Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(Mirksniukas @ 2008 02 23, 15:58)
gal kas nors galite patarti, kokią TIKKURILA spalvą reikėtų imti, kad gauti kažkurį iš šių sienų atspalvių:

user posted image
user posted image
user posted image

ačiū už pagalbą  4u.gif

Iš principo - labai mažas skirtumas, kurią be pasirinktum - nesuklystum. Bet jei reik išsirink, tai pirmiausiai atmensčiau paskutiniąją, o po to pirmąją. Manau - geriausia bus antroji.
Papildyta:
QUOTE(Guod@ @ 2008 02 22, 12:55)
Labas 4u.gif  Noriu pasiteirauti, ar nėra kažko identiško, kaip tas Doremus Vilniuje? Labai noriu kokių nors neįprastų sprendimų... ax.gif

Gaila, bet Vilniuj mažai ką žinau.
Papildyta:
QUOTE(vaileta @ 2008 02 22, 12:20)
Na as tai is vis nebezinau ka su kuo derinti... kaip jau minejau virtuve su svetaine sujungti... virtuvini planuoju tamsų - wenge, sienos gelsva metalizuota blizganti(kažkokią tokia radau), vienos sienos noriu kitokios, bet va nezinau kokia tiktu, zidinio apacia darysiu tamsaus marmuro, virsus kaip ir visos sienos, sviesus. Grindis planuoju kazka is sviesiai rudu... Kaip manot ar derinsis?  blush2.gif
Ir dar nezinau kokia sofos spalva tiktu bei uzuolaidos?

Kolkas prie planuojamų rudų ir šviesių spalvų sofa tiktų bet kokia. Baldui, kuris skirtas svetainei (o ne vaikų ar kitokiam kambariui) verčiau rinktis vienspalvius gobelenus ar odą. Sofa marginta lapeliais, burbuliukais ar dryžiais atrodys nerimtai.
Atsakyti
QUOTE(pele @ 2008 02 23, 21:55)
Iš principo - labai mažas skirtumas, kurią be pasirinktum - nesuklystum. Bet jei reik išsirink, tai pirmiausiai atmensčiau paskutiniąją, o po to pirmąją. Manau - geriausia bus antroji.
Papildyta:

bet kokią spalvą man rinktis iš TIKKURILA paletės, kad tokios spalvos sieną gaučiau? rolleyes.gif nes šiandien Senukuose konsultantas "paguodė": jei imsit pačią apatinę spalvą iš paletės atspalvių, tai gausit baltą sieną. blink.gif aš jam sakau: tai kokią man imti, kad gaučiau su kažkokiu atspalviu? jis man atsako: aš nežinau, aš ne dizaineris. blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 23 vasario 2008 - 22:29
o as vis dar neapsisprendziu del sofos spalvos doh.gif jau nebezinau ka daryti g.gif noreciau tamsiai rudos
user posted image
bet galvoju kad gali labai matytis kiekviena dulkele ir bus pertamsu svetainei, nes ir baldai venge
arba noreciau sviesesnes bet velgi nezinau g.gif mazas vaikas visgi doh.gif nu zinokit kambarys tikrai labai tamsus verysad.gif net diena atrodo tarsi prieblanda doh.gif patarkit ka daryti, nes jau galva susproks. sienos bus dramblio kaulo, kokios dar spalvos tiktu sofa g.gif
pele ta ryza nelabai man blush2.gif schmoll.gif
Atsakyti
Man atrodo bordo spalva butu visai grazu. Net gi sakyciau ir zalsvi atspalviai tiktu.
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2008 02 23, 23:26)
Man atrodo bordo spalva butu visai grazu. Net gi sakyciau ir zalsvi atspalviai tiktu.

as planuoju daryt kazkokius zalsvus akcentus, bet zalia sofa g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 02 23, 22:28)
bet kokią spalvą man rinktis iš TIKKURILA paletės, kad tokios spalvos sieną gaučiau? rolleyes.gif  nes šiandien Senukuose konsultantas "paguodė": jei imsit pačią apatinę spalvą iš paletės atspalvių, tai gausit baltą sieną. blink.gif  aš jam sakau: tai kokią man imti, kad gaučiau su kažkokiu atspalviu? jis man atsako: aš nežinau, aš ne dizaineris. blink.gif  doh.gif

Na, nebent ieškot ne seniuose, o kokiam rimtesniam salone g.gif Kainuos gal truputį brangiau, bet gausit ko norėsit.
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 02 23, 22:38)
o as vis dar neapsisprendziu del sofos spalvos doh.gif jau nebezinau ka daryti g.gif noreciau tamsiai rudos
user posted image
bet galvoju kad gali labai matytis kiekviena dulkele ir bus pertamsu svetainei, nes ir baldai venge
arba noreciau sviesesnes bet velgi nezinau g.gif mazas vaikas visgi doh.gif  nu zinokit kambarys tikrai labai tamsus verysad.gif  net diena atrodo tarsi prieblanda doh.gif  patarkit ka daryti, nes jau galva susproks. sienos bus dramblio kaulo, kokios dar spalvos tiktu sofa g.gif
pele ta ryza nelabai man blush2.gif  schmoll.gif

Aišku, nesutiksi, bet man lb grazu balta odinė sofa wub.gif Pasiskaityk temoje apie odinius baldus. Baltos spalvos oda nėra trūkumas turint vaikus. Lengvai nusivalo, jokių problemų, pasiklausk tų mamų, kurios turi tokias mirksiukas.gif Jūsų tamsiam kmb būtų pats tas.. Ir kokios nors ryškios žalios, arba bordo pagalvės thumbup.gif Ai, neagituoju, nepyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 02 24, 11:23)
as planuoju daryt kazkokius zalsvus akcentus, bet zalia sofa g.gif  schmoll.gif

Amksciau ir as taip buciau sureagavus. Bet pas draugus maciau odini komplekta salotini. Tai atrodo tikrai labai graziai. Na zinoma cia skonio reikalas.
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 02 24, 13:00)
Na, nebent ieškot ne seniuose, o kokiam rimtesniam salone  g.gif Kainuos gal truputį brangiau, bet gausit ko norėsit.

važiuosim ryt į SCANDEX, jie Tikkurila prekiauja. kiek žinau, pas juos yra nuspalvinti A4 formato lapai, tai bus aiškiau dėl galimos spalvos. na, bent jau labai tikiuosi, kad bus aiškiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 02 24, 15:18)
važiuosim ryt į SCANDEX, jie Tikkurila prekiauja. kiek žinau, pas juos yra nuspalvinti A4 formato lapai, tai bus aiškiau dėl galimos spalvos. na, bent jau labai tikiuosi, kad bus aiškiau biggrin.gif

Linkiu ten rast savo spalvą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 02 24, 16:00)
Linkiu ten rast savo spalvą  mirksiukas.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 02 23, 22:28)
bet kokią spalvą man rinktis iš TIKKURILA paletės, kad tokios spalvos sieną gaučiau? rolleyes.gif  nes šiandien Senukuose konsultantas "paguodė": jei imsit pačią apatinę spalvą iš paletės atspalvių, tai gausit baltą sieną. blink.gif  aš jam sakau: tai kokią man imti, kad gaučiau su kažkokiu atspalviu? jis man atsako: aš nežinau, aš ne dizaineris. blink.gif  doh.gif

Tau kaip tik ir reikia rinktis tą šviesiausią spalvytę paletėje.
Tas "senukų" kaimietis matyt spalvomis laiko tik skaičiai raudoną, mėlyną ir dar kokią žalią, o visos kitos šiuolaikinės sienų spalvos jam - baltos doh.gif
Jei ieškai tokio efekto kaip šitose nuotraukytėse - tau reikia šviesiausios. O, kad suprasti kokia bus toji pasirinktoji spalva: rusva, kakavinė, kreminė ar kokia smėlinė pažiūrėk į tos pačios paletės tamsiausią atspalvį ir žinosi.
Atsakyti