QUOTE(darnemamyte @ 2008 05 10, 12:39)
as ir taip labiau linkstu prie sokolado spinteliu,pieno stalvirsio,paskui sokolado bet ne plyteles, o kazka ilaminuota kokia plokste vietoj ju,kad nesiteptu ir virsutines tada sviesias beliks ,kad deretu
o galine svetaines siena,priesinga virtuvei,nes jos sujungtos desiu koki ruda tapeta. kitos sienos sviesios,kad deretu svateine su virtuve noriu,na ,kad susilietu,aplamai as isivaizduoju akcentuos po laseli rudos spalvos mano namuose,tik va nezinau ar neklystu pasirinkdama tokios spalvos akcentukus sienose
o plyteles tada desiu sviesias,butu nieko si sokoladiniais tarpais,bet va tada bus mirgu maraga grindyse
nezinau kaip cia prasisukti gudriau
noreciau ir as patarti
bet zinoma ir nebutina klausyti, nes taip sakant tavo butas ir tu jame gyvensi
Nzn apie kurias plyteles baltas kalbi (grindu ar sienu), bet jei kalbant apie grindu, tai tarpus patarciau deti tik tamsios spalvos, jei taip norisi kad ir sokolado. Nes baltuose tarpuose ne tik greiciau pamatysi nesvarumus, bet gali per laika ir atspalvis pakisti, kuris gali nelabai dereti su plytelem(pvz pageltonuoti)... Manau ta pati patarima isgirsi ir is remontininku
O kas del baltu grindiniu plyteliu, tai tikiuosi nesi ilgaplauke brunete
kitu atveju tarnausi grindims, kaip mano atveju. Sitos klaidos pati nebekartosiu
po 2 dienu matosi vien mano plaukai
kiek zinau dar gali pasitikrinti ar plyteles praktiskos, tai parduotuvej uzdek savo plauka ant ju - jei matosi, vadinasi, teks dazniau pavalyti nei paprastai. Tik gaila, kad tos praktiskos plyteles buna margos
kurios nera itin populiarios. Reikia rinktis is dvieju blogybiu viena blogybe