Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

Man tai nelabai sios spalvos derinasi. Bet cia tik mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2008 03 15, 19:42)
Idedu spalvu patele  smile.gif
Isrinkom 3027(dazysim dvi sienas)  ir truputi šviesesne kaip 1017 (irgi 2 sienas)

Mano nuomone,tai spalvos tarpusavy pjaunasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2008 03 16, 12:21)
Man tai nelabai sios spalvos derinasi. Bet cia tik mano nuomone.

QUOTE(Estrella... @ 2008 03 16, 12:27)
Mano nuomone,tai spalvos tarpusavy pjaunasi  4u.gif

Taigi nesipjauna biggrin.gif
Galbut ne visai tinkma ta sviesesne spalva parinkau blush2.gif Todel jums ir atrodo, kad pjaunasi ir nesiderina mirksiukas.gif
As vadovaujausi knyga, todel "grybo nepripjausiu" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2008 03 16, 13:30)
Taigi nesipjauna  biggrin.gif
Galbut ne visai tinkma ta sviesesne spalva parinkau blush2.gif Todel jums ir atrodo, kad pjaunasi ir nesiderina  mirksiukas.gif
As vadovaujausi knyga, todel "grybo nepripjausiu"  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Sparbu tau gerai,o čia buvo tik mūsų nuomonė 4u.gif Gal kai nusidažysit sienas ir nuotraukytę įdėti galėsi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2008 03 15, 20:42)
Kaip derinukas?  g.gif

gal ir nieko derinukas....o kokius akcentus desi? kokia saltesne spalva?
beje kambarys i kuria puse? jei ten kur daug saules, bus labai karsta jame biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2008 03 15, 20:42)
Idedu spalvu patele  smile.gif
Isrinkom 3027(dazysim dvi sienas)  ir truputi šviesesne kaip 1017 (irgi 2 sienas)

user posted image

Kaip derinukas?  g.gif

Jei leistų vyras, visus namus 9001 spalva išdažyčiau wub.gif Na, ir viena svetainės sieną raštuotais pilkais tapetais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2008 03 17, 11:24)
Jei leistų vyras, visus namus 9001 spalva išdažyčiau  wub.gif Na, ir viena svetainės sieną raštuotais pilkais tapetais  wub.gif

o tu gražiai paprasyk 4u.gif gal leis. man ir sunku susitarti su vyru del spalvu, bet kolkas kas pirmauju smile.gif smile.gif 4u.gif ax.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 17 kovo 2008 - 10:19
Mūsų tulikas kaip 3027, tai labai labai gražu, bet tamsoka, reikia daug apšvietimo. Kitas trūkumas, jei apdulka tai kiekvienas prisilietimas pabraukimas ant sienos matosi pagal mane daugiau priežiūros reikalauja tamsesnės sienos.
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 03 17, 11:18)
o tu gražiai paprasyk  4u.gif  gal leis. man ir sunku  susitarti su vyru del spalvu, bet kolkas kas pirmauju smile.gif  smile.gif  4u.gif  ax.gif  wub.gif

O kaip jums ta 9001 spalvytė?
Atsakyti
man ji grazi. ax.gif
Papildyta:
man šioje foto grazi spalva. ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 03 17, 11:49)
man  šioje foto grazi spalva.

Oi, kaip čia gražu wub.gif Mano svajonėse tokia svetainė: šviesios sienos, viena siena pilkais pamargintais tapetais, juodas valgomojo stalas, balta sofa wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif o savojones reikia įgyvendinti. drinks_cheers.gif
Atsakyti