Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(Fijora @ 2008 06 11, 10:44)

O cia mano svetaines foto.

user posted image

O cia ta ruda siena tapetuota? ar taip isdazyta? beje, kas ten ant sitos sienos? paveikslas? veidrodis? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išprotėjus: 21 birželio 2008 - 23:32
Sveikos, taip laukiau sienų dažymo etapo, o dabar jau nusišaut norisi unsure.gif
Gavau iš dažytojų sadolin dažų spalvų paletę, bet ten visos spalvos tokios murzinos, jau bliaut norisi - nieko neišsirenku. Ieškojau kapučino spalvos savo miegamajan, bet toj paletėj tokios nė iš tolo nerandu. Noriu tokios šiltos, balinots kavos spalvos į miegamąjį.
Sakykit kokias spalvas dėt į vaikų kambarį? Visus kitus kambarius dar dar numasčius kažką, bet su vaikų kambariu visai bėda. Nenoriu mėlynų splavų, kad nebūtų šaltas kambarys, o rožinės bernams irgi nelabai doh.gif Pas mus visur pagride bus gelsvi atspalviai, tai vaikų kambariuj, galvoju, reiktų kitos kokios, bet net neįsivaizduoju ką derint.
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 06 22, 11:54)
Sakykit kokias spalvas dėt į vaikų kambarį? Visus kitus kambarius dar dar numasčius kažką, bet su vaikų kambariu visai bėda. Nenoriu mėlynų splavų, kad nebūtų šaltas kambarys, o rožinės bernams irgi nelabai  doh.gif Pas mus visur pagride bus gelsvi atspalviai, tai vaikų kambariuj, galvoju, reiktų kitos kokios, bet net neįsivaizduoju ką derint.

Mes vaiku kambari tapetavom. "Dubingiuose" radom visai nebrangiu vaikisku tapetu, kartu buvo galima pasirinkti ir medziagos uzuolaidoms ar patalynei. vaiko kambarys gavosi gelsvas (gelsvam fone tokios mielos boruzeles). Langai i siaure, gan tamsu ten, tai ta gelsva spalva labai susildo kambari thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrai @ 2008 06 21, 17:01)
Man tai sitas kaip tik toks nykoku spalvu. Manau, jis ne pagyvintu, o tik isilietu.

Na, jei geltona yra nykoka, tai kas tuomet nenykoka? smile.gif Iš visų pasiūlytų paveikslų šis man pasirodė ekspresyviausias ir tinkamiausias ax.gif Paveikslas neturi iškristi iš bendro konteksto. Ir būtent turi įsilieti į interjerą kaip akcentas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oregano: 22 birželio 2008 - 11:26
Sveikos merginos 4u.gif
Turim tokią svetainę
user posted image
kampo spalva šita panašesnė į tikrą
user posted image
Reikėtų langus uždengti, galvoju gal romanetes mastau.gif Kokia spalva tiktų? Nes man po visų remontų jokių minčių nekyla doh.gif
Baldai bus vėliau, greičiausiai tamsūs g.gif
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 06 24, 00:45)
Sveikos merginos 4u.gif
Turim tokią svetainę
user posted image
kampo spalva šita panašesnė į tikrą
user posted image
Reikėtų langus uždengti, galvoju gal romanetes mastau.gif Kokia spalva tiktų? Nes man po visų remontų jokių minčių nekyla doh.gif
Baldai bus vėliau, greičiausiai tamsūs g.gif

Jai nera pries kaiminu gal usteks tik dieniniu.Ir as manau ko svesesni.

http://www.averodis.lt/romanetes.htm
Atsakyti
as rinkciausi pirma ruda, tas kuris padetas svetainėje mano manymu netinka absoliučiai, nes spalvos visiškai nesiderina su svetainej esančiom spalvom,paveikslas sau svetaine sau 4u.gif
[/quote]

arba rinkciausi kazkoki neutralu paveiksla ir puosnius remus, kazka panasaus i jusu veidrozio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JABLYNKST: 24 birželio 2008 - 11:46
QUOTE(baste @ 2008 06 21, 19:25)
Galvoju gal visgi šiltą miegamąjį pasidaryti, tokį švelniai oranžinį  ka manot?

jei nori silto - daryk is geltonos paletes 4u.gif mes vaiko (kažkada gal busiančio antro biggrin.gif ) kambarį geltonai dažėm - toks jausmas kad visada saulėta thumbup.gif o pas mane visas namas išskyrus du vaikų kambarius nudažytas labai šviesia, balintos kakavos spalva, vonios plytelės irgi dryzuotos su rusvu, nežinau kaip kitiems, bet man tai jausmas super - tikra ramybė ir šiluma name wub.gif negalėčiau gyventi jokiuose persikiniuose (gyvenau jau), oranžiniuose, žaliuose mėlynuose ir t.t spalvose. ir tegul man tie dizaineriai šneka ką nori - namai turi būti mano tvirtovė, kuriuose galiu pailsėt, atsipalaiduot ir t.t. kad nebūtų ligoninė, labai gelbsti korpusiniai baldai, laiptai, durys, kurie yra tamsios rudos spalvos thumbup.gif

Atsakyti
Sveikos mergaitės,
Kamuoja mane jau mėnuo dvejonės dėl butuko spalvų ir niekaip nieko nesugalvoju. doh.gif Svetainė sujungta su virtuve,visada galvojau apie šviesius atspalvius,o vieną sieną dažyti tamsiau,bet situacija tokia,kad ant dviejų sienų yra langai,o kita su durimis,tai toks variantas kaip ir atkrito.Ką jūs galėtumėte pasiūlyti?Beje virtuvės baldai tikriausiai bus wenge spalvos,nes man ji labai graži.Visai baltų sienų taip pat nenoriu,nes turiu augintinį,kuris greitai viską aptaškytų.Kažkodėl vonią noriu turėti žalią,bet bijau kad labai nesiderins,jei viskas bus šviesių atspalvių. g.gif
Atsakyti
Aš pradėjau galvoti kad ryškių namų tikrai nedarysiu schmoll.gif na tik vonia žalia bus, bet neryški wub.gif gerai kad yra laiko pagalvoti ir viskam susigulėti, nes pirmai galvojau miegamasis mėlynas, svetainė oranžinė biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi visada norėdavau ryškių spalvų,o kai atėjo laikas savus kurti,tai visai nebenoriu. ax.gif
Atsakyti
Išrinkau vaikų kambariui žalią spalvą, dar dažyt nepradėjo, bet mane jau erzina ta spalva doh.gif
Atsakyti