O as maciau jus Nidoj, einancius zemyn nuo Saules laikrodzio! Einu, ziuriu koki grazu sunu nesasi ant peties tevas.. Kazkaip atkreipiau demesi. Paskui ziuriu ir mamyte is paskos vezima stumia, ir i mano bernioka dar aki uzmete;)
Galvoju: kur as sia grazia seimynele maciau. Ir tik po kiek laiko daejo: ogi cia, supermamoj!!!
QUOTE (gerda @ 2004 08 16, 00:26) |
O as maciau jus Nidoj, einancius zemyn nuo Saules laikrodzio! Einu, ziuriu koki grazu sunu nesasi ant peties tevas.. Kazkaip atkreipiau demesi. Paskui ziuriu ir mamyte is paskos vezima stumia, ir i mano bernioka dar aki uzmete;) Galvoju: kur as sia grazia seimynele maciau. Ir tik po kiek laiko daejo: ogi cia, supermamoj!!! |
Geras
Atsimenu ir aš jūsų šeimynėlę - su tokia nostalgija pasižiūrėjau į maža leliuką
Tikra mamų mafija visą Lietuvą apraizgė
Kokie įdegę, pailsėję ir išgražėję Kokie vaikučiai paaugę
kokie jus man abu grazus ,visi trys labai
Ignas koks uzauges,su Vetra abu tokie dideli
Ignas koks uzauges,su Vetra abu tokie dideli
Linksmos pas jumis nuotraukėlės Šauniai paatostogavot
Puiki šeimynėlė
Puiki šeimynėlė
Num,mamka, su savo aparatais trukdai panas kadrinti
oho kaip fainai prisiteskeno kavalierius ir su panele pabendravo
Net pavydas ima (baltas ), kaip gražiai atrodot ir fainai atostogaujat
QUOTE (Leja @ 2004 08 15, 22:56) |
Ir dar kartelį su mamuku [IMG]http://www.supermama.com/InvisionBoard/uploads/post-26-1092603314.jpg[IMG] |
Labai labai graži nuotrauka Tokia romantika dvelkia.O ir šeimynėlė labai faina
Atostogines nuotraukas taip smagu ziureti , kazkaip liudna, kad ruduo jau cia pat
Ignas man toks didelis, tikrai kaip kokiu triju metu Panas kabina, kaip tokiam atsispirti galima
O tu, Leja, isgrazejus kaip po kokios plastines operacijos
Ignas man toks didelis, tikrai kaip kokiu triju metu Panas kabina, kaip tokiam atsispirti galima
O tu, Leja, isgrazejus kaip po kokios plastines operacijos
QUOTE (Leja @ 2004 08 15, 23:56) |
Ir dar kartelį su mamuku |
Puiki nuotrauka..Atrodot tokie saules nutvieksti...mamyte labai grazi O ten kur su Vetra tai vaizdelis..Mamka ko trukdai ka pati jauna nebuvai,a?