Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

pele gal kartai s yra koks Doremus tinklapis. labai noreciau pamatyti tavo pasiulyma "Durafort" antros paletės 2894. blush2.gif
man tavo idejos labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 02 20, 12:39)
pele gal kartai s yra koks  Doremus  tinklapis. labai noreciau pamatyti tavo pasiulyma "Durafort" antros paletės 2894. blush2.gif
man tavo idejos labai patinka.

www.doremus.lt tai yra, bet to tapeto tai internete neradau, norėjau irgi idėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pele @ 2008 02 20, 17:04)
www.doremus.lt tai yra, bet to tapeto tai internete neradau, norėjau irgi idėti biggrin.gif

as labai tau dekinga uz visa info, tikiuosi kad mano sumanymai bus igyvendinti.
tik va mano miegamasis tai mazai saulespatenka, tai reikai gal svieseniu spalvu, bet labai sviesiu ir nenoriu. ax.gif bandysiu kazka ieskot.
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 02 20, 15:30)
as labai tau dekinga uz visa info, tikiuosi kad mano sumanymai bus igyvendinti.
tik va mano miegamasis tai  mazai saulespatenka, tai reikai gal svieseniu spalvu, bet labai sviesiu ir nenoriu.  ax.gif  bandysiu kazka ieskot.

Žinoma - šviesesnių...
Sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pele @ 2008 02 20, 16:04)

Sudominai, Pele. bigsmile.gif
Jų psl. labai jau siaurai parašyta.Taip ir nesupratau, ten tapetai?Ar yra ir kitokių dangų? Užkliuvo šita, panašu į tapetą. g.gif

user posted image

O čia kas? Pas mumi miegamajame viena siena bus iš kraštų 2 sieninės spintos, o per vidurį TV, tai vis mąstau kaip čia paslėpus tas spintas, kad jos nespintiškai atrodytų.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2008 02 20, 16:06)
Sudominai, Pele. bigsmile.gif
Jų psl. labai jau siaurai parašyta.Taip ir nesupratau, ten tapetai?Ar yra ir kitokių dangų? Užkliuvo šita, panašu į tapetą. g.gif
user posted image

Tapetas ir čia biggrin.gif Ten visi tapetai, bet dažnas jų tapetas ir į tapetą nepanašus (jei supratot ką noriu pasakyti cool.gif ). Todėl ir vadinam sienų danga. Ten rastumėt net veltinio sienų dangų doh.gif Nu, žodžiu įspūdinga produkcija bigsmile.gif
O internete siaurokai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pele: 20 vasario 2008 - 16:28
QUOTE(pele @ 2008 02 20, 17:27)
Tapetas ir čia biggrin.gif Ten visi tapetai, bet dažnas jų tapetas ir į tapetą nepanašus (jei supratot ką noriu pasakyti cool.gif ). Todėl ir vadinam sienų danga. Ten rastumėt net veltinio sienų dangų doh.gif Nu, žodžiu įspūdinga produkcija bigsmile.gif

Ačiū, reikės pas juos užsukti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2008 02 20, 16:06)
O čia kas? Pas mumi miegamajame viena siena bus iš kraštų 2 sieninės spintos, o per vidurį TV, tai vis mąstau kaip čia paslėpus tas spintas, kad jos nespintiškai atrodytų.
user posted image

Gali spintų ir priekines stumdomas pertvaras, ir šoniuką daryti iš tonuoto veidrodžio (esu darius jau, atrodo kaip siena apklijuota veidrodžiais), arba panašiai kaip šitoj foto - spinta be išorinių renkenėlių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pele: 20 vasario 2008 - 16:32
mane taip at labai sudominau manau kad ten ir sienų danga ax.gif
Atsakyti
Na as tai is vis nebezinau ka su kuo derinti... kaip jau minejau virtuve su svetaine sujungti... virtuvini planuoju tamsų - wenge, sienos gelsva metalizuota blizganti(kažkokią tokia radau), vienos sienos noriu kitokios, bet va nezinau kokia tiktu, zidinio apacia darysiu tamsaus marmuro, virsus kaip ir visos sienos, sviesus. Grindis planuoju kazka is sviesiai rudu... Kaip manot ar derinsis? blush2.gif
Ir dar nezinau kokia sofos spalva tiktu bei uzuolaidos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaileta: 22 vasario 2008 - 12:22
QUOTE(pele @ 2008 02 20, 17:27)

Labas 4u.gif Noriu pasiteirauti, ar nėra kažko identiško, kaip tas Doremus Vilniuje? Labai noriu kokių nors neįprastų sprendimų... ax.gif
Atsakyti
gal kas nors galite patarti, kokią TIKKURILA spalvą reikėtų imti, kad gauti kažkurį iš šių sienų atspalvių:

user posted image
user posted image
user posted image

ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti