Man tai nelabai sios spalvos derinasi. Bet cia tik mano nuomone.
QUOTE(skarinka @ 2008 03 16, 12:21)
Man tai nelabai sios spalvos derinasi. Bet cia tik mano nuomone.
QUOTE(Estrella... @ 2008 03 16, 12:27)
Mano nuomone,tai spalvos tarpusavy pjaunasi
Taigi nesipjauna
Galbut ne visai tinkma ta sviesesne spalva parinkau Todel jums ir atrodo, kad pjaunasi ir nesiderina
As vadovaujausi knyga, todel "grybo nepripjausiu"
QUOTE(išprotėjus @ 2008 03 16, 13:30)
Taigi nesipjauna
Galbut ne visai tinkma ta sviesesne spalva parinkau Todel jums ir atrodo, kad pjaunasi ir nesiderina
Sparbu tau gerai,o čia buvo tik mūsų nuomonė Gal kai nusidažysit sienas ir nuotraukytę įdėti galėsi?
QUOTE(išprotėjus @ 2008 03 15, 20:42)
Kaip derinukas?
gal ir nieko derinukas....o kokius akcentus desi? kokia saltesne spalva?
beje kambarys i kuria puse? jei ten kur daug saules, bus labai karsta jame
QUOTE(išprotėjus @ 2008 03 15, 20:42)
Idedu spalvu patele
Isrinkom 3027(dazysim dvi sienas) ir truputi šviesesne kaip 1017 (irgi 2 sienas)
Kaip derinukas?
Isrinkom 3027(dazysim dvi sienas) ir truputi šviesesne kaip 1017 (irgi 2 sienas)
Kaip derinukas?
Jei leistų vyras, visus namus 9001 spalva išdažyčiau Na, ir viena svetainės sieną raštuotais pilkais tapetais
QUOTE(Betule @ 2008 03 17, 11:24)
Jei leistų vyras, visus namus 9001 spalva išdažyčiau Na, ir viena svetainės sieną raštuotais pilkais tapetais
o tu gražiai paprasyk gal leis. man ir sunku susitarti su vyru del spalvu, bet kolkas kas pirmauju
Mūsų tulikas kaip 3027, tai labai labai gražu, bet tamsoka, reikia daug apšvietimo. Kitas trūkumas, jei apdulka tai kiekvienas prisilietimas pabraukimas ant sienos matosi pagal mane daugiau priežiūros reikalauja tamsesnės sienos.
QUOTE(aitiii @ 2008 03 17, 11:18)
o tu gražiai paprasyk gal leis. man ir sunku susitarti su vyru del spalvu, bet kolkas kas pirmauju
O kaip jums ta 9001 spalvytė?
man ji grazi.
Papildyta:
man šioje foto grazi spalva.
Papildyta:
QUOTE(aitiii @ 2008 03 17, 11:49)
Oi, kaip čia gražu Mano svajonėse tokia svetainė: šviesios sienos, viena siena pilkais pamargintais tapetais, juodas valgomojo stalas, balta sofa
o savojones reikia įgyvendinti.