Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(Mirksniukas @ 2008 02 27, 01:27)
man pati spalva tai irgi graži. bet žinai, kaip būna, kai realybė vizijos neatitinka.. biggrin.gif
na, kaip kad pasakose sako - rytas už vakarą protingesnis.. rolleyes.gif  taigi einu gult ir per naktį dar pagalvosiu hihihi.gif
Papildyta:

beje, labiausiai baisu to, kad įmaišius tą baltą spalvą, vėl negausiu, ko noriu. ir tada pasirodys, kad pradinis variantas buvo geras. biggrin.gif

as tavo vietoje nemaisyciau. man tas pats buvo-sumaisiau ir gavosi dar blogesnis variantas nei pirmas. o nuotraukeles idesiu, kai tik foto bus. mano tai truputi ryskesne,
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 02 26, 22:09)
tuoj wink.gif

va čia, bandžiau iš visų kampų:
http://s259.photobuc...kas/interjeras/

O man kaip tik labai grazi spalvyte, as pati jos noreciau 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi pirmąkart išdažytas sienas pamačius gavau šoką, paskui atėjo nusivylimas, o dabar pamainomis keičiasi pyktis su abejingumu doh.gif Svetainės norėjau kreminės, na tokios su vos vos rusvu (kaip sako balintos kavos) atspalviu, o gavosi kažkodėl visai balta - jokio atspalvio nė nematyt verysad.gif O buvo prigazdinę visi, kad rinkčiaus tik šviesiausius tonus iš paletės, nes ant sienų spalva dar labiau patamsėja - nė velnio gun_bandana.gif O kas keisčiausia, kad ta pačia spalva išdažyta drabužinė išvis atrodo jau nebe balta, o rožinė (kažkodėl) unsure.gif lotuliukas.gif Nei verkt, nei juoktis. Kitas kambarys vietoj gelsvo gavosi žalsvas. Žodžiu, nors nusišauk, niekaip neatspėsi kaip atrodys realiai ant sienų išsirinkta iš paletės spalva - net ta pati spalva skirtinguose kambariuose ant skirtingų sienų gali atrodys visiškai kitaip - va ir rinkis, kad nori, kažkoks aklas spėliojimas gaunas. doh.gif Dabar esu pasimetus - susitaikyt su esamu rezultatu ar bandyt rinktis iš naujo (nors ir nėra jokios garantijos, kad gautųsi taip kaip noriu)?
Atsakyti
Mirksniuk, man tai labai grazi neutrali spalvyte. Ir prie baldu, jei bus sie, kur dabar matosi, tinka. As zinok tavo vietoj nebeeksperimentuociau, juolab, kad tau ji gyvent netrukdo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 02 26, 11:21)
ačiū 4u.gif  o čia Kaune?

taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Su tom spalvom tai loterija biggrin.gif Man sekmingiausiai pavyko pasirinkti spalvas svetainei su valgomuoju, bet cia jau dekinga esu meistrui, jam isaiskinau kokiu spalvu reikia, o is paletes jis isrinko smile.gif
Parodau kelias nuotraukytes, cia matosi trys spalvos is tos pacios paletes blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsiprasau labai, atrodo mazinau nuotraukas, pirmas blynas tai prisviles verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginava: 27 vasario 2008 - 11:47
QUOTE(ginava @ 2008 02 27, 11:40)
Su tom spalvom tai loterija biggrin.gif

Gražios spalvos rolleyes.gif
Mums irgi buvo su spalvų pasirinkimu doh.gif iš antro karto tik pataikėm unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ginava @ 2008 02 27, 11:40)
Su tom spalvom tai loterija biggrin.gif Man sekmingiausiai pavyko pasirinkti spalvas svetainei su valgomuoju, bet cia jau dekinga esu meistrui, jam isaiskinau kokiu spalvu reikia, o is paletes jis isrinko smile.gif
Parodau kelias nuotraukytes, cia matosi trys spalvos is tos pacios paletes blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsiprasau labai, atrodo mazinau nuotraukas, pirmas blynas tai prisviles verysad.gif

Labai graziai atrodo 4u.gif O koks pavadinimas ar numeriukas tos gelsvos?
Atsakyti
QUOTE(vaileta @ 2008 02 27, 14:53)
Labai graziai atrodo  4u.gif  O koks pavadinimas ar numeriukas tos gelsvos?

tai, kad cia man rodos visai ne geltona, ar klystu???/ o mano svetaine panasi i lubose esancio iskilimo spalva, tik sviesesne truputi.
ginava, liuks sugalvotas spalvu derinys, o kai bus baldai, tai isivaizduoju, kad rezultatas bus saunus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaileta @ 2008 02 27, 14:53)
Labai graziai atrodo  4u.gif  O koks pavadinimas ar numeriukas tos gelsvos?

Aciu 4u.gif Numeriuko tikslaus as tau nepasakysiu nes nusipirkau dazus, spalvos nesimate, tuomet dar pridejom kitokio pigmento ax.gif Tikroveje spalvyte vos vos rusva mirksiukas.gif

QUOTE(nise @ 2008 02 27, 17:33)
tai, kad cia man rodos visai ne geltona, ar klystu???/  o mano svetaine panasi i lubose esancio iskilimo spalva, tik sviesesne truputi.
ginava, liuks sugalvotas spalvu derinys, o kai bus baldai, tai isivaizduoju, kad rezultatas bus saunus. thumbup.gif

aciuks.gif Neklysti, kazkaip nuotraukose spalvos nelabai atitinka tikrove g.gif Man ruda spalva ir jos atspalviai thumbup.gif O tas dryzuotumas mane nuo pat pradziu gasdina, dar ir dabar neturiu jokios vizijos koks bus galutinis rezultatas su baldais, uzuolaidom...fear.gif

Atsakyti
QUOTE(ginava @ 2008 02 27, 18:15)
aciuks.gif  Neklysti, kazkaip nuotraukose spalvos nelabai atitinka tikrove g.gif Man ruda spalva ir jos atspalviai thumbup.gif O tas dryzuotumas mane nuo pat pradziu gasdina, dar ir dabar neturiu jokios vizijos koks bus galutinis rezultatas su baldais, uzuolaidom...fear.gif

O baldus jau išsirinkusi ?
Atsakyti
QUOTE(nise @ 2008 02 27, 06:48)
as tavo vietoje nemaisyciau. man tas pats buvo-sumaisiau ir gavosi dar blogesnis variantas nei pirmas. o nuotraukeles idesiu, kai tik foto bus. mano tai truputi ryskesne,

QUOTE(vaileta @ 2008 02 27, 08:49)
O man kaip tik labai grazi spalvyte, as pati jos noreciau  4u.gif

QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 02 27, 09:07)
Mirksniuk, man tai labai grazi neutrali spalvyte. Ir prie baldu, jei bus sie, kur dabar matosi, tinka. As zinok tavo vietoj nebeeksperimentuociau, juolab, kad tau ji gyvent netrukdo biggrin.gif

MB ryte paskaitė jūsų komentarus ir nebenupirko tos baltos spalvos -paskambino man į darbą ir sako: "Tavo supermamos sako, kad spalva gera" hihihi.gif
taigi gyvensime gelsvai rolleyes.gif visom didelis aciuks.gif už nuomones 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 27 vasario 2008 - 22:06