Įkraunama...
Įkraunama...

Lejos lelius

QUOTE (Strielka @ 2004 02 17, 23:03)
oooo is kur cia tu vaiku tiek daug prisede?

Siandien vasarinukai meetinosi wink.gif
Atsakyti
Va, kaip draugiskai skaitom knygute smartass.gif
Atsakyti
QUOTE (Leja @ 2004 02 17, 21:03)
Gyvas irodymas kaip Kamilytei tiko Ignacijus laugh.gif clap_1.gif heart.gif

o Igniukas nosi kazko suka i sona laugh.gif ???
Atsakyti
Oskariuko supynese visai smagiai padumojau g.gif
Atsakyti
QUOTE (Strielka @ 2004 02 17, 23:09)

Matyt dar mergos nerupi laugh.gif
Atsakyti
nu fainuoliai tavo abu vyruciai wub.gif wub.gif (cia as ir apie teti blush-anim-cl.gif ), mamyte ir thumbup.gif

o jau vaikuciu komanda ir visi kaip vienas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Leja @ 2004 02 17, 12:59)
Sedim, linguojam, niuniuojam smagiai.... 2.gif biggrin.gif

Is kur tiek graziu leliuku gavote? Smagiai leidzia laika vaikuciai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
clap.gif Nu ka mamytes galiu pasakyti biggrin.gif , kad labai jus cia nelyskit prie Igno bo manau mano merginai jis patiko(na patiko visi liales) laugh.gif .Bet va pagalvojau kad ir vardai abieju grazus ir akeles wink.gif (is kuklumo nemirsiu) .Ir manau anukeliai labai grazus butu thumbup.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif . Tiesa mano mergele siek tiek vyresne, ale dabar madoj, bet siaip jau snekuciuoja po truputi teip kad nekvaila biggrin.gif (niu va prisigyriau ale zentelis man patiko) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (ERA @ 2004 02 18, 02:56)
clap.gif Nu ka mamytes galiu pasakyti biggrin.gif , kad labai jus cia nelyskit prie Igno bo manau mano merginai jis patiko(na patiko visi liales) laugh.gif .Bet va pagalvojau kad ir vardai abieju grazus ir akeles wink.gif (is kuklumo nemirsiu) .Ir manau anukeliai labai grazus butu thumbup.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif . Tiesa mano mergele siek tiek vyresne, ale dabar madoj, bet siaip jau snekuciuoja po truputi teip kad nekvaila biggrin.gif (niu va prisigyriau ale zentelis man patiko) thumbup.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Ir svogeris Ignas butu laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Strielka @ 2004 02 17, 23:09)

nugi zino Igniukas,kad Kamilyte jau nuziureta ir pazadeta... biggrin.gif zino Igniukas,kad Kamilyte tik Dairiduku pavyda bando sukelti... biggrin.gif o jei rimtai... g.gif rimtas cia konkurentas... dry.gif reiks imtis priemoniu...
Atsakyti
Oho, kokį įspūdingą namelį Ignukas turėjo thumbup.gif

O tie du tavo mylimiausi vyrai irgi labai gerai žiūrisi wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu negaliu-na jau akytes jusu thumbup.gif Dievisko rudumo thumbup.gif --Resize_Images_Alt_Text--

O jau kompanija jusu-fainuoliukai clap_1.gif Kaip ten-ar pasidalinat mergom wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Strazdute: 18 vasario 2004 - 19:46