ech mergytes ir mane prispyre reikalas Jus pakamantinet
ESu visiska tundra tose dalykuose.Tad labai prasau pagalbos ir atarimu.Sienas jau turiu,dabar reikia visokiu akcentu o labiausia uzuolaidu spalvu.
Taigi:(grindys visur buko spalvos)
Svetainė-lygiai tokios pat spalvos kaip supermamaos forumas:))))).Jau usisakeme ir sekcija va beveik tokia
http://www.vist.szcz...c=441fc24b54564Dabar kl:Kokios spalvų turetu but dienines ir naktines uzuolaidos,šviestuvas ir minkštas kampas.Kokias man cia derint spalvas?
Miegamas-tapetai tokie pilki su baltais ir šviesiai oranžinėm rožytėm.
Kl: Kokios spalvos dienines ir naktines užuolaidos?
Kokios spalvos šviestuvai(ar šviestuvas)?
Baldų čia irgi noriu šviesių.
Vaikų kambarys-o čia tai sienos košmariškos spalvos(margos trikampėliais geltonais,mėlynais ir žaliais.Na kamabrys pailgas ir atrodo labai tamsiai:(((
Tas kamabarys toks išvis šaltokai kvepiantis.Vyrauja daugiausia mėlyna spalva-baldai melsvi.
KL:kokios čia tiktų spalvos užuolaidos?Ir ar išvis reikia naktinių?(Šiaip yra žaliuzės)
Kokios spalvos tiktų šviestuvas?
MMMMM na ir dar nežinau ar virtuvei visgi reik ar ne naktinių užuolaidų?Ir jei reik kokių būtent?Man šiaip naktinės puošia labai erdves.O virtuvė mano sujungta su holu.Sienos tokios drobinės.Nu panašiai kažkas i bulvių maišus šviesiai rudus,ar daugiau i haki:))))))O baldai šviesiai geltoni su pilku.Nu tai va.Ten dienines užuolaidas esu pakabinus baltas.Bet gal ir jas pakeist kita spalva a?
Nu čia Jusm pridaviau darbelio.Dėkoju labai karštai iš anksto už patarimus.Gal ir pavyzdėlių kokių rastumėt.Aš net nežinau kur ir ko ieškot:((