pele gal kartai s yra koks Doremus tinklapis. labai noreciau pamatyti tavo pasiulyma "Durafort" antros paletės 2894.
man tavo idejos labai patinka.
QUOTE(aitiii @ 2008 02 20, 12:39)
pele gal kartai s yra koks Doremus tinklapis. labai noreciau pamatyti tavo pasiulyma "Durafort" antros paletės 2894.
www.doremus.lt tai yra, bet to tapeto tai internete neradau, norėjau irgi idėti
QUOTE(pele @ 2008 02 20, 17:04)
as labai tau dekinga uz visa info, tikiuosi kad mano sumanymai bus igyvendinti.
tik va mano miegamasis tai mazai saulespatenka, tai reikai gal svieseniu spalvu, bet labai sviesiu ir nenoriu. bandysiu kazka ieskot.
QUOTE(aitiii @ 2008 02 20, 15:30)
as labai tau dekinga uz visa info, tikiuosi kad mano sumanymai bus igyvendinti.
tik va mano miegamasis tai mazai saulespatenka, tai reikai gal svieseniu spalvu, bet labai sviesiu ir nenoriu. bandysiu kazka ieskot.
Žinoma - šviesesnių...
Sėkmės tau
QUOTE(pele @ 2008 02 20, 16:04)
Sudominai, Pele.
Jų psl. labai jau siaurai parašyta.Taip ir nesupratau, ten tapetai?Ar yra ir kitokių dangų? Užkliuvo šita, panašu į tapetą.
O čia kas? Pas mumi miegamajame viena siena bus iš kraštų 2 sieninės spintos, o per vidurį TV, tai vis mąstau kaip čia paslėpus tas spintas, kad jos nespintiškai atrodytų.
QUOTE(Caca* @ 2008 02 20, 16:06)
Sudominai, Pele.
Jų psl. labai jau siaurai parašyta.Taip ir nesupratau, ten tapetai?Ar yra ir kitokių dangų? Užkliuvo šita, panašu į tapetą.
Tapetas ir čia Ten visi tapetai, bet dažnas jų tapetas ir į tapetą nepanašus (jei supratot ką noriu pasakyti ). Todėl ir vadinam sienų danga. Ten rastumėt net veltinio sienų dangų Nu, žodžiu įspūdinga produkcija
O internete siaurokai
QUOTE(pele @ 2008 02 20, 17:27)
Tapetas ir čia Ten visi tapetai, bet dažnas jų tapetas ir į tapetą nepanašus (jei supratot ką noriu pasakyti ). Todėl ir vadinam sienų danga. Ten rastumėt net veltinio sienų dangų Nu, žodžiu įspūdinga produkcija
O internete siaurokai
O internete siaurokai
Ačiū, reikės pas juos užsukti.
QUOTE(Caca* @ 2008 02 20, 16:06)
O čia kas? Pas mumi miegamajame viena siena bus iš kraštų 2 sieninės spintos, o per vidurį TV, tai vis mąstau kaip čia paslėpus tas spintas, kad jos nespintiškai atrodytų.
Gali spintų ir priekines stumdomas pertvaras, ir šoniuką daryti iš tonuoto veidrodžio (esu darius jau, atrodo kaip siena apklijuota veidrodžiais), arba panašiai kaip šitoj foto - spinta be išorinių renkenėlių.
mane taip at labai sudominau manau kad ten ir sienų danga
Na as tai is vis nebezinau ka su kuo derinti... kaip jau minejau virtuve su svetaine sujungti... virtuvini planuoju tamsų - wenge, sienos gelsva metalizuota blizganti(kažkokią tokia radau), vienos sienos noriu kitokios, bet va nezinau kokia tiktu, zidinio apacia darysiu tamsaus marmuro, virsus kaip ir visos sienos, sviesus. Grindis planuoju kazka is sviesiai rudu... Kaip manot ar derinsis?
Ir dar nezinau kokia sofos spalva tiktu bei uzuolaidos?
Ir dar nezinau kokia sofos spalva tiktu bei uzuolaidos?
QUOTE(pele @ 2008 02 20, 17:27)
O internete siaurokai
O internete siaurokai
Labas Noriu pasiteirauti, ar nėra kažko identiško, kaip tas Doremus Vilniuje? Labai noriu kokių nors neįprastų sprendimų...
gal kas nors galite patarti, kokią TIKKURILA spalvą reikėtų imti, kad gauti kažkurį iš šių sienų atspalvių:
ačiū už pagalbą
ačiū už pagalbą