Įkraunama...
Įkraunama...

Per vėlai užmiega

QUOTE(deivydukomama @ 2008 01 29, 13:22)
mano taip pat uzmiega velai

O ar darot kanors, kad butu kitaip? mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano Mazius visiskas grynas peledziukas- velai gulas, velai kelias smile.gif ir nieko nesigauna pakeist, nors jau daug budu isbandziau... Viskas butu ok, isskyrus tai, kad as vyturys, 22.00-23.00 val as jau luztu, o jis dar budrus. Aisku, pavyksta uzmigdyti- uzgesinu sviesa ir miegam kartu. Bet kartais taip noris, kad uzmigtu apie 21-22val, o as dar valandziuke bent su vyru galeciau pabut wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Avokado @ 2008 01 30, 20:04)
Bet kartais taip noris, kad uzmigtu apie 21-22val, o as dar valandziuke bent su vyru galeciau pabut  wub.gif

Tai gal is ryto su vyru pabukit ta valandziuke ax.gif ,kol mazius peledziukas miega? smile.gif
Atsakyti
maniske irgi labai velai eina miegoti,jai uzmigdau kokia 9 valanda,tai po valandos atsikelia ir nors tu ka,niekaip neuzmigs dar kelias valandas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saratukas @ 2008 01 08, 18:43)
Maniskis eina miegoti pirma, o kartais net iki antros kariaujam biggrin.gif Diena miega viena karta tik 1val. ryte keliasi 8-9 doh.gif  ir nesvarbu kada jis pamiegos 14 ar 18 vistiek eina velai gulti doh.gif

pas mus panašiai, tik dar man tenka naktį pas ją po kelis kartus į kambarį lėkti soskytę paduoti, arba į savo lovą atsinešti , o keliamės mes apie 12val. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Domke @ 2008 01 09, 22:36)
maniskis tai nueina ir pirma ir antra miegot...  blush2.gif   kadangi tetis naktineja prie kompu tai ir sunus neatsilieka  schmoll.gif   o ryte keliasi apie 11...  kadangi visi esam peledos tai mums netrukdo, kad jis oilgai neina miegot... o kai lankysim darzeli, tai viksas ir stabilizuosis..  mirksiukas.gif

suprantu tave, mes tokia pati pelėdų šeimynėlė.
Papildyta:
QUOTE(Nordex @ 2008 01 10, 23:28)
O kai paliekate viena, ramiai uzmiega mastau.gif Nes maniske tai uzmiega jei visai tamsu ir as einu miegot...  doh.gif

mūsiškė jei visai viena ir dar tamsoje-rėkia, o ir šiaip viena nenori migdytis-verkia, bet, kad ir ant rankų nevisada užmiega doh.gif turi ištempti iki 1-2 val. nakties, tik tada lūžta prie mūsų lovoje, o ryte keliasi 12val. Tai jau šį ryt pakėliau 9,30val, bet 11,30val. nulūžo pati lovelėje pietų miegui ir jau 3valanda kaip parpia, nors ir muzika groja ir aš vaikštau, puodais tarškinuosi. Nu žiūrėsim, kaip čia vakare bus g.gif bet neleisiu šiandien pietų antrą kart miegot schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(lauryzi @ 2008 01 11, 18:59)
Tai nereikia kaisioti siaip sau... lotuliukas.gif Kaip mano ginekologas sake:"Visas pienas yra mamytes smegenelese". Mamytes turi laaabai noreti, ruostis maitinimui...  mirksiukas.gif As du vaikucius uzauginau ir maitinau iki 1 metuku - buvo dar daug to pieno, buciau galejusi dar tiek pat ismaitinti, bet teko atpratinti, del darbeliu, mokslu....  blush2.gif

nesutinku su tokiu pasakymu schmoll.gif , bet nmanau tam yra atskira tema 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 31 sausio 2008 - 14:00
QUOTE(Jūja @ 2008 01 31, 15:05)

nesutinku su tokiu pasakymu schmoll.gif , bet nmanau tam yra atskira tema 4u.gif

Kiekvienas galvoja savaip, kiekvieno nuomone skirtinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryzi @ 2008 01 31, 15:36)
Kiekvienas galvoja savaip, kiekvieno nuomone skirtinga  mirksiukas.gif

Tiesiog noriu pasakyti, kad maitinti norėjau labai labai, o pienuko vos užteko iki 6 mėn. ir tai dar tekdavo primaitinti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2008 01 31, 11:29)
maniske irgi labai velai eina miegoti,jai uzmigdau kokia 9 valanda,tai po valandos atsikelia ir nors tu ka,niekaip neuzmigs dar kelias valandas doh.gif

va va, pas mus tas pats. bet mums būtų didelis pasiekimas jei migtų 23-23.30val. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 31 sausio 2008 - 17:28
QUOTE(Jūja @ 2008 01 31, 18:10)
Tiesiog noriu pasakyti, kad maitinti norėjau labai labai, o pienuko vos užteko iki 6 mėn. ir tai dar tekdavo primaitinti verysad.gif

Cia tikrai mes ne i tema kalbames blush2.gif , bet savo nuomone galeciau drasiai apginti, juk abu kartus ja vadovavaus - ir va, vaikuciai ismaitinti iki metu daugiau blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryzi @ 2008 01 31, 19:25)
Cia tikrai mes ne i tema kalbames blush2.gif , bet savo nuomone galeciau drasiai apginti, juk abu kartus ja vadovavaus - ir va, vaikuciai ismaitinti iki metu daugiau  blush2.gif  mirksiukas.gif

tai va, jums gerai, mums viskas susiklostė kitaip, bet ai, ką mes čia ne į temą wub.gif
Geriau pasigirsiu į temą. Merginą, kaip pirmai rašiau kėliau 9.30val. Pietų miegojo nuo 11.30-14.30val. , vakare apie 19val. pradėjo lūžinėti, sukti ratus aplink lovytę, zirsti ieškodama soskytės ir merliuko (bet aš viską buvau paslėpus), užsiėmėm kita veikla, bet jau teko visko prisigalvot, kad tik ištempt kuo ilgiau doh.gif , o 22.30val. pradėjom ruoštis miegeliui (jau labai buvo nuvargusi), valgydama mišinuką lūžinėjo, tai net dantukų neišsivalėm. Paguldžiau į lovytę 22.45val. ir iš karto užmigo thumbup.gif . Nu žiūrėsim kokia bus naktelė ax.gif Ryt parašysiu ar pasiteisino toks planas cool.gif Labanakt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 31 sausio 2008 - 23:51
QUOTE(Avokado @ 2008 01 30, 19:04)
Mano Mazius visiskas grynas peledziukas- velai gulas, velai kelias  smile.gif  ir nieko nesigauna pakeist, nors jau daug budu isbandziau... Viskas butu ok, isskyrus tai, kad as vyturys, 22.00-23.00 val as jau luztu, o jis dar budrus. Aisku, pavyksta uzmigdyti- uzgesinu sviesa ir miegam kartu. Bet kartais taip noris, kad uzmigtu apie 21-22val, o as dar valandziuke bent su vyru galeciau pabut  wub.gif

vava ir pas mane taip mergina i tėti o aš vyturiukas tai miego noriu nereliai tai iseiti sumasciau kadangi jie abu peledoa tai tegu ir naktineja kartu o aš miegot

QUOTE(Jūja @ 2008 01 31, 23:51)
einu kada jie net nežinau o štai ryte aš jau gyva o jiedu iki vienuolikos parpia va tada ir man laiko lieka ir mažosios keisti nereikia bet manau kai pradės eiti į darželį teks viską keist nes juk nenuvesi vaiko  i darželį verysad.gif
tai va, jums gerai, mums viskas susiklostė kitaip, bet ai, ką mes čia ne į temą wub.gif
Geriau pasigirsiu į temą. Merginą, kaip pirmai rašiau kėliau 9.30val. Pietų miegojo nuo 11.30-14.30val. , vakare apie 19val. pradėjo lūžinėti, sukti ratus aplink lovytę, zirsti ieškodama soskytės ir merliuko (bet aš viską buvau paslėpus), užsiėmėm kita veikla, bet jau teko visko prisigalvot, kad tik ištempt kuo ilgiau doh.gif , o 22.30val. pradėjom ruoštis miegeliui (jau labai buvo nuvargusi), valgydama mišinuką lūžinėjo, tai net dantukų neišsivalėm. Paguldžiau į lovytę 22.45val. ir iš karto užmigo thumbup.gif . Nu žiūrėsim kokia bus naktelė  ax.gif Ryt parašysiu ar pasiteisino toks planas cool.gif Labanakt 4u.gif

nu papasakok jei pasitvirtinks bandysiu ir aš išmokinti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2008 02 01, 00:51)
Paguldžiau į lovytę 22.45val. ir iš karto užmigo thumbup.gif . Nu žiūrėsim kokia bus naktelė  ax.gif Ryt parašysiu ar pasiteisino toks planas cool.gif Labanakt 4u.gif

Niu, Jūja kaip tas planas chuliganas????? Ar pasiteisino???? mirksiukas.gif mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti