Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(Irmia @ 2008 02 26, 11:50)
O pas mus visame bute praktiskai baltos sienos siek tiek su gelsvu, bet kaip ir baltos. Ir kaip vienas akcentas visame bute palikta viena siena svetaineje- baklazanine. bigsmile.gif  Man tai labai patinka, labai, nes toks ir buvo musu uzmanymas, kad lengviau keisti detales (pagalvelesm uzuolaidos, pledai) nei sienu spalvas, bet norejosi kakzokio akcentelio.  smile.gif  Bet kadangi dar esame tik remontu stadijoje, todel visa tai lieka tik uzmanymu kolkas, ziuresim kai gyvensim ar pasiteisins  biggrin.gif Bet atrodo tai gerai ta baklazanine  thumbup.gif

labai įdomu būtų pamatyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 02 25, 20:59)
tai vat nuvažiavom ir nusipirkom kitą atspalvį dabar - antrą nuo galo (ar nuo viršaus). nu bet jei ir šita bus balta, tai nžn...  blink.gif  na, gyvensim baltam kambarį, jei ką irnesakyk.gif  hihihi.gif

išdažė nauja spalva. nu ir ką... gelsvas kambarys dabar swoon.gif o turėjo būt ne gelsvas (pasirinkom Tikkurilos G399 spalvą) blink.gif
nu ką, belieka tik - mega_shok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 26 vasario 2008 - 18:41
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 02 26, 18:38)
išdažė nauja spalva. nu ir ką... gelsvas kambarys dabar swoon.gif  o turėjo būt ne gelsvas (pasirinkom Tikkurilos G399 spalvą) blink.gif
nu ką, belieka tik - mega_shok.gif

Eik tu blink.gif Tai paliksit turbūt.. unsure.gif
Atsakyti
sveikos. ziuriu tos pacios problemos su spalvomis. as ir isirinkau antra nuo galo-kai pamaciau -tai ir isigandau. norejau, kad butu sviesiai persikinis miegamasis, o gavosi-oranzinis. koridoriu dazant nutariau pacia apatine imti-sidaze, o spavos nesimato. nulekem isisrinkom antra nuo galo-nieko nesimato. na, dabar trecioji nuo galo, tai norsatspalvis matosi(svieisiai kakavine spalva0. vat ir negali vadovautis taisykle, kad paletes apacioje bus sviesus atsapalviai. sekmes renkantis spalvas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pele @ 2008 02 26, 19:32)
labai įdomu būtų pamatyt bigsmile.gif

Aga imesiu butinai, kai pabaigs ja dazyti... Atsirado viena problema - mano vyras, kuriam si spalva pasirode per tamsi gun_bandana.gif nuvaziavo ja pasviesinti - tai dabar isvis nebe baklazanine patapo, o kazkokia violetine...angel_sadangel.gif bash.gif cray.gif

Bet istikruju ziuriu cia beda su tomis spalvomis. Norejau baltos baltos, siek tiek i plika akimi nematoma geltona. Emem pacia paskutien paletes lapelyje - gavosi puikiai matoma citrinine geltona... blink.gif man tai tiks, bet ne jos norejome unsure.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 02 26, 19:28)
Eik tu  blink.gif Tai paliksit turbūt..  unsure.gif

tai vat sprendžiam dabar.. pati iš savęs spalva graži, tokia šiltai vos vos gelsva (jei ne baltos lubos, tai gal ir nepasakytum, kad ji gelsva g.gif ). nu bet buvau nusprendus, kad nenoriu jokios gelsvos, tai bėda dabar rolleyes.gif bet meistras davė mintį, kad galima įmaišyti baltų dažų ir taip pašviesinti spalvą. tai pažiūrėsiu dar ryte ir nuspręsiu, kaip čia išsisukus. mastau.gif ai, o kai labai gerai pagalvoji - juk čia tik sienos, ne pasaulio pabaiga tas kiek kitoks nei vizijinis atspalvis irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 26 vasario 2008 - 21:41
QUOTE(nise @ 2008 02 27, 04:48)
nuo galo, tai norsatspalvis matosi(svieisiai kakavine spalva0. vat ir negali vadovautis taisykle, kad paletes apacioje bus sviesus atsapalviai.  sekmes renkantis spalvas bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Gal galetum ideti foto su sia spalvyte? ax.gif

O as irgi susinervinus doh.gif isdaze dar tik pirmu sluoksniu siena (is paletes viskam emiau sviesiausias spalvas), svetaine ir miegamasis (nors gavosi labai panasios spalvos) man patinka, o vat koridorius is siltos gelsvos/geltonos spalvos gavosi tokia citrinine geltona doh.gif vyrui grazu doh.gif o man nea... verysad.gif isvis man dabar norisi kitokios, kad ir kokios balintos kavos spalvos... Ar imanoma dar pataisyti? Tarkim jei spalva ryskesne, tai galima ant virsaus dazyt, ar reik dar papildomai kazkokius darbus atlikt? g.gif ( vyro neklausiu, kad nepykdyt lotuliukas.gif ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 02 26, 21:40)
tai vat sprendžiam dabar.. pati iš savęs spalva graži, tokia šiltai vos vos gelsva (jei ne baltos lubos, tai gal ir nepasakytum, kad ji gelsva g.gif ). nu bet buvau nusprendus, kad nenoriu jokios gelsvos, tai bėda dabar rolleyes.gif  bet meistras davė mintį, kad galima įmaišyti baltų dažų ir taip pašviesinti spalvą. tai pažiūrėsiu dar ryte ir nuspręsiu, kaip čia išsisukus. mastau.gif  ai, o kai labai gerai pagalvoji - juk čia tik sienos, ne pasaulio pabaiga tas kiek kitoks nei vizijinis atspalvis irnesakyk.gif

įmesk fotkę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 02 26, 22:04)
įmesk fotkę  rolleyes.gif

tuoj wink.gif

va čia, bandžiau iš visų kampų:
http://s259.photobuc...kas/interjeras/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 26 vasario 2008 - 22:16
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 02 26, 22:09)
tuoj wink.gif

va čia, bandžiau iš visų kampų:
http://s259.photobuc...kas/interjeras/

vis pasitikrinu į kambarį nulėkdama - nu geltona man ten, nors tu ką blink.gif teks turbūt nusipirkti porą litrų baltų dažų ir antram sluoksniui sumaišyti juos su šita spalva. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 02 27, 00:09)
vis pasitikrinu į kambarį nulėkdama - nu geltona man ten, nors tu ką blink.gif  teks turbūt nusipirkti porą litrų baltų dažų ir antram sluoksniui sumaišyti juos su šita spalva. g.gif

A-ha, geltona mastau.gif Bet man tai visai gražu rolleyes.gif Na, jei užsispyrimo netrūksta, tai bandykit maišyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 02 27, 00:17)
A-ha, geltona  mastau.gif Bet man tai visai gražu  rolleyes.gif Na, jei užsispyrimo netrūksta, tai bandykit maišyt  mirksiukas.gif

man pati spalva tai irgi graži. bet žinai, kaip būna, kai realybė vizijos neatitinka.. biggrin.gif
na, kaip kad pasakose sako - rytas už vakarą protingesnis.. rolleyes.gif taigi einu gult ir per naktį dar pagalvosiu hihihi.gif
Papildyta:

beje, labiausiai baisu to, kad įmaišius tą baltą spalvą, vėl negausiu, ko noriu. ir tada pasirodys, kad pradinis variantas buvo geras. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 27 vasario 2008 - 00:27