Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(Edvinas @ 2008 02 14, 12:01)
Seip lengviausias budas isirinkti spalvas , zinoma pagal katalogus knygutes kuriuose atspalviai yra pavaizduoti ant sienu .Arba buna tokie vadinamieji skirtukai isirenki is paletes tarkim tris spalvas jas visas i skirtuka toki idedi ir matai tik jas ar jos derinasi , kitos spalvos nesimaiso akyse . Prabanga parodo tos spalvos kuriuos zinoma yra intensyvios ryskios . Zinoma ju kaina irgi isauga nes jos gaminamos is tam tikru dazu baziu bei pigmento kiekio :}

Beje patarimas jeigu kaip skaiciau svetaine jungiasi kartu su virtuve lubas dazykite matiniais pilnai plaunamais dazai nes jie kartu bus atsparesni valymui garams ir .t.t :}

O is kur tu knyguciu gauti?
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2008 02 14, 09:54)
o gal gali planeli atsiusti, sunku isivaizduoti kurioje vietoje langai ir kur tuscios sienos. nes siaip as tau siulyciau viena siena dazyti ar tapetuoti ryskesne spalva ar kazkokiu ryskesniu ornamentu, kuris suteiks gyvumo erdvei ir taip pat si erdve nebeatrodys tokia ilga ir siaura.

atsiusciau,bet nezinau kaip ikelt nuotrauka verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kreipiuosi pagalbos ir patarimų ax.gif
Labai skubiai turiu apsispręsti dėl buto spalvų, kadangi kitą savaitę ateina (visai netikėtai doh.gif ) meistrai. Butas nenaujas, dvejų kambarių, vieno plotas 17, kito - 14. Tas, kur 17 bus kaip ir sveitaine, bet jame dar miegos dukra. Mano įsivaizduojama buto spalvų gama būtų kreminė, tamsiai ruda (venge, juodas šokoladas), kava su pienu (daugiau pieno nei kavos tongue.gif ), gal koks "žalių alyvuogių" akcentas....
Taigi, gal kas iš praktikos galėtų pasakyt, jei tame 17 kv. kambary (jis praktiskai yra kvadratinis, ne pailgas) vieną sieną padaryčiau tamsiai rudą (juodo šokolado), kitas 3 kreminės-latte maždaug, ant grindų būtų tamsiai rudas laminatas, sekcija minimalistinė, taip pat tamsiai ruda. Taigi šviesios būtų 3 sienos ir sofa kreminės-dramblio kaulo spalvos (stovėtų prie tamsios sienos).
Ar nesuspaustų kambario ta tamsi siena? unsure.gif
Ir dar - nežinau, kokios spalvos duris tada daryt kambari - tamsias? (labai nepatinka man šviesi mediena unsure.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 15 vasario 2008 - 11:03
QUOTE(BlackDee @ 2008 02 15, 11:35)
Sveikos  4u.gif

Kreipiuosi pagalbos ir patarimų  ax.gif
Labai skubiai turiu apsispręsti dėl buto spalvų, kadangi kitą savaitę ateina (visai netikėtai  doh.gif ) meistrai. Butas nenaujas, dvejų kambarių, vieno plotas 17, kito - 14. Tas, kur 17 bus kaip ir sveitaine, bet jame dar miegos dukra. Mano įsivaizduojama buto spalvų gama būtų kreminė, tamsiai ruda (venge, juodas šokoladas), kava su pienu (daugiau pieno nei kavos  tongue.gif ), gal koks "žalių alyvuogių" akcentas....
Taigi, gal kas iš praktikos galėtų pasakyt, jei tame 17 kv. kambary (jis praktiskai yra kvadratinis, ne pailgas) vieną sieną padaryčiau tamasiai rudą (juodo šokolado), kitas 3 kreminė-latte mazdaug, ant grindų būtų tamsiai rudas laminatas, sekcija minimalistinė, taip pat tamsiai ruda. Taigi šviesio būtų 3 sienos ir sofa kreminės-dramblio kaulo spalvos (stovėtų prie tamsios sienos).
Ar nesuspaustų kambario ta tamsi siena?  unsure.gif 
Ir dar - nežinau, kokios spalvos duris tada daryt kambari - tamsias? (labai nemaptinka man šviesi mediena  unsure.gif ).

manau kad viskas pas tave bus super, tik patarciau toje tamsioje sienoje pasidaryti grazu apsvietima, issryskinti ja. nes as pati dariausi viena kambary tai. trys sienos baltos ir viena bordo spalvos, ir ta siena isryskinai apsvietimu. kambarys ir kvadratinis. tai tikrai jo nesustume. darbininkams kai pasakiau savo norus, rode man pirstu i smilkini, bet kai padare, tai net patys nustebo kaip viskas gerai gavosi;) tai manau nepasigailesi taip pasidarius. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2008 02 15, 10:45)
manau kad viskas pas tave bus super, tik patarciau toje tamsioje sienoje pasidaryti grazu apsvietima, issryskinti ja. nes as pati dariausi viena kambary tai. trys sienos baltos ir viena bordo spalvos, ir ta siena isryskinai apsvietimu. kambarys ir kvadratinis. tai tikrai jo nesustume. darbininkams kai pasakiau savo norus, rode man pirstu i smilkini, bet kai padare, tai net patys nustebo kaip viskas gerai gavosi;) tai manau nepasigailesi taip pasidarius. thumbup.gif

Ačiū 4u.gif Vat apšvietime visai nesigaudau. Ar jis turėtų apšviesti tą sieną nuo viršaus (lubų)? Ar turėtų būti ant jos pakabinti šviestuvai?
Atsakyti
oi as ir del apsvietimu suku galva doh.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 02 15, 10:35)
Ar nesuspaustų kambario ta tamsi siena?  unsure.gif 
Ir dar - nežinau, kokios spalvos duris tada daryt kambari - tamsias? (labai nepatinka man šviesi mediena  unsure.gif ).

Tamsi siena (kaip ir tamsios grindys) išties labai mažina kambarį. Tačiau jei baldų nedaug ir kambarys gauna pakankamai saulės, o vakare stipresnis dirbtinis apšvietimas, tai išties viskas OK. Durų man norėtųsi šviesių, tačiau jei šviesi mediena nepatinka gal kokį matinį stiklą per visas duris rinkčiausi. Aš, beje, irgi tokią pačią spalvų gamą savo svetainei žiūrinėju, tik išdėstymas mano planuose kitoks.
Atsakyti
na ekspertes patarkit ax.gif jei baldai orandžiniai,kilimas kakavinis kokios spalvos daryt sienas,norėčiau 1 sieną išskirt,bet orandžinio nenoriu.ką dar paderinus g.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2008 02 16, 21:07)
na ekspertes patarkit ax.gif jei baldai orandžiniai,kilimas kakavinis kokios spalvos daryt sienas,norėčiau 1 sieną išskirt,bet orandžinio nenoriu.ką dar paderinus g.gif

Išskirk sieną rudu atspalviu tik ne lygia spalva, o raštais. Geriausiai tiktų tapetas.
user posted image
O kitas sienas dažyk neutraliai (smėlio spalva, kreminė...)
Atsakyti
Kokias spalvas patartumėt vaikų kambariu ir miegamajam bigsmile.gif miegamasis bus apie 10kv, vaikų 12kv.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2008 02 16, 21:07)

as irgi manau, kaip pele, kad labiausiai tiktu koks tapetas...jis gali buti su rudais atspalviais, truputi gali buti ir oranzines spalvoos. tad gali drasiai rinktis marga tapeta, kuriame butu tos kelios tavo isvardintos spalvos, ar panasios i jas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 02 15, 13:06)
oi as ir del apsvietimu suku galva  doh.gif  g.gif  g.gif

O man tai didziausias galvos skausmas yra spalva(spalvas) issirinkti doh.gif
Atsakyti