Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

Na neuzmirskim sios temos... smile.gif man labai aktuali... pas mane yra svetaine kartu su virtuve... virtuve noriu dazyti oranzine spalva, o svetaine net nezinau kokia spalva tiktu ir ties kur tas spalvas sujungti? Nes nelabai yra kampu... gal turit kokiu ideju? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaileta @ 2008 02 12, 08:56)
Na neuzmirskim sios temos...  smile.gif man labai aktuali... pas mane yra svetaine kartu su virtuve... virtuve noriu dazyti oranzine spalva, o svetaine net nezinau kokia spalva tiktu ir ties kur tas spalvas sujungti? Nes nelabai yra kampu... gal turit kokiu ideju? 4u.gif

Mano pasiūlymas būtų nepersistengti ir daryti papraščiau.
Pasirink bendra (sviesią) sienų spalvą abiem patalpom. Virtuvėje ir taip atsiras kitų spalvu. Juk bus virtuvės baldai, kurie paprastai sudaro didelę dalį bendro spalvyno, nes baldeliai užima palyginti daug vietos. Paįvairink plytelėmis tarp stalviršio ir pakabinamų spintelių.
O svetainėje išsirink sieną, nesijungiančią su virtuvės zona ir tapetuok kokia sodresne spalva ar raštais.
Čia tok smano pasiūlymas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pele @ 2008 02 12, 11:49)
Pasirink bendra (sviesią) sienų spalvą abiem patalpom. Virtuvėje ir taip atsiras kitų spalvu. Juk bus virtuvės baldai, kurie paprastai sudaro didelę dalį bendro spalvyno, nes baldeliai užima palyginti daug vietos. Paįvairink plytelėmis tarp stalviršio ir pakabinamų spintelių.
O svetainėje išsirink sieną, nesijungiančią su virtuvės zona ir tapetuok kokia sodresne spalva ar raštais.
Čia tok smano pasiūlymas  rolleyes.gif

puikus patarimai nes ir man iskilo toks klausimas thumbup.gif
Atsakyti
dute_a, tai kaip nusprendėt dėl spalvų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pele @ 2008 02 12, 09:49)
Čia tok smano pasiūlymas  rolleyes.gif

Dekui uz pasiulyma... O kaip atrodys jei visos sienos bus dazytos, o viena tapetuota? As noreciau kazkokios gelsvos spalvos, tik kad nebutu labai per ryski ir kad ne per blanki, tai kokia galeciau spalva dazyti ta atskira nuo virtuves siena?Dekui
Atsakyti
QUOTE(vaileta @ 2008 02 12, 16:23)
Dekui uz pasiulyma... O kaip atrodys jei visos sienos bus dazytos, o viena tapetuota? As noreciau kazkokios gelsvos spalvos, tik kad nebutu labai per ryski ir kad ne per blanki, tai kokia galeciau spalva dazyti ta atskira nuo virtuves siena?Dekui

Atrodys super thumbup.gif Pabandysiu šį vakarą parinkt nuotraukyčių, kad galėtum įsivaizduot).
Bendrą sienų spalvą rinkis pirmą arba antrą (šviesiausias) iš paletės lapelio. Sunku bus jose pamatyti tikrą spalvą todėl atkreipk dėmesi į "apatines spalvas", kad suprastum iš kokio pigmento jos padarytos. Tada bus aišku, jei "apatinė" spalva tau pasirodys per ryški - rinkis kitą paletės lepelį - iš švelnesnių atspalvių...

Sienas skirtingom spalvom dažydavom prieš keletą metų. Tuomet neturėjom kitos išeities, nebuvo kaip kitaip panašų efektą gauti, nes tapetai tuo metu buvo tragiški. Šiomis dienomis situacija kardinaliai pasikeitusi. Jei senai buvote tapetų parduotuvėje - būtinai užsukit ("Senukai" netinka biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(pele @ 2008 02 12, 17:11)
Atrodys super thumbup.gif Pabandysiu šį vakarą parinkt nuotraukyčių, kad galėtum įsivaizduot.

Ką pažadėjau:
user posted image
user posted image
Ne kažin ką radau, bet vis šis tas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pele @ 2008 02 12, 22:41)
Ką pažadėjau:
user posted image
user posted image
Ne kažin ką radau, bet vis šis tas 4u.gif

thumbup.gif geriau mažiau, bet geri pavyzdžiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 02 12, 11:43)
dute_a, tai kaip nusprendėt dėl spalvų?  ax.gif

aciu kad domiesi wub.gif ne del spalvu beveik aisku, dramblio kaulas, venge tik vat sofos spalvos neisirenku doh.gif uzsisakinesim is kauno baldu, bet dar nebuvau spalvu paziuret, sake per 2sav pagamins thumbup.gif tik vat noriu rudos bet ne tamsiai, o sviesesnes unsure.gif koks atspalvis tiktu g.gif galvoju kad jei ir sofa bus tamsiai ruda bus pertamsu, nes nu tikrai pas mus labai tamsu, net diena prieblanda tokia verysad.gif kokia spalva patartumet g.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 02 12, 23:59)
tik vat sofos spalvos neisirenku doh.gif 
tik vat noriu rudos bet ne tamsiai, o sviesesnes unsure.gif  koks atspalvis tiktu g.gif  galvoju kad jei ir sofa bus tamsiai ruda bus pertamsu, nes nu tikrai pas mus labai tamsu, net diena prieblanda tokia verysad.gif  kokia spalva patartumet g.gif

O ką renkatės odą ar gobeleną?
Atsakyti
kiek puikiu minciu apie spalvas, o as visada galvojau kad nesiderina viena dazyta kiatga tapetuota. tai kaip supratau tai labai grazu blush2.gif

noriu paklausti, pas mus miegamasis tamsus mazai buna per diena sviesos tai kokia spalva dazyti tapetuoti, gal tamsios netinka reikia sviesiai dazyti, bet labai ryskaus miegamui ir nepatartina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 02 13, 10:13)
kiek puikiu minciu apie spalvas, o as visada galvojau kad nesiderina viena dazyta kiatga tapetuota. tai kaip supratau tai labai grazu  blush2.gif

noriu paklausti, pas mus miegamasis  tamsus mazai  buna per diena sviesos tai kokia spalva dazyti tapetuoti, gal tamsios netinka reikia  sviesiai  dazyti, bet labai ryskaus miegamui  ir nepatartina ax.gif

Taigi sviesi nebutinai ryski mirksiukas.gif
Atsakyti