QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 04, 00:00)
Šiaip tai man su plaukais viskas būtų lyg ir aišku, bet, ar aš kažką praleidau, ar taip ir turi būti ar tos grifkutės visokios ir bakenbardai, o ypą trumpi berniukų plaukučiai dar kaip nors pritvirtinami, ar tik paliekamos ilgesnės kilpos ir tiek? Ar jie po to neišsitraukys lauk?
berniuku plaukai, o taip pat ir grifkutes, bakenbardai daromi ne is kilpu, ten siulai prisiuvami atskirai, ir net du kartus - pirmiausia prikabinami per viduri, po to uzlenkiami ir dar karta prikabinami, net galima adata verti per siula, bet nebutinai. zr. sukuosenu aprasyma anksciau
taip prisiutu tikrai neistrauks, nebent su visu trikotazu
Na, o visokius pasisiaususius plaukiukus virsugalvyje ar prie kaklo paprastai paliekam taip - kai "siuvinejam" galva ir siulas arteja link pabaigos tai duriam adata i ta vieta, kur noresim tokiu pavieniu plaukuciu ir paprasciausiai paliekam ta galiuka, o pabaigus paprasciausiai tuos galiukus palyginam, pakarpom.
Papildyta:
QUOTE(MELDA @ 2008 07 05, 17:03)
o kokiam amžiui tos lėlės skirtos?
Turbūt kokiam tik nori, kuo anksčiau - tuo geriau. Nes jos ne tiek žaidimui, kiek vaikučio antrasis aš (na, panašiai) turi būti. AR teisingai, zidudu?
be abejo bet kokiam
Aisku nereiketu nusivilti jei puses metuku ar metuku vaikas per daug su ta lelyte nezaidzia (bet galiu is patirties pasakyti, kad tikrai megsta ja tyrineti!), nes ji is tikruju ne tai kad labai zaidimams skirta, bet labaiu saves, zmogaus pazinimui, kaip draugas (na, as nedrisciau vadinti antruoju as
nors tiesos tame tikrai yra, gal labiau savojo "as" israiskai, pazinimui) siaip labiausiai jos "prilimpa" 3-4 metu vaikams ir tada jau priklauso nuo vaiko iki kiek laiko.
Papildyta:
beje, laukiu nesulaukiu pasirodanciu lelyciu!!!! o ju kaip nera, taip nera