Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(Estrella... @ 2008 02 27, 21:32)
O baldus jau išsirinkusi ?

Sekcija ir staliukas atkeliaus is buto, jie tamsus azuoliniai, paraizyti, na tokie tikri klasikiniai, o visa kita derinsim prie ju, labiausiai suku galva kokios spalvos rinktis odine minkstaja dali, linkstu prie vos vos rudos, cia jau buciau dekinga uz jusu nuomones ax.gif

QUOTE(Mirksniukas @ 2008 02 27, 23:01)
MB ryte paskaitė jūsų komentarus ir nebenupirko tos baltos spalvos -paskambino man į darbą ir sako: "Tavo supermamos sako, kad spalva gera" hihihi.gif
taigi gyvensime gelsvai rolleyes.gif  visom didelis aciuks.gif už nuomones  4u.gif

Ar akys ir sirdele jau priprato prie spalvos smile.gif Nes ir man nevisur gavosi spalva, kokios norejau, ir netgi negaleciau pasakyti kuris rezultatas butu buves geresnis ar su ta spalva kurios norejau, ar su esama. Susigyvenau ir pamirsau kokios norejau spalvos, juolab, kad spalvyte vos vos matoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginava @ 2008 02 28, 12:36)
Ar akys ir sirdele jau priprato prie spalvos smile.gif Nes ir man nevisur gavosi spalva, kokios norejau, ir netgi negaleciau pasakyti kuris rezultatas butu buves geresnis ar su ta spalva kurios norejau, ar su esama. Susigyvenau ir pamirsau kokios norejau spalvos, juolab, kad spalvyte vos vos matoma smile.gif

pasakysiu, kai baldus sustatysim smile.gif o šiaip vakar žiūrinėjau sienas ir pačia spalva džiaugiausi - graži ji man pati iš savęs, nors ir neatitinka vizijos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ginava @ 2008 02 27, 11:40)
Su tom spalvom tai loterija biggrin.gif

labai grazus deriniai thumbup.gif liuks mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ginava @ 2008 02 28, 12:36)
labiausiai suku galva kokios spalvos rinktis odine minkstaja dali, linkstu prie vos vos rudos, cia jau buciau dekinga uz jusu nuomones ax.gif

manau labai teisingai galvoji...kadangi pas tave jau yra trys spalvikes, tai ir as bandyciau kazka derinti prie vienos is ju...tavo atveju, kaip ir pati galvoji, manau labia tiktu tokia mazdaug ruda kaip ir ta spalvyte prie lubu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 02 28, 13:07)
pasakysiu, kai baldus sustatysim smile.gif  o šiaip vakar žiūrinėjau sienas ir pačia spalva džiaugiausi - graži ji man pati iš savęs, nors ir neatitinka vizijos  rolleyes.gif

Tai db lauksim galutinio vaizdo su visais baldais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 02 28, 21:46)
Tai db lauksim galutinio vaizdo su visais baldais  mirksiukas.gif

na, su visais tai teks kovo vidurio palaukti, nes tik tada kietuosius padarys rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 28 vasario 2008 - 22:28
o kol kas galutinis sienų variantas gavosi štai toks:
http://s259.photobuc...kas/interjeras/

nepatikėsit, bet esu patenkinta kaip slyva rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 28 vasario 2008 - 22:46
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 02 28, 23:46)

nepatikėsit, bet esu patenkinta kaip slyva  rolleyes.gif  biggrin.gif

Dienos sveisoj pabandyk nufotografuot, nes dirbtinas apsvietimas labai iskraipo spalvas .... Ziuredama i foto, nelabai supratau kokia ten spalva g.gif
Ar ruzava, ar kakavine blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 02 28, 23:46)

Man tai liux thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 02 28, 22:46)

Labai gražu mirksiukas.gif kai viskas susidės,tai tikrai bus dar gražiau mirksiukas.gif Pas mane panaši spalva ax.gif vienur dažyta G402 kitur G405 ir esu labai patenkinta,nes šviesus kambarys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 02 29, 08:40)
Man tai liux thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Estrella... @ 2008 02 29, 08:47)
Labai gražu  mirksiukas.gif kai viskas susidės,tai tikrai bus dar gražiau  mirksiukas.gif Pas mane panaši spalva  ax.gif vienur dažyta G402 kitur G405 ir esu labai patenkinta,nes šviesus kambarys  thumbup.gif

ačiū, mergaitės aciuks.gif
sekmadienį atvažiuoja sofas išplauti, tada sustatysim, ką turim, ir pilnesnį vaizdą matysiu. bet jau dabar man gražu wub.gif nes nebe pilšvai-žalsva kaip buvo (brrr, kaip nemėgau tų sienų doh.gif ) biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(norma @ 2008 02 29, 08:32)
Dienos sveisoj pabandyk nufotografuot, nes dirbtinas apsvietimas labai iskraipo spalvas .... Ziuredama i foto, nelabai supratau kokia ten spalva  g.gif
Ar ruzava, ar kakavine  blush2.gif

ne ružava tai tikrai schmoll.gif dienos metu negaliu nufotkint, nes dirbu, tai savaitgalį tik galėsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 29 vasario 2008 - 12:27
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 02 28, 22:46)

lb jauku ir silta mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakykit, o kokios firmos dažai geriausi? Kokius naudojate virtuvėje, kokius svetainėje, kokius luboms?
Atsakyti