išsirinkau spalva baldu virtuves (finų medis - bronza) kaip manot, kokios spalvos prie jo deretu?
Nusidazeme miegamojo sienas pilkai. Tik kazkodel kai apie tai kam nos pasakome visi pasiurpsta pasijauciu lyg buciau viena is Adamsu seimos. Labai norejome pilkos spalvos, nes esame buve viesbutyje, kur interjeras buvo stulbinantis, poto praverciau nete puslapiuku ir tikrai daug radau graziu miegamojo kambariu su pilkom sienom. Beje sutinku, kad renkantis spalvas, is paleciu - toli grazu nevisos atitinka realybe. Mano svetaine nuo vos geltonos, pavirto it Afrikos saule
QUOTE(*Maja* @ 2008 08 14, 23:19)
išsirinkau spalva baldu virtuves (finų medis - bronza) kaip manot, kokios spalvos prie jo deretu?
geriausia manau tinka arba metaliko spalva, bet tas variantas ne visiems tinka ir patinka. antras manau geriausias variantas tamsiai rudas medzio dekoras- wenge, tamsus riesutas ar kazkas panasaus.
Kolege,
Man atrodo pilka spalva visai nieko miegamajame. Aš irgi apie tai galvojau. O su
kokiom spalvom maišysi įdomu? Esu mačiusi pilka-ruda neblogai atrodo.
O kaip manote apie mano pasvarstymus:
Visame pirmame aukšte(virtuvė, valgomasis, svetainė) vyrauja bala-wenge (ruda), o svetainės minkšta dalis - ryža oda. Atskirai labai graziai atrodo, o kaip manot ar nesipjaus?
Man atrodo pilka spalva visai nieko miegamajame. Aš irgi apie tai galvojau. O su
Visame pirmame aukšte(virtuvė, valgomasis, svetainė) vyrauja bala-wenge (ruda), o svetainės minkšta dalis - ryža oda. Atskirai labai graziai atrodo, o kaip manot ar nesipjaus?
QUOTE(Hearta @ 2008 08 18, 18:43)
Kaip manote kokios spalvos tiktu name(virtuve su svetaine kartu) prie siu zaliu baldu? Nuotrauka nelabai kokybiska. Galvoju apie svelnaus persiko,bet tada nezinau kokios spalvos virtuves baldus sakytis,gal galetumete patarti?
Aš tai siūlyčiau švelnesnę kreminę šiek tiek į gelsvumą tiek sienoms tiek virtuvėms baldams. Su persikine gali netyčia primakaluoti Virtuvėje ir šiaip svetainėje galima bus padeti kelis žalsvus aksesuarus, o ant baldu kelias pagalveles kremines, kad susišauktų
Kai mums reikėjo išsirinkti visam namui spalvas, tai dizainerė ir patys dažytojai patarė rinktis iš paletės pirmą arba antrą spalvą nuo viršaus. Pasiteisino patarimas tik miegamajame vienai sienai rinkomės ketvirtą pagal tamsumą nuo viršaus paletės.Irgi labai OK Vadinasi, reikia paklausyti profesionalų
QUOTE(Pause @ 2008 08 11, 14:07)
O kur vaizdinė medžiaga?
QUOTE(Ais_Las @ 2008 08 13, 09:08)
Vis dar laukiam...
na va, pagaliau ikelsiu kelet Foto, bet kazkokios nelabai kokybiskos gavosi
cia pirminis vaizdas
cia puse istapetuota puse isdazyta
cia galutinis vaizdas nelabai kokybiskai atrodo
gal dar idesiu bendra vaizda kur labiau matosi
ta galutini vaizda man kazkokiais plemais rodo Gal jus tik viena karta dazet? Arba su apsvietimu kazkas ni to gavosi
QUOTE(tikurila @ 2008 08 19, 14:00)
ta galutini vaizda man kazkokiais plemais rodo Gal jus tik viena karta dazet? Arba su apsvietimu kazkas ni to gavosi
su apsvietimu negerai bandysiu dar nufotkint, dienos sviesoj
oi, tas galutinis vaizdas nekoks, sorry uz kritika, nepyk. Bet nu tikrai plemais rodo
QUOTE(Lillly @ 2008 08 18, 17:56)
Kolege,
Rinksimes dramblio kaulo spalvos baldus, uzluolaida ir uztiesalas lovos bus balti su raudonom detalem/piesiniais. tikiuosi bus grazu
Beje manau tavo svetaines minksti baldai tikrai turetu graziai issikirti is bendro fono