QUOTE(Fijora @ 2008 06 11, 10:44)
Noriu Jusu patarimo. Uzsisakiau paveiksla ir niekaip negaliu apsispresti, ar pirkt ji.
Paveikslas man patinka. Bet vis abejoju, ar jis ne per riskus mano svetaineje, kurioje vyrauja vaniles , gelsvos ir rudos spalvos. Paveikslas kabetu ant tos sienos tarp dvieju rudu juostu. Ant priesingos sienos virs sofos kabo didelis veidrodis (jame turetu tas paveikslas atsispindeti)Idesiu kelias nuotraukas ir nekantriai lauksiu Jusu atsakymo.
Cia tas paveikslas.
O cia mano svetaines foto.
Ir dar. Ar sitoki paveiksla butina reminti?
Papildyta:
Paveluotai pastebejau mikser zinute, kad ji savaitei atsijungia ir nedalyvaus siame forume. Labai gaila...
Bet as vis tiek tikiuosi sulaukti Jusu, merginos, nuomones
Sveikos, sugrizo dukra,tai vel galiu prisijungti.
del paveikslo. tu ta paveiksla matysi kiekviena diena, daugybe kartu pirk toki, kuris tau zadins gerus jausmus, kels nuotaika, gal primins ka nors grazaus. nepatingek paieskok ir surasti ta vieninteli, isskirtini, kuris atitinka tavo dvasios busena, kuris tave praturtina.
Papildyta:
QUOTE(darnemamyte @ 2008 06 10, 16:35)
Oi aciu vis padedate man,ale nelabai supratau kaip su ta mano siena sachmatine prie vonios,tai ta priekine kai ieini kur kriaukle,toletas ir viskas sudeta siulot det sachmatais ir kur vonia,nes ji po kairei kai ieini,bet vonios 105 plotis ir 170 ilgis pacios ravak kuria desim.
o ir labai nusiminiau del spinteliu spalvu,galvojau tiks kokios tamsios
net nezinau,gal dar pergalvot del tu plyteliu,rinktis kitas
Zinai tiksliai tau patarciau turedama tavo vonios planeli. pagal pasakojima, as issivaizduoju vienaip, o gal yra visai kitaip. Del baldu medzio spalva nebutinai turi buti sviesi, taip pat gali buti vysnia arba venge tai yra tamsus medis.