Įkraunama...
Įkraunama...

Per vėlai užmiega

QUOTE(vikaPika @ 2008 01 15, 15:37)
Sweiki,
Prasau nesupykt moderatoriu ir neistrint mano zinutes, siunciu jums viena laiska, kuris gali pakeist mazo zmogucio gyvenima. Si laiska man atsiunte reniaus mamyte, prasydama pagalbos...
Ar kada girdejot kad daug lengviau noreti gerio ir taikos pasaulyje, nei padet vienam konkreciam zmogui?
Su didžiule MEILE ir PAGARBA kreipiuosi į VISUS, kurių kraujo grupė 0 (I) RH+ (teigiama).
Prašau, padovanokite afereziniu trombocitu Reniui. Visi Jūsų duoti kraujo lašeliai taps jo gyvenimu, jo viltimi…

Jei šiuo metu esate sveikas, nesirgote gelta, Jūsų venos stiprios ir ryškios - paskambinkite į Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikų Kraujo centrą tel. nr.:              8 5 2365160          arba 8 688 62707, užsiregistruokite, susitarkite dėl Jums patogaus atvykimo laiko ir suteikite stiprybės lašelį Reniui. Nepamirškite pasakyti, kad aferezinius trombocitus skiriate Reniui Arbačiauskui, gydomam vaiku kaulu ciulpu transplantacijos poskyrio gydytojos Ramunes Pasaulienes. Is Jusu kraujo bus atskirti tik afereziniai trombocitai,visas kitas kraujas bus supiltas jums atgal. Taigi hemoglobinas nesumazes. Gydytojos zodziais, geriausias yra vyru, arba negimdziusiu moteru kraujas, nes nestumo metu, esant vaiko kitai kraujo grupei, mamos organizmas isiaudrina ir tada tokie donoro trombocitai ligoniukui prigyja sunkiau, bet jei nera geriausio varianto( vyru donoru), tinka ir moterys. Afereziniai trombocitai yra nesaldomi, jie galioja tik 5 dienas, Reniui jie bus pilami kasdien, apie 2 savaites, cia, zinoma, geriausiu atveju. Kraujo centras gali priimti per diena tik keleta donoru,todel registruotis reikia is anksto, mazdaug pries 4 dienas.Tai, manau, jau mazdaug apie sausio 18 diena reiktu registruotis. Kol nepakliuvau ten, i kaulu ciulpu transplantacijos poskyri, negaliu tiksliai ir nuspeti situacijos, galbut donoru reikes ir keliom dienom anksciau.Labai prasau- padekite mano Reniukui nugalet liga. Kiekvienas mums esat GYVYBISKAI svarbus. ACIU

As pati su vaiku gulesiu ligoninej, todel palieku Reniaus mociutes telefona 864131095.

placiau apie reniu galit pasiskaityt: http://www.rugute.lt...jos/renius.html

Sveikatytes jums..... 4u.gif
Atsakyti
As ir savo dukrytes be 23.00val.neuzmigdau.Negana to,dar turiu ant ranku nesioti,kad uzmigtu. doh.gif
Atsakyti
Mano Danielius taipat labai velai miegucio eina, iki paskutiniu turi issidukti, issirekti, tada tik kai jau nebepastovi tai ir eina miegucio
Atsakyti
mes irgi einam miegot apie 23val doh.gif
Atsakyti
labuks. Musu dukrite eina megoti vakaria nuo9 iki 10:30 bet pas mus priklauso nuo pietu kelinta einam megoti.Tai dukra guldau ar 10:30 ar 11val. ir per 30minuciu uzmega,mega ji valanda arba buna valanda ir 30minuciu, tai va ji apie pirma valanda atsibunda. mirksiukas.gif O ryte kelesi nuo8 iki 9val.Tai vat neparasei kelinta pietu eina vaikelis?Musu dukritei 1metukai ir 7menes. thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus kasvakarą ir košmarų košmaras dedasi smile.gif . Kai tik pižamomis vaikai aprengiami atrodo jiems kas į užpakalius gnybt pradeda biggrin.gif ,dūkimas prasideda,šokimas,dainavimas ir t.t. Be 23.00 niekaip jų nuramint neina...o paskui ryte kai reik keltis į daržiuką dičkiui-tai nepatenkintas,nes miegučio mažai verysad.gif ,nors vedu 9-10 valandai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rritukas: 20 sausio 2008 - 18:45
Mes taip pat einam gulti 23 o užmiegam 24-01, bet aš nekreipiu dėmesio, pradės eiti į darželį pasikeis manau, o jai ne tai mes patys tokie esam, mėgstam pavakaroti, ir ryte ilgiau pamiegoti. O ko tik nebandžiau thumbup.gif ir nulakstydavom ir nekrutindavome vakare su judriais žaidimais, ir į lauką tempėm vakarais, niekas nepadėjo, kaip prasidėjo ši nesamonė nuo 1 metų, taip jau 7 mėn kaip kaunamies, bet tikiu kad praeis thumbup.gif
Atsakyti
Na zinokite ir pas mus viskas apsisuko ratu seniau mano pipiras jau 21val lovyteje ir miegodavo sau saldziai,o dabar i lovyte paguldau tik 23-23.30val anksciau niekaip,,,,tad uzmiegame
user posted image tik apie 24val verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangausvaivorykste: 20 sausio 2008 - 21:34
labas vakaras mamytes 4u.gif mano dukryte niekada neturejo problemu del miego...kol gyvenom lietuvoj, bet va jau keli menesiai mes isavziave, is tik dabar jau galiu pasidziaugt kad vel miegam normaliai pradiza buvo siaubinga : ji pas mane buvo ipratus eiti miegot jau 8ta valnada, ir keldavosi rytye 8, 8.30...o cia prasidejo tikrai siaubas, uzmigdyt neina, rekia cypia pirmyn atgal is musu lovos i savo...tai mes toki dalyka isbandem : viena nakti neleidom jai miegot wink.gif kol pati nuluzo apie 3cia nakties...bet jau nuo 24 pradejo zirst kad nori miego, bet mes sakom, ne, negalima...ir kartojom jai kad va, tu pavargai ir nori miego. aisku buvo gera doze nervu mums, tiek jai manau. ir dar leidom be perstojo jos megstamiausia filmuka.dabar jeigu uzdedam ta filmuka jos akeles iskart merktis pradeda. cia mes taip experimentavom ax.gif ax.gif
Atsakyti
paskutiniu metu mažoji niekaip nebenori vakarais eit miegot doh.gif
eidavo 22 va., paskui 23 val., o dabar ir 24 val. nuvedus miegot dar su ja tenka kariaut tikrąja ta žodžio prasme.Kiek visko išbandžiau, tai niekas neveiksminga doh.gif .Tai paskutiniu metu įjungiu muzikinį kanalą ir žiūrim abi kol mažoji lūžta, o kitaip tai tik nervų gadinimas būdavo ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mano maze irgi jau savaite, kaip uzmiega gerokai po 23val. verysad.gif Nors diena miega tik viena karta.
Atsakyti
QUOTE(sandrilt @ 2008 01 21, 11:14)
paskutiniu metu mažoji niekaip nebenori vakarais eit miegot  doh.gif
eidavo 22 va., paskui 23 val., o dabar ir 24 val. nuvedus miegot dar su ja tenka kariaut tikrąja ta žodžio prasme.Kiek visko išbandžiau, tai niekas neveiksminga  doh.gif .Tai paskutiniu metu įjungiu muzikinį kanalą ir žiūrim abi kol mažoji lūžta, o kitaip tai tik nervų gadinimas būdavo  ax.gif

thumbup.gif Maniske irgi prie muzikos uzmiega lotuliukas.gif
Atsakyti