Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(oregano @ 2008 01 30, 18:01)
Jei sienos kreminės, tai nebijok venge  mirksiukas.gif  Šviesūs baldai pradings šviesioj aplinkoj g.gif Rudos nebus per daug, jei įvesi gal net šiek tiek kontrastingos spalvos akcentus, juk tau dar lieka užuolaidos, kilimas, pagalvėlės ir kt ir pan.  rolleyes.gif

bet matai pas mus ten sviesos mazai, na labai tamsus kambarys verysad.gif ir saules niekada nebuna unsure.gif o kilimo nebus schmoll.gif nemegstu as ju doh.gif na bandysim kazka galvoti g.gif
aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Na dabar aš papasakosiu apie savo planus ir prašysiu jūsų komentarų beu patarimų ar v temu tos mano spalvos ax.gif
Prieškambaris: sienos siltos mėlynos spalvos (ne rėžiančios akį), plyteles rudos (tikriausiai su šviesesniaias atspalviais), toliau tiesiai eina koridorius (ten kur tualetas/vonia), tai ta dalį sienų nudažysiu balta-kremine spalva (šiaip šioj vietoj galvoju apie tokio atspalvio skystus tapetus, kuriuos jei ką galima pakiest-pataisyt biggrin.gif ). ax.gif
Iš kairės virtuvė: viraus oranžinės spalvos, viana siena ryški, kitos šviesesnės, ir bus kažkokie mėlyni akcentai. Plytelės tikriausiai tokios pačios kaip prieškambary. Tik vat kokios spalvos baldus g.gif Gal šviesius (pvz bukas) su tamsiais stiklais? g.gif

Iš prieškambario tiesiai svetainė (didžiausiai galvos skausmas doh.gif ): Sienos tokios pieno baltumo, baldai tamsiai rudos sp., kilimukas ir sofa kremines. tai klausimas ar gerai bus tamsus parketas (laminatas), ar geriau neutralesnį?
Aišku bus kontrastingų detalių, bet nesugalvoju spalvos doh.gif gal raudona ar oranzine g.gif ten palagvėlės, vazos ir pan biggrin.gif

Vonia/tualetas: noriu salotinė+oranžinė+balta

Miegamasis: viena siena kur galvugalis ištapetuosiu žalsvai-pilkais bambukiniais tapetais, likusios tikriausiai pieno baltumo (?), laminatas pvz buko spalvos, tokia pati lova ir spinta, samaninės užuolaidos. Tik vat nežinau ar gerai kaip kontastinės detalės būtu ryškiai salotiniai šviestuvai prie lovos ir tamsiai rudas užtiesalas g.gif ar čia jau viena akcentinę spalvą rinktis?

Na o vaikų kambarys tai jaučiu bus pasteliniu geltonai oranžiniu spalvu ax.gif

Patarkit, profai, ar negrybauju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 30, 18:01)
Jei sienos kreminės, tai nebijok venge mirksiukas.gif  Šviesūs baldai pradings šviesioj aplinkoj g.gif Rudos nebus per daug, jei įvesi gal net šiek tiek kontrastingos spalvos akcentus, juk tau dar lieka užuolaidos, kilimas, pagalvėlės ir kt ir pan.  rolleyes.gif

wenge yra tamsi spalva mirksiukas.gif
http://images.google...m...es&ct=title
Atsakyti
QUOTE(rutellee @ 2008 01 31, 14:11)

tai oregano taip ir sako mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 01 31, 12:16)
tai oregano taip ir sako mirksiukas.gif

Nu smile.gif Taip ir sakau mirksiukas.gif
Jei sienos šviesios, tai venge thumbup.gif Bet, jei patalpa tamsi, tai tamsūs baldai vistiek nėra blogas sprendimas g.gif Juk dėl prieblandos net dieną dažniau yra jungiamas apšvietimas, todėl padarius jį išmoningai ir gerai, tamsūs baldai tikrai atrodytų gerai. Žinoma, jie turėtų būt lengvi ir neužgriozdinti patalpos, ypač jei ji nėra didelė rolleyes.gif Man juokingai atrodo pvz sunkiu tamsiu antikvaru prigrūstas mažas svetainės kambariukas, a la prabanga/aukštuomenė cool.gif
O kokius baldelius nusižiūrėjot, dute_a?
Papildyta:
QUOTE(Joho @ 2008 01 31, 10:58)
Na dabar aš papasakosiu apie savo planus ir prašysiu jūsų komentarų beu patarimų ar v temu tos mano spalvos ax.gif
Prieškambaris: sienos siltos mėlynos spalvos (ne rėžiančios akį), plyteles rudos (tikriausiai su šviesesniaias atspalviais), toliau tiesiai eina koridorius (ten kur tualetas/vonia), tai ta dalį sienų nudažysiu balta-kremine spalva (šiaip šioj vietoj galvoju apie tokio atspalvio skystus tapetus, kuriuos jei ką galima pakiest-pataisyt  biggrin.gif ).  ax.gif
Iš kairės virtuvė: viraus oranžinės spalvos, viana siena ryški, kitos šviesesnės, ir bus kažkokie mėlyni akcentai. Plytelės tikriausiai tokios pačios kaip prieškambary. Tik vat kokios spalvos baldus  g.gif  Gal šviesius (pvz bukas) su tamsiais stiklais?  g.gif

Iš prieškambario tiesiai svetainė (didžiausiai galvos skausmas doh.gif ): Sienos tokios pieno baltumo, baldai tamsiai rudos sp., kilimukas ir sofa kremines. tai klausimas ar gerai bus tamsus parketas (laminatas), ar geriau neutralesnį?
Aišku bus kontrastingų detalių, bet nesugalvoju spalvos  doh.gif  gal raudona ar oranzine  g.gif  ten palagvėlės, vazos ir pan  biggrin.gif

Vonia/tualetas: noriu salotinė+oranžinė+balta

Miegamasis: viena siena kur galvugalis ištapetuosiu žalsvai-pilkais bambukiniais tapetais, likusios tikriausiai pieno baltumo (?), laminatas pvz buko spalvos, tokia pati lova ir spinta, samaninės užuolaidos. Tik vat nežinau ar gerai kaip kontastinės detalės būtu ryškiai salotiniai šviestuvai prie lovos  ir tamsiai rudas užtiesalas  g.gif  ar čia jau viena akcentinę spalvą rinktis?

Na o vaikų kambarys tai jaučiu bus pasteliniu geltonai oranžiniu spalvu  ax.gif

Patarkit, profai, ar negrybauju  ax.gif

rutellee, patark žmogui mirksiukas.gif nes aš tai tikrai neprofė biggrin.gif
O šiaip tai būtų gerai, Joho, jei fotkių įmestum, tai gal ir kiltų kokių nors teisingų minčių mastau.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
mano Jovalo fotkiŲ bigsmile.gif
Čia kolkas fantazijos, nes dabar senų tapetų lupimo stadija biggrin.gif
Tai vat delioju spalvas, jau tiek variantų perrinkau doh.gif
Ir kas savaite į galvą šauna eilinė geliali mintis, kuri po savaitės atkrenta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Joho @ 2008 01 31, 14:59)
mano Jovalo fotkiŲ  bigsmile.gif
Čia kolkas fantazijos, nes dabar senų tapetų lupimo stadija biggrin.gif
Tai vat delioju spalvas, jau tiek variantų perrinkau doh.gif
Ir kas savaite į galvą šauna eilinė geliali mintis, kuri po savaitės atkrenta lotuliukas.gif

Na, matai, kai jau rinksies konkrečias medžiagas sienų apdailai, tai ir realiai (o ne fantazijose) matysi, žiūrėsi, derinsi g.gif Tiesiog užtenka žinojimo, kokios spalvos tau prie dūšios ir derinti jas tarpusavy. Berods ta pati rutellee buvo įmetusi labai neblogą spalvų derinimo programėlę, ar kažką panašaus. Padeda nenusigrybaut mirksiukas.gif
Atsakyti
na baldus darysim pagal uzsakyma, sekcija renkames dar is keliu variantu, vienas ju sitas, tik be tos virsutines spintutes-lentyneles
user posted image
kitas variantas
user posted image
kaip manot kuris geresnis g.gif na o sofa bus kazkas panasaus i sia
user posted image
tik spalva tamsiai ruda gal tokia
user posted image
arba dar apie tokia galvoju unsure.gif
user posted image
kuria patartumet g.gif dar maniskis parsinese sendien minti sienas daryti gelsvas, na tokias vos vos gelsvas, tarsi i baltus dazus butu ilasinta truputis geltonu, ka manot ar tiktu?labai laukiu jusu patarimu kas gerai kas netinka jusu nuomone, ir dar kokias grindis pasiulytumet? ta prasme kokios spalvos g.gif man jau taip sunku apsisprest
doh.gif matyt galva jau perkaito nuo spalvu unsure.gif
o svetaine kartu su virtuve, virtuve sviesiai ruda, svetaine 17kvadratu o virtuve apie8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dute_a: 01 vasario 2008 - 01:24
matyt galva jau perkaito nuo spalvu

Na nežinau, gal liksiu iškritikuota, bet prie tų šviesesnių baldų (sekcijos ir kampo) visai tiktų šampano geltonumo sienų spalva g.gif O prie to tamsesnio komplekto - dramblio kaulo baltumo spalvos sienos. Grindys ne tamsios. Jei virtuvė šviesiai rusva, tai gal rinkčiausi tuos šviesesnius baldus/gelsvas sienas, kad būtų bendra visuma g.gif Nors šiaip man asmeniškai gražesnis derinys iš tavo pasiūlytų variantų - venge sekcija, tamsiai rudas kampas ir drmbl kaulo sienos ir balti/rausvi akcentai kambary rolleyes.gif
O jei būtų mano valia, tai rinkčiausi vietoj to tamsiai rudo - baltą kampą (oda juk praktiška - gerai valosi), imčiau tą pirmąją šviesesnę sekciją tik venge spalvos, tokios pat venge staliuką, baltas sienas, paveikslus tamsiais rėmais, šviesias užuolaidas, dar kokią spalvelę įdomumui įvest detalėse.. ax.gif na spalviniai kažkas panašaus, kaip šitoj fotkėj -
user posted image
Man paprasta, bet kartu skoninga ir labai šviesus, jaukus vaizdas rolleyes.gif
Atsakyti
Oregano, musu skoniai suotampa drinks_cheers.gif As kaip tik tokia svetaine savo isivaizduoju kaip sitam paveiksliuke, tik gal akcentus (pagalves) daryciausi ryskesnius bigsmile.gif tik vta klausimas kokios spalvos grindis tiktu labiau prie tokio derinio g.gif jauciu gal tokios sviesiai geltonos medienos, nu supratot mane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Joho @ 2008 02 01, 10:04)
Oregano, musu skoniai suotampa  drinks_cheers.gif  As kaip tik tokia svetaine savo isivaizduoju kaip sitam paveiksliuke, tik gal akcentus (pagalves) daryciausi ryskesnius bigsmile.gif  tik vta klausimas kokios spalvos grindis tiktu labiau prie tokio derinio g.gif  jauciu gal tokios sviesiai geltonos medienos, nu supratot mane  ax.gif

Manau, kad grindis reikėtų rinktis neutralios spalvos
user posted image
šviesiai pilka arba

user posted image
balintas ąžuolas rolleyes.gif

O sienos-
user posted image
šviesi dramblio kaulo spalva arba

user posted image
tamsi dramblio kaulo spalva ax.gif

Kietieji baldai-
user posted image
wenge medis

wub.gif

Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 02 01, 02:38)
Na nežinau, gal liksiu iškritikuota, bet prie tų šviesesnių baldų (sekcijos ir kampo) visai tiktų šampano geltonumo sienų spalva  g.gif O prie to tamsesnio komplekto - dramblio kaulo baltumo spalvos sienos. Grindys ne tamsios. Jei virtuvė šviesiai rusva, tai gal rinkčiausi tuos šviesesnius baldus/gelsvas sienas, kad būtų bendra visuma  g.gif Nors šiaip man asmeniškai gražesnis derinys iš tavo pasiūlytų variantų - venge sekcija, tamsiai rudas kampas ir drmbl kaulo sienos ir balti/rausvi akcentai kambary rolleyes.gif
  O jei būtų mano valia, tai rinkčiausi vietoj to tamsiai rudo - baltą kampą (oda juk praktiška - gerai valosi), imčiau tą pirmąją šviesesnę sekciją tik venge spalvos, tokios pat venge staliuką, baltas sienas, paveikslus tamsiais rėmais, šviesias užuolaidas, dar kokią spalvelę įdomumui įvest detalėse..  ax.gif  na spalviniai kažkas panašaus, kaip šitoj fotkėj -

Man paprasta, bet kartu skoninga ir labai šviesus, jaukus vaizdas  rolleyes.gif

oi su balta sofa tai vyras mane is namu isvarytu doh.gif lotuliukas.gif
tai sakot netiktu tamsiai rudi baldai ir gelsvos sienos g.gif as kaiptik noriu kad skirtusi nuo virtuves ir nebutu visuma g.gif o sviesi sekcija tikrai pradingtu visumoje, ji su virtuve susilietu g.gif o jeigu toki derinuka dat: balintos kavos sofa, venge sekcija ir gelsvos sienos g.gifuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dute_a: 01 vasario 2008 - 11:26