Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(dute_a @ 2008 03 20, 00:49)
as ir vel cia blush2.gif  prieskambari plyteles bus tokios
user posted image
gal patartumet kokia sienu spalva ir kokia baldu spalva daryti blush2.gif  labai labai reikia patarimo, nebeapsisprendziu verysad.gif

Kokios grazios tavo plyteles thumbup.gif thumbup.gif Labai noreciau tokiu , tik dar svarstau ar nebus per tamsu, nes nemazas plotas klijuotusi (prieskambaris,virtuve ir dalis didziojo kambario), nes viskas jungiasi g.gif O kur pirkai ir kiek kainavo?
Del spalvos-deciau sviesia. Tu paziurek, kaip prie tavo plyteles tinka sito forumo fono spalva (kava+pienas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Valatke @ 2008 03 20, 15:03)
Kokios grazios tavo plyteles thumbup.gif  thumbup.gif Labai noreciau tokiu , tik dar svarstau ar nebus per tamsu, nes nemazas plotas klijuotusi (prieskambaris,virtuve ir dalis didziojo kambario), nes viskas jungiasi g.gif O kur pirkai ir kiek kainavo?
Del spalvos-deciau sviesia. Tu paziurek, kaip prie tavo plyteles tinka sito forumo fono spalva (kava+pienas rolleyes.gif

o baldus kokius tada? galvoju apie azuola naturalu g.gif
pirkau senukuose berods po 45lt g.gif vadinasi xeno maroon dvarcioniu keramikos
pas mus plotas mazas vos keli kvadratai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dute_a: 20 kovo 2008 - 15:42
QUOTE(dute_a @ 2008 03 20, 00:49)
as ir vel cia blush2.gif  prieskambari plyteles bus tokios
user posted image
gal patartumet kokia sienu spalva ir kokia baldu spalva daryti blush2.gif  labai labai reikia patarimo, nebeapsisprendziu verysad.gif

Man tai prie siu plyteliu prasosi pilka ir melsva spalva. Nors man sios spalvos ir nelabai patinka, bet prie siu plyteliu tiktu, ypac metaliko atspalviai. Dar kokia alyvine. Galiu klysti, nes gal tikroveje sios plyteles kito atspalvio, nei man atrodo.
Papildyta:
Jei nori azuolo baldus, tai gali paziuret "Termopalo" tamsus "Milano" azuolas. Man jis atkartoja tavo plyteles, kad tik per tamsu nebutu prieskambary
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 03 19, 23:39)
Wow.  thumbup.gif Kur gauti tokio stiklo "gabalą"? Pas mus laiptai svetainėje bus į antrą aukštą, tai norėčiau tokiu stiklu atskirti tą laitpinę. O ten dar ant lubų kas? Tapetai? Iš kur šią foto parovei? Jėėėzau, mano svajonė, vis galvojau kaip čia jums nupasakoti ko aš noriu...  blush2.gif

man ir labai. ornamentuoti tapetai ir ant sienų ir ant lubų. labai grazu kad pertvaros syiklas ir tapetai toki patys raštai. stiklo tai net nzn kur ieškoti " čia rusvas tonuotas stiklas" foto paroviau iš " Mano namai" žurnalo Nr. 3 2008m. dar kart ą perskaičiau tai nėra info kur gauti tą stiklą , o tapetų galima rasti manu panašių Dubingiuose.

apie stiklą gal ka rasi. http://www.vezo.net/lt;b11

http://www.stiklomirazas.lt/
Atsakyti
QUOTE(paukstele @ 2008 03 18, 10:54)
Padėkit  ax.gif  Dukra išsidažė kambarį ryškiai geltona (citrininė)  doh.gif  Spalva toookia ryški, kad net akys bijo. Jai nebijo, o man tai bijo  blink.gif . Nu vienu žodžiu, dabar galvoju su kokiom spalvom reiktų ją prigesinti. Ką patartumėt?

tiktu melyna, zalia, violetine spalvos mirksiukas.gif

QUOTE(Neffertite_ @ 2008 03 19, 22:39)
Wow.  thumbup.gif Kur gauti tokio stiklo "gabalą"? Pas mus laiptai svetainėje bus į antrą aukštą, tai norėčiau tokiu stiklu atskirti tą laitpinę. O ten dar ant lubų kas? Tapetai? Iš kur šią foto parovei? Jėėėzau, mano svajonė, vis galvojau kaip čia jums nupasakoti ko aš noriu...  blush2.gif

tiesiog bet kurioje stiklu aptarnaujamoje imoneje....o plevele manau uzsisakyti galima ten kur tonuojami stiklai ir ten jie padarytu tau ornamenta mirksiukas.gif
sitas paveiksliukas is "mano namai", dar prekyboje yra kiek maciau mirksiukas.gif
o ant lubu tapetai, is sonu nuleistos lubos, jose dar pasleptas apsvietimas ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

atejau ir as cia patarimu paieskoti smile.gif isirenginejam savo pirmus namucius ir norisi juos padaryt labai jaukius ir siltus wub.gif
Kambariukai du nedideli, vienas sujungtas su virtuve- viso ~17 kv.m., miegamas ~12 kv.m.
miegamajam jau isrinkom tapetus zalsvus vienai sienai, na o kitos bus irgi zalsvos vos vos...svelniai...

dabar labiausiai galva skauda del svetaines+virtuves. Virtuves komplektas bus sviesus, panasiai i balinto azuolo spalva,gal kiek tamsesnis, nes sendintas.lentyneles,sonai ir t.t. bus tamsus sokolado spalvos. siaip traukia sokolado, balintos kavos spalvu deriniai, na ir dar kazka pagyvinimui is smulkmenu...

kokias rinktis sienu spalvas? langas yra tik kambario gale ( kitam gale virtuve). kokias grindis? kokius minkstus baldus? ( bus odine sofa, nes mazas vaikas, taip patogiau smile.gif )

vizija mano sviesios grindys, nes erdves mazos, sofa sokoladine, tik va del sienu labai jau sunku apsisprest doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 03 19, 23:39)
user posted image

O. panasiai i mano neseniai pabaigta objekta user posted image

user posted image

Tik ten faktura, ne tapetas. O del stiklo tai stiklininkai ishesdina ornamenta- o jei noresis idomiau- tai galima ornamenta dengti varijuota aukso imtacija pagal senasias Venecijos meistru technologijas-tada ornamentas taps kaip senas veidrodis .
Atsakyti
man kazhkodel nerodo dekor Tavo foto sad.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 03 20, 16:40)
pirkau senukuose berods po 45lt g.gif  vadinasi xeno maroon dvarcioniu keramikos

Plotas keli kvadratai?-is viso mazas plotas ar plytelem isklijuosit nevisa plota? Jei mazas prieskambaris,tai isviso daryciau siesu (ir grindis) rolleyes.gif Jei butu erdvesnis,tai siulyciau venge spalvos.Jei mazas,reiktu sviesiu saltos spalvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 03 20, 16:40)
pirkau senukuose berods po 45lt g.gif  vadinasi xeno maroon dvarcioniu keramikos

O kaip idomu rasti žmogų, kuris tokiomis pačiomis plytelėmis klijuojasi savo koridoriu bigsmile.gif Mūsų irgi maroon plytelės, o sienas dažysim tokia keista slyvine/alyvine spalva biggrin.gif labai patiko atspalvis, šviesios nenorėjau, kadangi vistiek bus ten purvo, vandens, dar šuo atėjęs nusipurtys tai bus tamsesnė spalva bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos,reikia jusu patarimo 4u.gif Jeigu tapetai tokie:
user posted image

Cia dukros kambarys,sofa bus oranzine,kokiu spalvu daryti uzuolaidas? Mes norim siuti sirmas,trumpos,is 3 spalvu,nemoku paaiskinti g.gif karnizas lubinis,ant pirmu begeliu sirmos cut zemiau palanges,kiti cut trumpesni,ir dar kiti dar trumpesni.Jeigu supratot blush2.gif Derinti sirmas prie sienu,ar prie baldu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 21 kovo 2008 - 18:40
QUOTE(SVETA K. @ 2008 03 21, 18:38)
Merginos,reikia jusu patarimo 4u.gif Jeigu tapetai tokie:

as deciau baltas - kad nebutu mirgu margu 4u.gif
Atsakyti