QUOTE(išprotėjus @ 2008 07 20, 15:29)
Tos juodos sienos tai primena šarvuojimo salę
man irgi Jau geriau ligonines sterilioji balta tada
Man teko truputį domėtis apie spalvas, tai truputį nustebino, kad miegamajame renkatės tokias ryškias, sodrias spalvas. Pavyzdžiui, raudona labai intensyvi spalva, o tai reiškia, kad ji aktyvina žmogų, o miegamajame man, pavyzdžiui norėtųsi ramesnių spalvų, kaip mėlyna, kuri ramina ir migdo. Žalia skatina dirbti, veikti, o oranžinė prabudina, todėl labai tinka turėti oranžinį rankšluostį, kurį naudosit ryte. Tai vat, gal ir žinot viską, bet vistiek norėjau pasidalinti savo kukliom žiniom
Sveikutes
Greitu laiku (kai tik isigysiu kokio ieskau kampa), idesiu savo namuciu foto su spalvom, nes derinu kambaryje zydre (meslva) su sviesiai zalia 9zaliojo obuolio) tokia spalvyte
Kol kas viskas puikiai sekasi, tik minksto kampo nerandu kokio noriu, o dar sunkiau jo apmusalus rasti kokiu reikia
Bet kaip jums zydros ir zalsvos spalvu derinys?
Greitu laiku (kai tik isigysiu kokio ieskau kampa), idesiu savo namuciu foto su spalvom, nes derinu kambaryje zydre (meslva) su sviesiai zalia 9zaliojo obuolio) tokia spalvyte
Kol kas viskas puikiai sekasi, tik minksto kampo nerandu kokio noriu, o dar sunkiau jo apmusalus rasti kokiu reikia
judkiss Paskelbta Šiandien, 13:33
Man tai labai liuksiskas derinukas As planuoju toki varianta sunaus kambaryje.
QUOTE(balerina @ 2008 07 21, 13:31)
judkiss Paskelbta Šiandien, 13:33
Man tai irgi toks nerealus Kai irengsit, idekit nuotraukyte pasigrozeti
QUOTE(judkiss @ 2008 07 21, 13:33)
Sveikutes
Na reiktų pamatyti šį derinį, bent mano vaizduotėje, tai jis toks šaltokas atrodo. O kokios spalvos baldų ieškai?
QUOTE(egle.k.k @ 2008 07 21, 13:44)
Na reiktų pamatyti šį derinį, bent mano vaizduotėje, tai jis toks šaltokas atrodo. O kokios spalvos baldų ieškai?
Siuo metu yra zydra kilimine danga ir zalsvi vazoneliai geliu. Truksta zalsvu uzuolaidu ir zydro minksto kampo, su zalvom pagalvelem (arba atvirksciai)
Tai ieskau zydro/zalsvo minksto kampo su miegama dalimi
Bandau svelninti zydra spalva zalsvais atspalviais, todel siek tiek siltumo tai inesa. Kai jau pilnai viskas bus padaryta ir irengta, ikelsiu nuotraukyte, bus vaizdziau
QUOTE(judkiss @ 2008 07 21, 14:50)
Siuo metu yra zydra kilimine danga ir zalsvi vazoneliai geliu. Truksta zalsvu uzuolaidu ir zydro minksto kampo, su zalvom pagalvelem (arba atvirksciai)
Bandau svelninti zydra spalva zalsvais atspalviais, todel siek tiek siltumo tai inesa. Kai jau pilnai viskas bus padaryta ir irengta, ikelsiu nuotraukyte, bus vaizdziau
lauksim lauksim,nes siaip abi spalvos priklauso saltiems tonams kiek pamenu O gal ir klystu
QUOTE(Rimvyda @ 2008 07 21, 13:57)
lauksim lauksim,nes siaip abi spalvos priklauso saltiems tonams kiek pamenu O gal ir klystu
Gali buti bet ziuresim kaip galutinis variantas gausis
Norėčiau patarimo daromės virtuvę, ir baldus pasirinkau virtuvinius Bordo spalvos, gal patartumėt, kokios spalvos dėti plyteles tarp spintelių tam plote, kokias daryti sienas ir grindis O jau kai bus rezultatas, būtinai įklesiu
Bent jau kiek įsivaizduoju, kad pastelines, sviesias, nes noriu šviesios virtuvės
Gal tiktų sienos šviesios gelsvos, komplektukas bordo, o plyteles i zalsvuma?
Tik dar nežinau, kokios spalvos siūlės tiktų tarp plytelių? Ar tiktu tokios, kaip sienos, gelsvos?
Ir dar, gal žinot, kur būtų Vilniuj galima tokios spalvos plytelių rasti? kur didelis pasirinkimas?
Gal tiktų sienos šviesios gelsvos, komplektukas bordo, o plyteles i zalsvuma?
Tik dar nežinau, kokios spalvos siūlės tiktų tarp plytelių? Ar tiktu tokios, kaip sienos, gelsvos?
Ir dar, gal žinot, kur būtų Vilniuj galima tokios spalvos plytelių rasti? kur didelis pasirinkimas?