Na prie protingu zmogum sioje sferoje saves nepriskyriu, bet parasysiu savo nuomone.
Man melsva spalva saltumo priduoda. Jei kambary mazai saules buna, tai gal kokia siltesne spalva parinkt reiketu.
Jei dabar man reiketu dazyti savo miegamaji, tai dazyciau salotine spalva. Pas mus vaiko kambarys tokios spalvos, tai atrodo svesesnis uz kambarius, kurie pietu puseje.
Kokias spalvas beisirinktumet, svarbiausiai, kad jums patiktu.
Labai grazu fototapeta isrinkote.
QUOTE(skarinka @ 2008 04 18, 00:05)
Na prie protingu zmogum sioje sferoje saves nepriskyriu, bet parasysiu savo nuomone.
Man melsva spalva saltumo priduoda. Jei kambary mazai saules buna, tai gal kokia siltesne spalva parinkt reiketu.
Jei dabar man reiketu dazyti savo miegamaji, tai dazyciau salotine spalva. Pas mus vaiko kambarys tokios spalvos, tai atrodo svesesnis uz kambarius, kurie pietu puseje.
Labai dėkoju už nuomonę Dieną naktį vis mastau kaip kaip kaip KAi nueini į parduotuvę tapetų jie ten atrodo vienaip o namie nebetaip gražiai
Bandau įjungt vaizduotę kaip atrodytų salotinis miegamasis
O gal galėtum man į až atsiųst kambario foto
Salionas visas geltonas virtuvėj ruda, tad į tokius atspalvius jau net žiūrėt nebesinori
Pas mus sienos dazytos. O nenori nusipirkti baltus dazomus tapetus ir po to nudazyti norima spalva. Man atrodo, kad daugiau galimybiu spalvu atzvilgiu.
Papildyta:
del foto neprizadu, nes pati nemoku i kompa imest, reikia vyro paprasyti. Pabandysiu.
Papildyta:
del foto neprizadu, nes pati nemoku i kompa imest, reikia vyro paprasyti. Pabandysiu.
o man niekas nepatars as nelabai nusimanau koduotese tose, o jus cia kaip sakant savokom operuojat kaip eilinem...
bent jau kaip as isivaizduoju teracota spalva, tai paletese kur nete radau, nu nerandu as tokios
bent jau kaip as isivaizduoju teracota spalva, tai paletese kur nete radau, nu nerandu as tokios
QUOTE(Symphony @ 2008 04 18, 17:08)
o man niekas nepatars as nelabai nusimanau koduotese tose, o jus cia kaip sakant savokom operuojat kaip eilinem...
teracota spalva ir bus panasi kaip tavo parodytoje foto sienos. Tik dar tamsesne. Bent jau as maciau teracota spalvos odinius baldus.
QUOTE(skarinka @ 2008 04 18, 16:00)
Pas mus sienos dazytos. O nenori nusipirkti baltus dazomus tapetus ir po to nudazyti norima spalva. Man atrodo, kad daugiau galimybiu spalvu atzvilgiu.
Papildyta:
Papildyta:
O dažomi tapetai neatgyvenęs reikalas man noris kažko įdomesnio
QUOTE(Dalbara @ 2008 04 18, 22:35)
O dažomi tapetai neatgyvenęs reikalas man noris kažko įdomesnio
Ar tai jau atgyvenes reikalas nezinau. Bet man grazu. Be puosniu sienu norisi geliu, visokiausiu smulkmenu, paveikslu, nuotrauku. Tiesiog butu perkrauta. Na cia tik man taip atrodo. Galeciau kokia viena siena akcentuoti ( na tarkim strukturiniu dazymu), bet ne kiekvienam kambary.
QUOTE(skarinka @ 2008 04 18, 21:11)
teracota spalva ir bus panasi kaip tavo parodytoje foto sienos. Tik dar tamsesne. Bent jau as maciau teracota spalvos odinius baldus.
aisku, aciu
gal ir nieko tas salotinis kambarys
apie šaltas spalvas, tai mano sesės kambarys tėvų namuose išdažytas ryškiai žydra spalva, ir visą jį taip apsistatė švelniais dramblio kaulo - rudais tonais, tai atrodo gražiai toks kontrastas. na bet man per šaltai. o brolio dažytas tokia melsva - violetine švelnia, atrodo gražiai.
išvis man bet kokia spalva gražu, tik ne persikinė
mano kambarys ištapetuotas pilkais tapetais, man labai gražu, nes tokia splava - kaip fonas, galima tada ryškesnius baldus ar aksesuarus rinktis, įvairias detales. spinta pvz mano kambary geltona, užuolaidos - raudonos su oranžiniu.
man labai gražu rudai pilkos sienos, atrodo taip solidžiai
o įrenginėjamam bute darysim sienas kažkokios neutralios spalvos, geriau gražių paveikslų prisikabinsim ir nuotraukų
išvis man bet kokia spalva gražu, tik ne persikinė
mano kambarys ištapetuotas pilkais tapetais, man labai gražu, nes tokia splava - kaip fonas, galima tada ryškesnius baldus ar aksesuarus rinktis, įvairias detales. spinta pvz mano kambary geltona, užuolaidos - raudonos su oranžiniu.
man labai gražu rudai pilkos sienos, atrodo taip solidžiai
o įrenginėjamam bute darysim sienas kažkokios neutralios spalvos, geriau gražių paveikslų prisikabinsim ir nuotraukų
QUOTE(skarinka @ 2008 04 18, 23:30)
Ar tai jau atgyvenes reikalas nezinau. Bet man grazu. Be puosniu sienu norisi geliu, visokiausiu smulkmenu, paveikslu, nuotrauku. Tiesiog butu perkrauta. Na cia tik man taip atrodo. Galeciau kokia viena siena akcentuoti ( na tarkim strukturiniu dazymu), bet ne kiekvienam kambary.
Tu turbūt nepatikėsi bet salotinė spalva paėmėm viršų
o foto tapetus pakeičiau į šituos
baldai bus balinto ąžuolo matrasai bus salotinės spalvos o svarbiausia kad Dubingiai jų net sandėly turi ir nereiks laukt
Papildyta:
Laukiu pasakykit ką nors