Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(oregano @ 2008 02 24, 13:19)
Aišku, nesutiksi, bet man lb grazu balta odinė sofa  wub.gif Pasiskaityk temoje apie odinius baldus. Baltos spalvos oda nėra trūkumas turint vaikus. Lengvai nusivalo, jokių problemų, pasiklausk tų mamų, kurios turi tokias  mirksiukas.gif Jūsų tamsiam kmb būtų pats tas.. Ir kokios nors ryškios žalios, arba bordo pagalvės  thumbup.gif Ai, neagituoju, nepyk  4u.gif

oi ne tik ne balta doh.gif schmoll.gif nenoriu nors tu ka doh.gif o kokia dar pasiulytumet spalva g.gif einu ieskot internete doh.gif

QUOTE(skarinka @ 2008 02 24, 14:05)
Amksciau ir as taip buciau sureagavus. Bet pas draugus maciau odini komplekta salotini. Tai atrodo tikrai labai graziai. Na zinoma cia skonio reikalas.

as dabar gyvenu pakankamai ryskiai, jau pavargau, noriu lengvu pasteliniu spalvu unsure.gif
va toks man patinka wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dute_a: 24 vasario 2008 - 21:26
ech mergytes ir mane prispyre reikalas Jus pakamantinet 4u.gif
ESu visiska tundra tose dalykuose.Tad labai prasau pagalbos ir atarimu.Sienas jau turiu,dabar reikia visokiu akcentu o labiausia uzuolaidu spalvu.
Taigi:(grindys visur buko spalvos)
Svetainė-lygiai tokios pat spalvos kaip supermamaos forumas:))))).Jau usisakeme ir sekcija va beveik tokia http://www.vist.szcz...c=441fc24b54564
Dabar kl:Kokios spalvų turetu but dienines ir naktines uzuolaidos,šviestuvas ir minkštas kampas.Kokias man cia derint spalvas?
Miegamas-tapetai tokie pilki su baltais ir šviesiai oranžinėm rožytėm.
Kl: Kokios spalvos dienines ir naktines užuolaidos?
Kokios spalvos šviestuvai(ar šviestuvas)?
Baldų čia irgi noriu šviesių.

Vaikų kambarys-o čia tai sienos košmariškos spalvos(margos trikampėliais geltonais,mėlynais ir žaliais.Na kamabrys pailgas ir atrodo labai tamsiai:(((
Tas kamabarys toks išvis šaltokai kvepiantis.Vyrauja daugiausia mėlyna spalva-baldai melsvi.
KL:kokios čia tiktų spalvos užuolaidos?Ir ar išvis reikia naktinių?(Šiaip yra žaliuzės)
Kokios spalvos tiktų šviestuvas?

MMMMM na ir dar nežinau ar virtuvei visgi reik ar ne naktinių užuolaidų?Ir jei reik kokių būtent?Man šiaip naktinės puošia labai erdves.O virtuvė mano sujungta su holu.Sienos tokios drobinės.Nu panašiai kažkas i bulvių maišus šviesiai rudus,ar daugiau i haki:))))))O baldai šviesiai geltoni su pilku.Nu tai va.Ten dienines užuolaidas esu pakabinus baltas.Bet gal ir jas pakeist kita spalva a?

Nu čia Jusm pridaviau darbelio.Dėkoju labai karštai iš anksto už patarimus.Gal ir pavyzdėlių kokių rastumėt.Aš net nežinau kur ir ko ieškot:(( blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 02 24, 22:21)
oi ne tik ne balta doh.gif  schmoll.gif nenoriu nors tu ka doh.gif o kokia dar pasiulytumet spalva g.gif einu ieskot internete doh.gif
as dabar gyvenu pakankamai ryskiai, jau pavargau, noriu lengvu pasteliniu spalvu unsure.gif
va toks man patinka wub.gif
user posted image

Mano sveitaines sienos panasios, kaip sioje nuotraukoje. Gal dar sviesesnes. Minksti baldai bordo spalvos, sekcija (na jei taip galma ja pavadinti) Wenge. Tai galiu pasakyti, kad tokia salta ta musu sveitaine gavosi, nes saule neaplanko. Bet as butent tokio rezultato ir norejau .
Baltu odiniu baltu as irgi nenoreciau. Man grazu, bet labai jau valymo daug . AS ir su bordo spalva turiu ka veikt.
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2008 02 24, 23:28)
Mano sveitaines sienos panasios, kaip sioje nuotraukoje. Gal dar sviesesnes. Minksti baldai bordo spalvos, sekcija (na jei taip galma ja pavadinti) Wenge. Tai galiu pasakyti, kad tokia salta ta musu sveitaine gavosi, nes saule neaplanko. Bet as butent tokio rezultato ir norejau .
Baltu odiniu baltu as irgi nenoreciau. Man grazu, bet labai jau valymo daug . AS ir su bordo spalva turiu ka veikt.

na as manau kad tokia kaip nuotraukoi praktiskesne uz balta g.gif o pas mus ne tik kad saules nera, bet ir langai mazi o uz ju dar ir medziai auga doh.gif tai tos sviesos isvis minimumas, na tokia prieblanda, kaip buna kai temti pradeda arba kai apsiniauke doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 02 25, 00:57)
na as manau kad tokia kaip nuotraukoi praktiskesne uz balta g.gif  o pas mus ne tik kad saules nera, bet ir langai mazi o uz ju dar ir medziai auga doh.gif tai tos sviesos isvis minimumas, na tokia prieblanda, kaip buna kai temti pradeda arba kai apsiniauke doh.gif

Tada manau sofa rink siltesniu atspalviu nei nuotraukoje, nes bus niuroka . Bet tau geriau spresti, nes matai savo kambari
Atsakyti
nu vat bėda su tom spalvom doh.gif parsinešiau Tikkurilos F395 spalvą. padažiau truputį sieną - nu balta baltutėlė blink.gif doh.gif o turėjo būti nevisai balta, tokia su atspalviu. tai laukiu meistro dabar, kad didesnį plotą išdažytų, gal tada tas atspalvis pasimatys. lens.gif nu bent jau labai to tikiuosi mastau.gif
http://www.vivacolor...a_symphony/1129
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 25 vasario 2008 - 13:40
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 02 25, 13:39)
nu vat bėda su tom spalvom doh.gif parsinešiau Tikkurilos F395 spalvą. padažiau truputį sieną - nu balta baltutėlė blink.gif  doh.gif  o turėjo būti nevisai balta, tokia su atspalviu. tai laukiu meistro dabar, kad didesnį plotą išdažytų, gal tada tas atspalvis pasimatys. lens.gif  nu bent jau labai to tikiuosi mastau.gif
http://www.vivacolor...a_symphony/1129

Čia nuorodoj kuri spalva? L502? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 02 25, 15:24)
Čia nuorodoj kuri spalva? L502?  unsure.gif

nea, spalva F395
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 02 25, 16:41)
nea, spalva F395

na tikrai ne balta rolleyes.gif faina spalva ax.gif Gal viskas gausis ok g.gif Šiaip nesu sienų dažymo žinovė, bet juk prieš dažant turbūt siena turi būt paruošiama, gruntas koks, ar ne? unsure.gif Tada gal ir išgaunama ta tikroji spalva huh.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 02 25, 16:47)
na tikrai ne balta  rolleyes.gif faina spalva  ax.gif Gal viskas gausis ok  g.gif Šiaip nesu sienų dažymo žinovė, bet juk prieš dažant turbūt siena turi būt paruošiama, gruntas koks, ar ne?  unsure.gif Tada gal ir išgaunama ta tikroji spalva  huh.gif

tai paruoštos tos sienos jau. nudažė dabar ta spalva vieną sieną. nu ką žinau.. jeigu nebūtų lubos baltut baltutėlės, tai sakyčiau, kad ir siena balta biggrin.gif susinervinau dabar, nes prasimuša buvusi sienų spalva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 02 24, 23:57)
na as manau kad tokia kaip nuotraukoi praktiskesne uz balta g.gif  o pas mus ne tik kad saules nera, bet ir langai mazi o uz ju dar ir medziai auga doh.gif tai tos sviesos isvis minimumas, na tokia prieblanda, kaip buna kai temti pradeda arba kai apsiniauke doh.gif

bet jei kambarys tamsus, tai tokia sofa jo neatgaivins - jis liks dar niūresnis g.gif prie venge baldų ir dramblio kaulo sienų sofą rinkčiausi labai šiltą - jei ne pačią geltoną tai su dideliu procentu geltonos ax.gif salotinę, persikinę, oranžinę, bet tikrai intensyvią, o ne blyškią - kad šviestų ir atsisėsti ir sušildyti kviestų biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 25 vasario 2008 - 17:33
QUOTE(raganele @ 2008 02 25, 17:23)
bet jei kambarys tamsus, tai tokia sofa jo neatgaivins - jis liks dar niūresnis g.gif prie venge baldų ir dramblio kaulo sienų sofą rinkčiausi labai šiltą - jei ne pačią geltoną tai su dideliu procentu geltonos ax.gif salotinę, persikinę, oranžinę, bet tikrai intensyvią, o ne blyškią - kad šviestų ir atsisėsti ir sušildyti kviestų biggrin.gif

aisku butu grazu, bet jau pavargau nuo ryskiu spalvu doh.gif matyt as is tu zmoniu kurie greit pavargsta nuo ryskiu spalvu, dabar namuose pas mus dominuoja oranzine ir melyna, tai jau net bloga darosi unsure.gif
Atsakyti