Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(Dalbara @ 2008 04 19, 13:05)

gal ir nieko tas salotinis kambarys  g.gif

visia grazus kambarys, na as negalkeciau, nes ne zalios ne salotine sspalvos nemegstu, bet jei kam patinka tai tirkia labai graziai atrodo thumbup.gif

bigsmile.gif o foto tapetas koks fainas, bus labai linskams toks nuotaikingas kambariukas..kiek supratau vaiku?
Atsakyti
QUOTE(Symphony @ 2008 04 19, 23:15)
visia grazus kambarys, na as negalkeciau, nes ne zalios ne salotine sspalvos nemegstu, bet jei kam patinka tai tirkia labai graziai atrodo  thumbup.gif

bigsmile.gif o foto tapetas koks fainas, bus labai linskams toks nuotaikingas kambariukas..kiek supratau vaiku?

aciuks.gif taip vaikų smile.gif

dabar sprendžiu rebusą miegamajam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 04 20, 00:00)
Tu turbūt nepatikėsi  biggrin.gif  bet salotinė spalva paėmėm viršų  biggrin.gif

o foto tapetus pakeičiau į šituos  smile.gif
user posted image

baldai bus balinto ąžuolo  bigsmile.gif matrasai bus salotinės spalvos  ax.gif o svarbiausia kad Dubingiai jų net sandėly turi ir nereiks laukt assa.gif
Papildyta:
Laukiu pasakykit ką nors  unsure.gif

thumbup.gif o jei dar kambaryje atsiras kokiu detaliu atkartojanciu sios sienos spalvu derinuka ( kaip kad sioje foto svietuvo gaubtas). pavyks sukurti grazu , silta ir miela kambareli panelytei.
Atsakyti
QUOTE(gyde @ 2008 04 19, 23:28)
thumbup.gif  o jei dar kambaryje atsiras kokiu detaliu atkartojanciu sios sienos spalvu derinuka ( kaip kad sioje foto svietuvo gaubtas).  pavyks sukurti grazu , silta ir miela kambareli panelytei.

gyvens vaikinas su mergina unsure.gif

o lempos pas mane įleistos į lubas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 04 19, 22:31)
gyvens vaikinas su mergina  unsure.gif

o lempos pas mane įleistos į lubas  unsure.gif

nu as neeksperte, pati dar tik apytiksliai isivaizduoju svetaine spalvas, o apie kt kambarius tai nieko konkreciai nezinau...bet gi yra dabar ivairiu formu kilimuku, tai atkartojant foto tapeto rasta, galme du kilimukus tokius nupirkt, viena melsva ar zalia, prie berniuko lovos, o rozini ar geltona prie mergaites....galiam gi ir lovu uztiesalus atkartojant motyvus daryt, bet berniukui pariskint vienas spalvas o mergaites kitas...manau cia viskas issprendziama irnesakyk.gif jei tik as teisingai liudna veiduka supratau
Atsakyti
QUOTE(Symphony @ 2008 04 19, 23:45)
nu as neeksperte, pati dar tik apytiksliai isivaizduoju svetaine spalvas, o apie kt kambarius tai nieko konkreciai nezinau...bet gi yra dabar ivairiu formu kilimuku, tai atkartojant foto tapeto rasta, galme du kilimukus tokius nupirkt, viena melsva ar zalia, prie berniuko lovos, o rozini ar geltona prie mergaites....galiam gi ir lovu uztiesalus atkartojant motyvus daryt, bet berniukui pariskint vienas spalvas o mergaites kitas...manau cia viskas issprendziama irnesakyk.gif  jei tik as teisingai liudna veiduka supratau

bigsmile.gif visai neblogą idėją davei bigsmile.gif ačius. pagrindą jau turiu o paskui viską paderinsim bigsmile.gif

beje dar galvoju į baldus turbūt neapsimoka maišyt pvz salotinės spalvos g.gif per daug mirgu marga bus ir kai ateity keisim kada tapetus paskui nei į tvorą nei į mietą bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 04 20, 00:31)
gyvens vaikinas su mergina  unsure.gif

o lempos pas mane įleistos į lubas  unsure.gif

Nenusimink puikus pasirinkimas, spalvomis pasidalis , susidelios seses ir brolio zaislai, lovatieses, puikus pasirinkimas . 4u.gif kolkas mes dar tik vizijose planuojame kambari vaikams , bet idejas renkuosi jau dabar , tavoji ideja thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(gyde @ 2008 04 19, 23:54)
Nenusimink  puikus pasirinkimas, spalvomis pasidalis ,  susidelios seses ir brolio zaislai, lovatieses,  puikus pasirinkimas .  4u.gif  kolkas mes dar tik vizijose planuojame kambari vaikams , bet idejas renkuosi jau dabar , tavoji ideja  thumbup.gif .

bigsmile.gif aciuks.gif

beje ačiū maniškei patarėjai ( čia kam reiks tas supras) blush2.gif

P.S. Kas matė tuos fototapetus jie niekam nepatiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 04 19, 22:52)
bigsmile.gif visai neblogą idėją davei  bigsmile.gif  ačius. pagrindą jau turiu o paskui viską paderinsim  bigsmile.gif

beje dar galvoju į baldus turbūt neapsimoka maišyt pvz salotinės spalvos  g.gif  per daug mirgu marga bus ir kai ateity keisim kada tapetus paskui nei į tvorą nei į mietą bus  unsure.gif

oi dziaugiuos kad pasiulymas sukele minciu biggrin.gif o pati balda salotini norit daryt? as siaip esu macius kai baldai buna kokie nors spalvoti, na tarkim tavo atveju svelniai salotiniai, atrodo labai graziai, kai priderinti prie ko nors, bet kadangi tikria galit keist tapetus, gal geriau daryt neutralia spalva, bet tarkim na nezinau jei bus spinta idet kas antra lentyna salotine, arba stalo stalciu pakaitaliojant, tada kai bus pakeista aplinka, patys baldai neiskris is konteksto, nes tures ir neutraliu daliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Symphony @ 2008 04 20, 00:01)
oi dziaugiuos kad pasiulymas sukele minciu  biggrin.gif  o pati balda salotini norit daryt? as siaip esu macius kai baldai buna kokie nors spalvoti, na tarkim tavo atveju svelniai salotiniai, atrodo labai graziai, kai priderinti prie ko nors, bet kadangi tikria galit keist tapetus, gal geriau daryt neutralia spalva, bet tarkim na nezinau jei bus spinta idet kas antra lentyna salotine, arba stalo stalciu pakaitaliojant, tada kai bus pakeista aplinka, patys baldai neiskris is konteksto, nes tures ir neutraliu daliu  g.gif

Reiks pamislyt mastau.gif paskui bijau bus košė jei daug primaišysim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 04 19, 23:04)

na as tik issakiau ideja, kaip esu macius...ir siap ka butu galima padaryt..nors tu teisi, svarbiausia neperkraut smile.gif
va pvz. ne pats geriausias ir aiskiausias pavyzdys, bet radau nete http://www.pribaltme...tent.asp?pn=302
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 04 20, 00:04)

Man tai atrodo, kad baldus vienspalvius reikia daryti, ta prasme ne salotinius (lyg tai azuolo minejai nori). Nes fototapetai labai grazus, sienos bus ryskios, tai ir be baldu bus tu spalvu. O dar kur zaislai ir ivairios smulkmenos. Kartais gailiuosiu, kad jau pasibaige mano remontai. Patinka man kurti namucius. Nors zinoma dar daug ko truksta, bet tik kai kuriu baldu ir siaip smulkmenu.
Atsakyti