Pas mane salonas tokia spalva isdazyta. Man labai grazu. Na gal visa buta taip nedazyciau, nes saltokai atrodytu. Bet kambaryje labaierdvu, sviesu nuo tokios spalvos.
Padėkit Dukra išsidažė kambarį ryškiai geltona (citrininė) Spalva toookia ryški, kad net akys bijo. Jai nebijo, o man tai bijo . Nu vienu žodžiu, dabar galvoju su kokiom spalvom reiktų ją prigesinti. Ką patartumėt?
Padėkit Dukra išsidažė kambarį ryškiai geltona (citrininė) Spalva toookia ryški, kad net akys bijo. Jai nebijo, o man tai bijo . Nu vienu žodžiu, dabar galvoju su kokiom spalvom reiktų ją prigesinti. Ką patartumėt?
Tai jau kitaip ir nebebus. Bet nežinom (jau dabar ir mano nuomonės klausia ) kokią spalvą dar įvesti, t.y. kokios spalvos užuolaidas, sofą, kilimėlį ir pan.
Tai jau kitaip ir nebebus. Bet nežinom (jau dabar ir mano nuomonės klausia ) kokią spalvą dar įvesti, t.y. kokios spalvos užuolaidas, sofą, kilimėlį ir pan.
Labai grazi spalva. Pas mus senam bute panasios spalvos salionas buvo. Tai pastoviai eidavau sviesa gesinti, nors ir nebudavo ijungta. Dabar bandziau miegamaji tikios spalvos nudazyti, bet nesigavo. Tokia daugiau i geltonuma isejo. Tik gali buti per ryski. Tokia spalva reikia didesni kambari dazyti.
O gal ir man galėtumėt pagelbėt? Jei namie grindys tamsios, maždaug riešuto spalvos.. Maždaug... tai kokios spalvos turėtų būti baldai, durys, langai? Aš taip dėl tų langų ir durų pergyvenu.. Labai nenoriu per daug tos tamsios. Jau imu gailėtis nusipirkusi tamsų laminatą i kambarį... Bet bus kvaila turbut, jei svetainėj šviesios grindys, o miegamajame tamsios... O gal gerai atrodys, tos tamsios grindys, jei sienos bus šviesios. Ar langus ir duris derinti reiketų prie grindų? Ar prie sienų? Jetau...
Wow. Kur gauti tokio stiklo "gabalą"? Pas mus laiptai svetainėje bus į antrą aukštą, tai norėčiau tokiu stiklu atskirti tą laitpinę. O ten dar ant lubų kas? Tapetai? Iš kur šią foto parovei? Jėėėzau, mano svajonė, vis galvojau kaip čia jums nupasakoti ko aš noriu...
Pagaliau uzsisakeme odinius baldus savo svetainei. Siandien buvome Klaipedoje. Aplankeme nemazai baldu salonu, taciau Juodojo alksnio baldai "nugalejo". Issirinkome 3-2 sofas, spalva sviesi (truputi i geltonuma). Vadinasi Harmony. Tiesa, gavome 20 procentu nuolaida.
Dabar suku galva, kokios spalvos daryti spinteles. Baldu kojos juodo medzio. Tad mastau, kad ir spinteles, ir staliukas turetu buti juodos spalvos. Tada kyla klausimas, kokia spalva dazyti sienas Ir t.t.
Tai kas man pades isrinkt nauja sienu spalva prie va tokios spalvos parketo? As geltonu sienu nebenoriu. Noretusi "baltintos kavos" spalvos ar kazko panasaus. Kaip jau minejau minksti baldai bus sviesios, truputi i geltonuma spalvos, kojos ju - juodo medzio (tad ir korpusiniai baldai bei staliukas gal bus juodi). Laukiu Jusu pasiulymu. Musu grindys stai tokios.