Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytes

QUOTE(zidudu @ 2008 06 26, 09:38)
Na, kaip sakiau, sukuosenai reikia siek tiek ir fantazijos  mirksiukas.gif  As kai kartas dabar sukurpiau mergyte su kasytemis, bet irgi ne visai pagal aprasyma, kuri pateikiau (t.y. pirmiausia issiuvinejau visa galva, nes nezinojau kokios sukuosenos noriu smile.gif o tada jau prikabinau kirpciukus ir kasytems siulus, gavosi visai neblogai  bigsmile.gif ), tad nebijok bandyti ir eksperimentuoti!!! nezinau, ar spesiu iki sekmadienio ka nors ikelti, nes po to tai savaitei isvaziuoju. Tad jeigu iki to laiko nieko neiseis, tai tik po liepos 7 gal kaip galesiu pagelbeti  ax.gif

o kaip suprast "issiuvinejau" negi paprasciausiai sudigsniuoji visa galva, o paskui prie tu dygsniu pririsi plaukus, o kaip tada su mazgeliais?... (geda bet niekaip neisikertu blush2.gif ) As ne siuveja ir si lelyte mano pirmas siuvinukas.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labi: 26 birželio 2008 - 10:11
QUOTE(Labi @ 2008 06 26, 11:10)
o kaip suprast "issiuvinejau" negi paprasciausiai sudigsniuoji visa galva, o paskui prie tu dygsniu pririsi plaukus, o kaip tada su mazgeliais?... (geda bet niekaip neisikertu  blush2.gif ) As ne siuveja ir si lelyte mano pirmas siuvinukas....  ax.gif

Na, "issiuvinejau" tai turejau omeny ta dygsniuka, kuris parodytas instrukcijose prie 1-2 sukuosenos darymo, ir kur yra nuotraukyte - viena eile jau apsiuta aplink ir antra pradeta. Ten taip bedygsniuojant galima palikt ilgus siulo galus, is kuriu pinsis kasytes arba siulus po to galima prisiuti kaip kad berniukiskai sukuosenai parodytas pirmasis zingsnelis. Tada jokiu mazgeliu ten nebus bigsmile.gif
Atsakyti
kadangi mano mazasis su temperatura, tai vat niekur siandien neisvaziavom verysad.gif ta proga imetu savo lialkos sukuosena... atsiprasau, kad ji tik su apatiniais, sukneles nespejau dar pasiut blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image

na, o aiskint kazkaip neturiu ka... g.gif lyg ir viska jau paaiskinau pries tai ax.gif
Atsakyti
siaip tai dabar kaip pamaciau plaukus is arti tikrai dabar jau aisku,
Atsakyti
Vaje, kokia grazi lelyte, as saviskei siunu plaukus, nezinau kaip cia man gausis ax.gif
Atsakyti
Šiaip tai man su plaukais viskas būtų lyg ir aišku, bet, ar aš kažką praleidau, ar taip ir turi būti – ar tos grifkutės visokios ir bakenbardai, o ypą trumpi berniukų plaukučiai dar kaip nors pritvirtinami, ar tik paliekamos ilgesnės kilpos ir tiek? Ar jie po to neišsitraukys lauk?
Atsakyti
o kokiam amžiui tos lėlės skirtos?
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2008 07 05, 17:03)

Turbūt kokiam tik nori, kuo anksčiau - tuo geriau. Nes jos ne tiek žaidimui, kiek vaikučio antrasis aš (na, panašiai) turi būti. AR teisingai, zidudu?
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 04, 00:00)
Šiaip tai man su plaukais viskas būtų lyg ir aišku, bet, ar aš kažką praleidau, ar taip ir turi būti – ar tos grifkutės visokios ir bakenbardai, o ypą trumpi berniukų plaukučiai dar kaip nors pritvirtinami, ar tik paliekamos ilgesnės kilpos ir tiek? Ar jie po to neišsitraukys lauk?

berniuku plaukai, o taip pat ir grifkutes, bakenbardai daromi ne is kilpu, ten siulai prisiuvami atskirai, ir net du kartus - pirmiausia prikabinami per viduri, po to uzlenkiami ir dar karta prikabinami, net galima adata verti per siula, bet nebutinai. zr. sukuosenu aprasyma anksciau ax.gif taip prisiutu tikrai neistrauks, nebent su visu trikotazu doh.gif Na, o visokius pasisiaususius plaukiukus virsugalvyje ar prie kaklo paprastai paliekam taip - kai "siuvinejam" galva ir siulas arteja link pabaigos tai duriam adata i ta vieta, kur noresim tokiu pavieniu plaukuciu ir paprasciausiai paliekam ta galiuka, o pabaigus paprasciausiai tuos galiukus palyginam, pakarpom.

Papildyta:
QUOTE(MELDA @ 2008 07 05, 17:03)
Turbūt kokiam tik nori, kuo anksčiau - tuo geriau. Nes jos ne tiek žaidimui, kiek vaikučio antrasis aš (na, panašiai) turi būti. AR teisingai, zidudu?

be abejo bet kokiam mirksiukas.gif Aisku nereiketu nusivilti jei puses metuku ar metuku vaikas per daug su ta lelyte nezaidzia (bet galiu is patirties pasakyti, kad tikrai megsta ja tyrineti!), nes ji is tikruju ne tai kad labai zaidimams skirta, bet labaiu saves, zmogaus pazinimui, kaip draugas (na, as nedrisciau vadinti antruoju as ax.gif nors tiesos tame tikrai yra, gal labiau savojo "as" israiskai, pazinimui) siaip labiausiai jos "prilimpa" 3-4 metu vaikams ir tada jau priklauso nuo vaiko iki kiek laiko.
Papildyta:
beje, laukiu nesulaukiu pasirodanciu lelyciu!!!! o ju kaip nera, taip nera verysad.gif
Atsakyti
Oi, aš tai tik užvakar prisėdau, tai tik rankytes dar padariau. Labai stengiausi, ale gavosi šiek tiek per ilgos ir niekaip nesugebėjau "prispausti" jų arčiau kūnelio, šiek tiek per daug atsivėpusios. Gal, sakau, kai aprengsiu, ne taip kris į akis? Matai, kai mokaisi tik teoriškai o ne praktiškai kas parodo, vis tiek kitaip. Na, gal kitos išeis geriau.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 07, 11:42)
Oi, aš tai tik užvakar prisėdau, tai tik rankytes dar padariau. Labai stengiausi, ale gavosi šiek tiek per ilgos ir niekaip nesugebėjau "prispausti" jų arčiau kūnelio, šiek tiek per daug atsivėpusios. Gal, sakau, kai aprengsiu, ne taip kris į akis? Matai, kai mokaisi tik teoriškai o ne praktiškai kas parodo, vis tiek kitaip. Na, gal kitos išeis geriau.

Na, svarbiausia, kad dabar kojos nebutu per trumpos, nes tada keistai atrodys mirksiukas.gif Del "atlepusiu" ranku, tai manau, kad dar butu galima jas siek tiek "ismasazuoti, t.y. virsuj prie prisiuvimo siules pabandyk vilna "pastumti" zemyn, o pacias rankytes palenkti link kuno. Siaip tai jos ir nebus labai prigludusios, bet kazkaip tai nekrenta i akis... rolleyes.gif
Atsakyti
laba laba, visoms 4u.gif

baigiau šiandien kaip tik lėlytę siūti

Zidudu, esu be galo tau dėkinga už tokius išsamius paaiškinimus. Viskas taip nuosekliai ir aiškiai išdėstyta thumbup.gif be tavęs tikrai nebūtume įveikę mirksiukas.gif

štai mūsų kūrinys
user posted image
Atsakyti