Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(vesela @ 2008 08 07, 14:18)
na va, pagaliau ir as sugalvojau ka noriu padaryti: taigi, koridoriu dazysim gelsva spalva, o pro koridoriu labai gerai matosi kambarys, tad ji tapetuosim stiklo pluosto tapetais (rastas tokios kaip pynes is juosteliu) ir  dazysim melsva spalva, o sofa, sedmaisiai, serveteles, zaliuzes bus gelsvos spalvos.. ka manote?

Gražiai dera geltona su mėlyna.
Atsakyti
QUOTE(egle.k.k @ 2008 08 07, 14:42)
Gražiai dera geltona su mėlyna.

man irgi taip atrodo 4u.gif beje geltona spalva yra mano megstamiausia, o melyna vyro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 08 07, 13:12)
NU tikrai laba graziai atrodo wub.gif
Mes jau uzsakem tan brown, o sienos irgi tokios sviesios bus  g.gif

Pasirodyk, kai jau turėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 08 07, 16:16)
Pasirodyk, kai jau turėsi  mirksiukas.gif

pioneer.gif tik priminkit bet gal nepamirsiu
Atsakyti
gal as cia truputi ne y tema, bet gal kasnors mate kur pirkti tokiu gan dideliu (mazdaug A3 formato) (|nors formatas nesvarbus|) lipduku ant plyteliu su kokiais nors vaizdais (pvz pas drauge laaabai grazus krioklys) 4u.gif parasykit kur jei kas matet 4u.gif
Atsakyti
Nu man tai tokie lipdukai kiču kvepia, nors , žinoma pirma reikėtų juos pamatyti biggrin.gif rolleyes.gif

O geltonos ir mėlynos derinys man atrodo jau nuvalkiotas. Tačiau kaip į tai pažiūrėsi. Nes nauja yra atgaivinta sena. Gal kiek gražiau jei derinama mėlyna su švelniai pasteliniai gelsva, arba geltona su žvelnia žydra. Na tiesiog kai viena iš tų spalvų yra aktyvesnė, ryškesnė. Kitaip gaunasi toks reklaminis derinys.

Aš vaizduotėje turiu tokį vaizdinį, kad sienos dažytos kokia viena spalva bet nušviesėjančiai į viršų, bet įtariu tai būtų sudėtinga technologiškai įgyvendinti. Nesu dar niekur taip mačius, bet įtariu, kad kažkur tokia mintis jau yra įgyvendinta, kaip kolektyvinės pasąmonės vaisius rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 07 rugpjūčio 2008 - 19:09
QUOTE(Glamour @ 2008 08 07, 20:03)
Aš vaizduotėje turiu tokį vaizdinį, kad sienos dažytos kokia viena spalva bet nušviesėjančiai į viršų, bet įtariu tai būtų sudėtinga technologiškai įgyvendinti. Nesu dar niekur taip mačius, bet įtariu, kad kažkur tokia mintis jau yra įgyvendinta, kaip kolektyvinės pasąmonės vaisius  rolleyes.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2008 08 07, 20:03)
Nu man tai tokie lipdukai kiču kvepia, nors , žinoma pirma reikėtų juos pamatyti  biggrin.gif  rolleyes.gif

O geltonos ir mėlynos derinys man atrodo jau nuvalkiotas. Tačiau kaip į tai pažiūrėsi. Nes nauja yra atgaivinta sena. Gal kiek gražiau jei derinama mėlyna su švelniai pasteliniai gelsva, arba geltona su žvelnia žydra. Na tiesiog kai viena iš tų spalvų yra aktyvesnė, ryškesnė. Kitaip gaunasi toks reklaminis derinys.

Aš vaizduotėje turiu tokį vaizdinį, kad sienos dažytos kokia viena spalva bet nušviesėjančiai į viršų, bet įtariu tai būtų sudėtinga technologiškai įgyvendinti. Nesu dar niekur taip mačius, bet įtariu, kad kažkur tokia mintis jau yra įgyvendinta, kaip kolektyvinės pasąmonės vaisius  rolleyes.gif

kas tas kicas? g.gif
madu tikrai nesivaikau, darau tiktai kas man grazu 4u.gif ax.gif beje darysiu ne melyna ir geltona, koridoriui gelsva tokia, o kambary svelniai melyna, galima sakyt zydra, o kambary aksesuarai bus ryskesnes geltonos spalvos, vat ax.gif
Atsakyti
na ka, kambarys jau istapetuotas ir isdazytas 4u.gif tokia grazia melsva spalva.... ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
O kur vaizdinė medžiaga? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2008 08 11, 14:07)
O kur vaizdinė medžiaga? bigsmile.gif

na vakare pasisitengsiu ideti 4u.gif blogiausiu atveju rytoj 4u.gif
Atsakyti
Vis dar laukiam... blush2.gif
Atsakyti