Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(Symphony @ 2008 04 20, 00:16)
na as tik issakiau ideja, kaip esu macius...ir siap ka butu galima padaryt..nors tu teisi, svarbiausia neperkraut  smile.gif
va pvz. ne pats geriausias ir aiskiausias pavyzdys, bet radau nete http://www.pribaltme...tent.asp?pn=302

Supratau mirksiukas.gif man visada įdomu išgirsti kitų nuomonę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 03 20, 00:49)
as ir vel cia blush2.gif  prieskambari plyteles bus tokios
user posted image
gal patartumet kokia sienu spalva ir kokia baldu spalva daryti blush2.gif  labai labai reikia patarimo, nebeapsisprendziu verysad.gif

aš kažką su auksu derinčiau prie šitų plytelių

QUOTE(SVETA K. @ 2008 03 21, 19:38)
Merginos,reikia jusu patarimo 4u.gif Jeigu tapetai tokie:
user posted image

Cia dukros kambarys,sofa bus oranzine,kokiu spalvu daryti uzuolaidas? Mes norim siuti sirmas,trumpos,is 3 spalvu,nemoku paaiskinti g.gif karnizas lubinis,ant pirmu begeliu sirmos cut zemiau palanges,kiti cut trumpesni,ir dar kiti dar trumpesni.Jeigu supratot blush2.gif Derinti sirmas prie sienu,ar prie baldu?

derinčiau prie oranžinės sofos, o jei jose dar būtų kokie nors elementai rutuliniai su tapetų spalvomis, tai išvis thumbup.gif
galbūt galima prie nusipirktų langų rūbelių, papildomai įsigyti medžiagytės tokių pat spalvyčių kaip tapetai ir jei padarius apskritimus "pamėtyti" ant užuolaidų, kad "susisiektų spalvos"
Atsakyti
pateikiu jūsų apžiūrai ir kritikai savo namų spalvas (svetainės nuotraukos labai neryškios, nes labai jau saulutė svietė ir svetainėje dar ne visi paveikslai rado savo vietą)
svetainė su virtuve
user posted image

user posted image

user posted image

miegamasis
user posted image

user posted image

vonia
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ir as turiu tokia sekcija, tik kitaip sukomplekuota.Man labai graziai ji atrodo. Tik labai jau dulkes kaupiasi.
Atsakyti
pirkom Kauno bazėj, arodo ji lenkiška
nuotraukoj nesimato, bet durelės tokios pat spalvos kaip priešinga siena (bordo)
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 24, 18:10)
pirkom Kauno bazėj, arodo ji lenkiška
nuotraukoj nesimato, bet durelės tokios pat spalvos kaip priešinga siena (bordo)

Ta pati. Ir as toje firmoje pirkau, Baltu pr. dar viena ju parduotuve yra.
Atsakyti
O man kazko nerodo burbuliukabum nuotraukyciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaileta @ 2008 04 25, 11:46)
O man kazko nerodo burbuliukabum nuotraukyciu  g.gif

jau pripratau beveik, kad vieni mato, kiti -ne.
gal pamatysi šioj nuorodoje
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 25, 11:05)
jau pripratau beveik, kad vieni mato, kiti -ne.
gal pamatysi šioj nuorodoje

cia as gal nelabai i tema blush2.gif bet virtuves komplekta kur daretes? ir turbut kazkur kaune? as nekauniete, tai gal jei kone, tai galetumet detaliau su kordinatem ax.gif
dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Symphony @ 2008 05 06, 10:13)
cia as gal nelabai i tema  blush2.gif bet virtuves komplekta kur daretes? ir turbut kazkur kaune? as nekauniete, tai gal jei kone, tai galetumet detaliau su kordinatem  ax.gif
dekui  4u.gif

www.dajakuta.lt
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 05 07, 10:53)
www.dajakuta.lt

g.gif neatidaro man ax.gif
Atsakyti
doh.gif dura aš
firma tai dajakuta o tinklapis http://www.jakuta.lt/
Atsakyti