Mano mazajai 1 metai ir 4 menesiai, pradejome pratintis prie vieno dienos miego, nes kitaip vakarais maziausiai po valanda reikia migdyti. Dabar ryte keliames 9 val., pietu einam miegoti 13.30 val, tai krenta kaip lapas. Ismiega valanda- pusantros, o tada einame miegoti 21 val ir uzmiega per 10 min galiu sau tada kokja ant kojos uzsimetos sedeti ant sofkes , tik neaisku kaip ilgai visa tai truks
QUOTE(aves @ 2008 01 23, 14:50)
Mano mazajai 1 metai ir 4 menesiai, pradejome pratintis prie vieno dienos miego, nes kitaip vakarais maziausiai po valanda reikia migdyti. Dabar ryte keliames 9 val., pietu einam miegoti 13.30 val, tai krenta kaip lapas. Ismiega valanda- pusantros, o tada einame miegoti 21 val ir uzmiega per 10 min galiu sau tada kokja ant kojos uzsimetos sedeti ant sofkes , tik neaisku kaip ilgai visa tai truks
Ech......kaip pavydas man bambyte griauzia.....
Su maniskiu irgi taip buvo, kol po dvieju pietu miego kartu pradejo miegoti viena. Deja, augant miego reikia vis maziau, tai tenka vakare pavargti, kol uzmiega. Ka jau vakare - nakti! (00-01 val.)
Mano dukrytė tai jau senokai tik vieną kartą pietų miega, bet be vidurnakčio niekaip neužmigdau. O ryte keliasi apie 11 val. Niekaip to rėžimo nepakeičiu , nors buvo laikas kai iki 2 val nakties niekaip neužmigdydavau
QUOTE(3 sunu mama @ 2008 01 23, 18:14)
Su maniskiu irgi taip buvo, kol po dvieju pietu miego kartu pradejo miegoti viena. Deja, augant miego reikia vis maziau, tai tenka vakare pavargti, kol uzmiega. Ka jau vakare - nakti! (00-01 val.)
Neisgasdinkim mamytes, gal jai pasiseks ir vaikutis visada toks miegaliukas bus O mums tik beliks pavydeti...
Na, mano mergaiciukė irgi vėlokai eina miegoti apie 24 val., bet taip pat ir iki 12val. dienos miegodavo nepabusdama. Aš, žinoma, kartu su ja. Pabandėme sunormalizuoti jos vėlaus miego ritmą, pakeldami ją anksčiau ryte apie 9 val. Oi kaip man sunku buvo .Na ir ką, dabar ji eina miegoti vistiek apie 24 val. , o keliasi apie 9:30. manau viskas susitvarkys savaime. Pietukų miega dvi valandas, būna ir daugiau. vaikui taip patogu, kodėl gi ne, kol niekur neskubame, juk dabar, kaip aš sakau, mūsų dienos, mūsų naktys
QUOTE(minagirl @ 2008 01 23, 18:39)
Na, mano mergaiciukė irgi vėlokai eina miegoti apie 24 val., bet taip pat ir iki 12val. dienos miegodavo nepabusdama. Aš, žinoma, kartu su ja. Pabandėme sunormalizuoti jos vėlaus miego ritmą, pakeldami ją anksčiau ryte apie 9 val. Oi kaip man sunku buvo .Na ir ką, dabar ji eina miegoti vistiek apie 24 val. , o keliasi apie 9:30. manau viskas susitvarkys savaime. Pietukų miega dvi valandas, būna ir daugiau. vaikui taip patogu, kodėl gi ne, kol niekur neskubame, juk dabar, kaip aš sakau, mūsų dienos, mūsų naktys
Kaip sakoma - nemesk kelio del takelio.... Va, norejot, kaip geriau o isejo....
musu rezimas viai vienodas tik va nakties visos neismiega
QUOTE(edska @ 2008 01 23, 20:16)
musu rezimas viai vienodas tik va nakties visos neismiega
dar trupuciuka paaugs - ir tikrai visa naktele ismiegos
QUOTE(lauryzi @ 2008 01 23, 20:20)
Kaip sakoma - nemesk kelio del takelio.... Va, norejot, kaip geriau o isejo....
Taip, patarlė gera, pripažįstu , bet dabar mano dukrytė ilgiau pietų miegelio miega, kai atsikelia 9:30., o nebe 12 val. dienos. Tai tas ant to išeina, vaikas vis tiek išmiega tiek, kiek jam reikia per parą. O aš dieną daugiau laisvo laiko turiu
Mums beveik metukai, miegame 2 kartus dienoje. o vakare einame miegoti 22 val. anksčiau be 22:30---23:00 neužmigdavo, o keldavosi rytais 9:00---9:30. Tai ką mes darėme: o gi rytais anksti keldavome, pvz. 7 val. tai paskui vakare pradėjo lengvai užmigti 22:00 val. ir dar viena taisyklė kurią išbandžiau. anksčiau vakarais žaisdavome labai smagius, judrius žaidimus, ir tekdavo prie lovytės prasėdėti po pusvaladį,valandą kad mažius užmigtų. o dabar mes val prieš miegą klausomės lopšinių ir šiaip ramiai bandom padėlioti figūrėles ir pan. tai dabar tereikia kad išgert pienelį ir vaikas užmiega
QUOTE(ritinukas @ 2008 01 24, 17:30)
. tai dabar tereikia kad išgert pienelį ir vaikas užmiega
Piene yra medziagu, sukelianciu nora miegoti