Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(kankorezis @ 2008 03 26, 13:38)
decor ir kitos mergaitės, gal pasidalintumėt mintimis?  bigsmile.gif

Svetainė. didelė. Grindys šviesios. Viena siena rudas tapetas (juodo šokolado spalvos), kitos baltos. Sofutės rudos kaip tapetas.
prie baltos sienos darysiu venge spalvos lentynas ir tokios pat spalvos staliuką. Noriu su užuolaidomis ir kilimu įvesti dar vieną spalvą. Galvoju rinktis salotinę. Jau nusižiūrėjau shaggy salotinį ilgo plauko kilimą. kaip su užuolaidom? Kokią spalvą rekomenduotum? Noriu, kad kambarys būtų šiltas  ax.gif O gal ta salotinė ne į temą?  doh.gif

iš anksto labai dėkoju už patarimus ir mintis  4u.gif

Gal gali parodyti kokiais tapetais tapetavai siena, nes ir man tokios mintys kyla viena siena padaryti ruda? As manau prie tokio spalvu derinuko dar labai tiktu ir oranzine, tikrai nuo tokios spalvos kambarys pagyvetu... O salotine ir tikrai tinka...
Atsakyti
keletas tapetu 4u.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(vaileta @ 2008 03 26, 17:51)
Gal gali parodyti kokiais tapetais tapetavai siena, nes ir man tokios mintys kyla viena siena padaryti ruda? As manau prie tokio spalvu derinuko dar labai tiktu ir oranzine, tikrai nuo tokios spalvos kambarys pagyvetu... O salotine ir tikrai tinka...

Rudi:
http://www.kt-exclus...zaar/370570.jpg
Papildyta:
Gyvai jie labai smagiai žiūrisi ir priklausomai nuo apšvietimo keičia spalvą. va šitam pavaiksliuke, tai labai gražu ir su mėlyna, bet aš kažkaip nenoriu mėlynos. tai ir svarstom tarp salotinės ir oranžinės. Užuolaidas tai be bėdos rastumėm, bet kilimo oranžinio... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kankorezis: 27 kovo 2008 - 16:43
QUOTE(kankorezis @ 2008 03 26, 14:38)
Galvoju rinktis salotinę. Jau nusižiūrėjau shaggy salotinį ilgo plauko kilimą

O kur nusiziurejai ir kokia kaina - as kaip tik tokio ieskau. Na gal ne visai salotinio, noriu zaliu alyvuogiu spalvos
Atsakyti
QUOTE(kankorezis @ 2008 03 27, 16:45)
Rudi:
http://www.kt-exclus...zaar/370570.jpg
Papildyta:
Gyvai jie labai smagiai žiūrisi ir priklausomai nuo apšvietimo keičia spalvą. va šitam pavaiksliuke, tai labai gražu ir su mėlyna, bet aš kažkaip nenoriu mėlynos. tai ir svarstom tarp salotinės ir oranžinės. Užuolaidas tai be bėdos rastumėm, bet kilimo oranžinio... doh.gif

As dar prie taves kabinuosi smile.gif Gali isduoti kur pirkai ir kiek kainavo? Didelis dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaileta @ 2008 03 27, 23:05)
As dar prie taves kabinuosi smile.gif  Gali isduoti kur pirkai ir kiek kainavo? Didelis dekui  4u.gif

Tapetai:
Dubingiai. Vilnius. Iš katalogo išsirinkau. 150lt už ruloniuką.

Kilimas shaggy:
mačiau Senukuose ir Ermitaže, spalvų nelabai pasirinkimas yra, dydžių irgi. Gali užsisakyti, bet gamina Indijoj, tai veža 4mėn. Normalios kilimų pardės nežinau Vilniuj. Gal žinot kur dar tų kilimų rasti galima?
Atsakyti
sveiki, gal man patartumete. stai musu kaminas, noreciau ji dekoruoti imitacinems plytoms. tiknezinau ar spalva imti ju tokia kokia sienos bus spalva, ar kitokia, kad jis issiryskintu. g.gif g.gif g.gif user posted image

kazkas tokio (plytų)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 04 12, 15:22)
sveiki, gal man patartumete. stai musu kaminas, noreciau ji dekoruoti imitacinems plytoms. tiknezinau ar spalva imti ju tokia kokia sienos bus spalva, ar kitokia, kad jis issiryskintu.  g.gif  g.gif  g.gif user posted image
kazkas tokio (plytų)

user posted image

O kokia sienų spalva bus? Jei šviesi (balta), tai rinkčiausi tas plytkas ne rudas, o pilkšvas, jei sienos bet kokia kita spalva, manau, tų plytkų spalva geriausiai bus natūrali (kaip paveikslėlyje), bet mano nuomone, tada grindų spalva turi būti kuo panašesnė, nes kitaip tas kaminas bus ryškus kambario akcentas, bet toks labai atskiras, tarsi koks prielipas.
Atsakyti
4u.gif aciu, visai nepagalvojau apie grindis.
Atsakyti
Reikia patarimų, kuo daugiau, tuo geriau.

Didele svetaine, sujungta kartu su virtuve. Kokie baldai deretu, jei grindys wenge laminato, o sienos vos gelsvos.
Kokias spalvas patartumete virtuveje ir svetaineje, kad graziai pereitu. Virtuveje dar plyteliu nera.Reikes rinktis taip pat.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
paskaitinejau jusu temute ir nusprendziau pasiteirauti jusu nuomones ax.gif

svetaine stciakampio formos, viena is ilguju sienu yra su langais, noreciau viena galine siena, trumpoji krastine, daryti tamsesne ir intensyvesne rudos...teracotos spalvos, kitas sienas daryti svelniasniu atspalviu, bet ne baltas. taip pat noreciau, kad ta intensyvesnes spalva butu nevientisa, panasiai kaip cia user posted image bet bijau kad kambarys netaptu tamsiu...dar del baldu kazkaip neapsisprendziau, bet ir noreciau rudu gelsu atspalviu. Kaip manot ar tai imanoma su Lietuvoj pardavinejamais dazais? blush2.gif na as nelabai gaudausi...ir ar nebus tamsus kambarys.

ir dar norejua pasiteirauti kokios spalvos dera prie geltonos ir rusvos-rudos...isskyrus zalia bei jos atspalvius ax.gif labai nemegstu sios spalvos rolleyes.gif
Atsakyti
Žiūriu čia renkasi protingi žmonės bigsmile.gif tad prašau patarkit man unsure.gif bijau nusigrybaut į lankas.

Kokiom spalvom tapetuoti vaikų ir miegamojo kambarius? Kambariai maži 10 ir 12 kv.m. šiaurinė ir vakarinė pusė. Saulės mažai tik vasarą verysad.gif

Kambario grindys parketas.

user posted image

Vaikų kambarį masčiau išklijuot fototapetu g.gif user posted image likusias sienas dryžuotais melsvais tapetais arba baltais su neįkyriais taškeliais unsure.gif bet tada kokia spalva parinkt baldus unsure.gif

O miegamojo dar net neįsivaizduoju doh.gif kambarys į šiaurę unsure.gif

taip atrodo dabar My Webpage
prašau nieko nesakykit žinau kad baisiai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalbara: 17 balandžio 2008 - 22:06