ir man su spalvom nelengviausia , viena diena pabundu ir saku tokia bus palva , kita diena jau kita
Papildyta:
as labai noriu viena siena tapetuoti su kakzokiu rastu kita dazyti viena spalva (svetaineje), bet norexiau ir miegamajam taip. bet ar nebus labai jau vienoda ir pasijaus nuobodumas. galeciau foto parodyi, bet man neleidzia dar kazkodel
pvz: viena siena tapetuociau kazka tokio ir kita dazyciau panasia spalva vienspalvia. na man labai grazu
QUOTE(aitiii @ 2008 02 18, 19:05)
pvz: viena siena tapetuociau kazka tokio ir kita dazyciau panasia spalva vienspalvia. na man labai grazu
Aš miegame vieną sieną tapetuosiu tokiais baltais tapetais su juodom gėlėm,o kitas sienas dažysiu beveik baltai
QUOTE(aitiii @ 2008 02 18, 18:05)
Manau gerai sugalvojai. Čia vienas mano objektų foto (dar neužbaigtas), tikraiusiai panašiai įsivaizdavai?
Jau esam ir užuolaidas pakabinę iš "sluoksniuoto" audinio panašių raštų kaip tapetai.
Tapetai iš "Dubingių"
Pas mus miegamajame galine siena bus tapetuojama siais tapetais, kur vertikalus dryziai, osienos jau nudazyta tokia vos matoma spalva i ruduma
Dryziai kartojasi visame name, svetaines dvi sienas isdazem horizontaliom linijom tamsesne ruda ir sviesesne labai baiminausi, kad bus nesamone, bet man patiko
Dryziai kartojasi visame name, svetaines dvi sienas isdazem horizontaliom linijom tamsesne ruda ir sviesesne labai baiminausi, kad bus nesamone, bet man patiko
QUOTE(pele @ 2008 02 19, 00:12)
Manau gerai sugalvojai. Čia vienas mano objektų foto (dar neužbaigtas), tikraiusiai panašiai įsivaizdavai?
Jau esam ir užuolaidas pakabinę iš "sluoksniuoto" audinio panašių raštų kaip tapetai.
Tapetai iš "Dubingių"
Tapetai iš "Dubingių"
taip man super , man kaip grazu bet ar nebus jau per daug nuobodu jei daryciau taip ir miegamam ir svetaineje, man labai grazu, kaip manai. svetaine daryciau is ryskeniu spalvu.
QUOTE(pele @ 2008 02 18, 22:12)
Tapetai iš "Dubingių"
Tapetai iš "Dubingių"
graziai atrodo, o kaip suprasti sluoksniuoto audinio?
ir labai grazus sviestuvukai miegamajam tavo, o be ju dar bus koks apsvietimas ?
Sveikos Cia taip graziai vienos kitoms patarinejate, dalijates mintimis Sugalvojau ir as Jusu patarimo paklausti Svetaine sujungta su virtuve, jau uzsisakem virtuves baldus, kuriu medzio plokste panasi i sia (pilkai ruda), taip pat balduose bus rudo stiklo...:
Stalvirsis rudas:
Grindys panasios i sias, siek tiek pilkesnes:
Svetaines ir virtuves sienas planuojam dramblio kaulo spalva dazyt... Kokias plyteles parinkti ties virtuves baldais ir virtuves fasadui? Su kuo jos turetu dereti? Ar tarpusavy turi dereti? O ga galimas toks variantas - kad stalvirsis ir grindys panasios spalvos, fasadines plyteles ir sienos Vnz, gal galt patarti
Stalvirsis rudas:
Grindys panasios i sias, siek tiek pilkesnes:
Svetaines ir virtuves sienas planuojam dramblio kaulo spalva dazyt... Kokias plyteles parinkti ties virtuves baldais ir virtuves fasadui? Su kuo jos turetu dereti? Ar tarpusavy turi dereti? O ga galimas toks variantas - kad stalvirsis ir grindys panasios spalvos, fasadines plyteles ir sienos Vnz, gal galt patarti
QUOTE(aitiii @ 2008 02 19, 11:27)
taip man super , man kaip grazu bet ar nebus jau per daug nuobodu jei daryciau taip ir miegamam ir svetaineje, man labai grazu, kaip manai. svetaine daryciau is ryskeniu spalvu.
Ai, nebus... Pasistenk kuo didesnį skirtumą tarp kambariukų padaryti, rinkis svetainėje tapetus pvz. iš natūralių medžiagų (bambuko vytelės ar juostelės. Būna įvairių spalvų). Bus tikrai didelis kontrastas ir niekas net nepastebės panašumų su miegamuoju.
QUOTE(Nerytė @ 2008 02 19, 12:31)
graziai atrodo, o kaip suprasti sluoksniuoto audinio?
Tiesiog pats užuolaidos audinukas dvisluosknis dažnose vietose persiūtas dekoro raštais.
QUOTE(aitiii @ 2008 02 19, 13:10)
ir labai grazus sviestuvukai miegamajam tavo, o be ju dar bus koks apsvietimas ?
Dar bendras lubų apšvietimas ir dekoratyvinė paslėpta šviesa virš tos gipso sienelės, prie kurios pastatyta lova. Šviestuvo nematyt, o šviesa džiugina
Papildyta:
QUOTE(Eagle @ 2008 02 19, 16:24)
Spalvytės liuks.
Viskas turi tarpusavyje derėti, tik nebūtinai atrodyti identiškai, o tiesiog gražiai žiūrėtis drauge.
Ir toliau išlaikyk tą pačią spalvinę gamą. Prie salyginai šviesių medžio grindų ir šviesių virtuvės spintelių fasadų labai tiks tamsiai rudos grindų bei sienų plyteles. Gali bandyt derinį ir tokį - tamsios grindys ir šviesi siena tarp spintelių.
"Ai, nebus... Pasistenk kuo didesnį skirtumą tarp kambariukų padaryti, rinkis svetainėje tapetus pvz. iš natūralių medžiagų (bambuko vytelės ar juostelės. Būna įvairių spalvų). Bus tikrai didelis kontrastas ir niekas net nepastebės panašumų su miegamuoju."
pele o as kazkaip galvojau daryt ryskaia svetaine tai gal netinka , galvojau raudona viena siena istapetuot kita isdazyti kazka i sviesia gelva neryskia. ir virtuve ta sviesia tokia pacia. na gal rasiu foto kokia, gal neina labai suprast ka parasiau.
pele o as kazkaip galvojau daryt ryskaia svetaine tai gal netinka , galvojau raudona viena siena istapetuot kita isdazyti kazka i sviesia gelva neryskia. ir virtuve ta sviesia tokia pacia. na gal rasiu foto kokia, gal neina labai suprast ka parasiau.
QUOTE(aitiii @ 2008 02 20, 09:00)
"Ai, nebus... Pasistenk kuo didesnį skirtumą tarp kambariukų padaryti, rinkis svetainėje tapetus pvz. iš natūralių medžiagų (bambuko vytelės ar juostelės. Būna įvairių spalvų). Bus tikrai didelis kontrastas ir niekas net nepastebės panašumų su miegamuoju."
Jei norisi ryškiai - daryk ryškiai Aš tik norėjau pasiūlyti, kad tapetų struktūra iš esmės būtų kitokia. Su ta pačia mintimi gali ieškoti ir kažko ryškaus
Leisu sau parekomenduoti sienų dangų saloną "Doremus", kurių paslaugomis pati dažnai naudojuosi. Čia nerasit imantriais raštais išmargintų tapetų, bet gausybę viesnpalvių, su nedidelėm tekstūrom ir ypatingom faktūrom dangų. Labai gražių O svarbiausia - tapetų ypač gera priežiūra (na jau jums konsultatntai papasakos). Ir kainos labai prieinamos - 32 Lt/m2
Pas tave, aitiii, įsivaizduoju tapetą iš "Durafort" antros paletės 2894.