QUOTE(Cobrytė @ 2008 01 31, 12:16)
tai oregano taip ir sako
Nu
Taip ir sakau
Jei sienos šviesios, tai venge
Bet, jei patalpa tamsi, tai tamsūs baldai vistiek nėra blogas sprendimas
Juk dėl prieblandos net dieną dažniau yra jungiamas apšvietimas, todėl padarius jį išmoningai ir gerai, tamsūs baldai tikrai atrodytų gerai. Žinoma, jie turėtų būt lengvi ir neužgriozdinti patalpos, ypač jei ji nėra didelė
Man juokingai atrodo pvz sunkiu tamsiu antikvaru prigrūstas mažas svetainės kambariukas, a la prabanga/aukštuomenė
O kokius baldelius nusižiūrėjot,
dute_a?
Papildyta:
QUOTE(Joho @ 2008 01 31, 10:58)
Na dabar aš papasakosiu apie savo planus ir prašysiu jūsų komentarų beu patarimų ar
v temu tos mano spalvos
Prieškambaris: sienos siltos mėlynos spalvos (ne rėžiančios akį), plyteles rudos (tikriausiai su šviesesniaias atspalviais), toliau tiesiai eina koridorius (ten kur tualetas/vonia), tai ta dalį sienų nudažysiu balta-kremine spalva (šiaip šioj vietoj galvoju apie tokio atspalvio skystus tapetus, kuriuos jei ką galima pakiest-pataisyt
).
Iš kairės virtuvė: viraus oranžinės spalvos, viana siena ryški, kitos šviesesnės, ir bus kažkokie mėlyni akcentai. Plytelės tikriausiai tokios pačios kaip prieškambary. Tik vat kokios spalvos baldus
Gal šviesius (pvz bukas) su tamsiais stiklais?
Iš prieškambario tiesiai svetainė (didžiausiai galvos skausmas
): Sienos tokios pieno baltumo, baldai tamsiai rudos sp., kilimukas ir sofa kremines. tai klausimas ar gerai bus tamsus parketas (laminatas), ar geriau neutralesnį?
Aišku bus kontrastingų detalių, bet nesugalvoju spalvos
gal raudona ar oranzine
ten palagvėlės, vazos ir pan
Vonia/tualetas: noriu salotinė+oranžinė+balta
Miegamasis: viena siena kur galvugalis ištapetuosiu žalsvai-pilkais bambukiniais tapetais, likusios tikriausiai pieno baltumo (?), laminatas pvz buko spalvos, tokia pati lova ir spinta, samaninės užuolaidos. Tik vat nežinau ar gerai kaip kontastinės detalės būtu ryškiai salotiniai šviestuvai prie lovos ir tamsiai rudas užtiesalas
ar čia jau viena akcentinę spalvą rinktis?
Na o vaikų kambarys tai jaučiu bus pasteliniu geltonai oranžiniu spalvu
Patarkit, profai, ar negrybauju
rutellee, patark žmogui
nes aš tai tikrai neprofė
O šiaip tai būtų gerai,
Joho, jei fotkių įmestum, tai gal ir kiltų kokių nors teisingų minčių