. žo, labai labai reikia ko nors šiltesnio.
O medžiagėlėm dabar rūpinsimės ar paskui iš "kas po ranka" siūsim?
Čiur, galėčiau visoms vilnos kimšimui parūpint (jei mama nesukaršė jos ://)
O tai sukaršta netinka? Man atrodo dar geriau.
Galvoju, gal ir man prie siuvimo prisijungti. Nors žaislų nemėgstu, bet vaikams įtariu patiktų. Kažkada labai seniai esu siuvus, būtų proga prisiminti.
Na, jei noras nepraeis iki po švenčių, užsirašysiu.
Galvoju, gal ir man prie siuvimo prisijungti. Nors žaislų nemėgstu, bet vaikams įtariu patiktų. Kažkada labai seniai esu siuvus, būtų proga prisiminti.
Na, jei noras nepraeis iki po švenčių, užsirašysiu.
QUOTE(Coccinela @ 2008 12 09, 13:03)
O medžiagėlėm dabar rūpinsimės ar paskui iš "kas po ranka" siūsim?
o tai gal kas nors is anksto galetu sarasiuka reikalingu medziagu pavardinti? kad paskui nereiketu paskutine minute ieskoti ar gaminti is bet ko
Jaučiu kažkur temos pirmuose psl. yra surašyta ko ten reikia.
QUOTE(Kerpena @ 2008 12 09, 13:09)
O tai sukaršta netinka? Man atrodo dar geriau.
Na, karštą vilną juk į tokias babynas suveja, o tą tokią pusverpę (mama taip vadina, bet įtariu netaisyklingai ) verpia rateliu. Iš esmės tai tiktų ir toks, tereiktų suplėšyt tą nevisai siūlą
Pasiskambinau, sakė nekaršta dar. Baltos, pilkos, plautos - kokios tik pageidaujate?
NU, bet turbūt suprantat, kad kaimiška vilna su kvapu
o tai kaip cia mes viska organizuojames - kazkas mumis pavadovautu (frederica, uups) ar prasytumemes zidudu (ji cia berods daug info sukele), ar bendrom jegom kartu?
QUOTE(Coccinela @ 2008 12 09, 13:35)
Pasiskambinau, sakė nekaršta dar. Baltos, pilkos, plautos - kokios tik pageidaujate?
nu kaip man patinka ta tikra kaimiska vilna su kvapu
o tai kokios salygos, kainos etc. butu?
QUOTE(Brno @ 2008 12 09, 14:02)
nu kaip man patinka ta tikra kaimiska vilna su kvapu
tu čia manęs klausi?
dykai, tik pasiimt turėsit. Arba mainau ant medžiagėlių/siūlų/dažų lėlytės darymui
QUOTE(Coccinela @ 2008 12 09, 16:10)
tu čia manęs klausi?
dykai, tik pasiimt turėsit. Arba mainau ant medžiagėlių/siūlų/dažų lėlytės darymui
aha, tave klausiau
parasiau i az