QUOTE(saratukas @ 2008 01 08, 18:43)
Maniskis eina miegoti pirma, o kartais net iki antros kariaujam
Diena miega viena karta tik 1val. ryte keliasi 8-9
ir nesvarbu kada jis pamiegos 14 ar 18 vistiek eina velai gulti
pas mus panašiai, tik dar man tenka naktį pas ją po kelis kartus į kambarį lėkti soskytę paduoti, arba į savo lovą atsinešti , o keliamės mes apie 12val.
Papildyta:
QUOTE(Domke @ 2008 01 09, 22:36)
maniskis tai nueina ir pirma ir antra miegot...
kadangi tetis naktineja prie kompu tai ir sunus neatsilieka
o ryte keliasi apie 11... kadangi visi esam peledos tai mums netrukdo, kad jis oilgai neina miegot... o kai lankysim darzeli, tai viksas ir stabilizuosis..
suprantu tave, mes tokia pati pelėdų šeimynėlė.
Papildyta:
QUOTE(Nordex @ 2008 01 10, 23:28)
O kai paliekate viena, ramiai uzmiega
Nes maniske tai uzmiega jei visai tamsu ir as einu miegot...
mūsiškė jei visai viena ir dar tamsoje-rėkia, o ir šiaip viena nenori migdytis-verkia, bet, kad ir ant rankų nevisada užmiega
turi ištempti iki 1-2 val. nakties, tik tada lūžta prie mūsų lovoje, o ryte keliasi 12val. Tai jau šį ryt pakėliau 9,30val, bet 11,30val. nulūžo pati lovelėje pietų miegui ir jau 3valanda kaip parpia, nors ir muzika groja ir aš vaikštau, puodais tarškinuosi. Nu žiūrėsim, kaip čia vakare bus
bet neleisiu šiandien pietų antrą kart miegot
Papildyta:
QUOTE(lauryzi @ 2008 01 11, 18:59)
Tai nereikia kaisioti siaip sau...
Kaip mano ginekologas sake:"Visas pienas yra mamytes smegenelese". Mamytes turi laaabai noreti, ruostis maitinimui...
As du vaikucius uzauginau ir maitinau iki 1 metuku - buvo dar daug to pieno, buciau galejusi dar tiek pat ismaitinti, bet teko atpratinti, del darbeliu, mokslu....
nesutinku su tokiu pasakymu
, bet nmanau tam yra atskira tema