Įkraunama...
Įkraunama...

Per vėlai užmiega

mum irgi vargas su miegu doh.gif ir nakties miegui ir pietu miegui uzmiega tik per prievarta verysad.gif jei leisciau isvis nemiegotu biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi turime tą pačią problemą - mažė užminga tik apie 1-2 val. nakties. Maža to - kokius 3 kartus (mažiausiai) nubunda. Ne valgyti, bet šiaip - atsisėda ar atsistoja lovytėje ir paleidžia dūdas. Kartais užtenka tik ant rankų paimti - tuoj nulūžta. Kartais atsijungia paguldyta į mūsų lovą, o kartais ir papulį įsikąsti nori. Užmigusią vėl guldau į lovelę... Paryčiais miegelis saldžiausias. Anksčiau dar nubusdavo nubirbus žadintuvui, kai tėtukas keliasi į darbą. O dabar ir į tą nereaguoja. Deda iki 10 val. ryto ir ilgiau. Kartais, kai nesergam, einame į baseiną. Rytais. Baseiną žliumdama dar atlaiko, po to lūžta kokiom 3 valandom. Jei neleidžiu miegoti, užmiega valgydama. Nesvarbu, einame į baseiną ar ne, bet negavusi dieną išsimiegoti, kiek nori, maniškė "nualpsta" valgydama. Kartais net per kelis maitinimus. 1 "smigis" būna valgant kruopų košę, antras - daržovienę. Kartais įjungiu dulkių siurblį. Iš pradžių užtekdavo, jei jis zvimbdavo kitame kambary. Dukrytė atsimerkdavo ir po truputį baigdavo valgyti. Vėliau apsiprato, tai siurblys turėdavo zvimbti šalia maitinimo kėdutės. Dabar jau dzin. Gali ūžti nors ir prie pat ausies. Trumpam nubunda. Ir vėl - out.
Lauke irgi sėkmingai lūžta.
Žodžiu, aš galiu kaip noriu stengtis, neleisdama savajai miegoti dieną, ji vis tiek "savo atsiims". O vakare... doh.gif
Atsakyti
Pabandykite antroje dienos puseje pazaisti su ja judrius zaidimus,tik ne pries pat miega,o likus kelioms valandoms iki miego,kambari gerai isvedinkite,o visa kita daroteteisingai,su liku si problema tikrai isnyks,matyt pagal prigimti jusu mazute yra peleda,todel jai sunku vakare uzmigti,as tokia nuo mazu dienu ir likau,nors ir kiek tevai bandesu tuo kovoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2008 01 11, 13:21)
Mes irgi turime tą pačią problemą - mažė užminga tik apie 1-2 val. nakties. Maža to - kokius 3 kartus (mažiausiai) nubunda. Ne valgyti, bet šiaip - atsisėda ar atsistoja lovytėje ir paleidžia dūdas. Kartais užtenka tik ant rankų paimti - tuoj nulūžta. Kartais atsijungia paguldyta į mūsų lovą, o kartais ir papulį įsikąsti nori. Užmigusią vėl guldau į lovelę... Paryčiais miegelis saldžiausias. Anksčiau dar nubusdavo nubirbus žadintuvui, kai tėtukas keliasi į darbą. O dabar ir į tą nereaguoja. Deda iki 10 val. ryto ir ilgiau. Kartais, kai nesergam, einame į baseiną. Rytais. Baseiną žliumdama dar atlaiko, po to lūžta kokiom 3 valandom. Jei neleidžiu miegoti, užmiega valgydama. Nesvarbu, einame į baseiną ar ne, bet negavusi dieną išsimiegoti, kiek nori, maniškė "nualpsta" valgydama. Kartais net per kelis maitinimus. 1 "smigis" būna valgant kruopų košę, antras - daržovienę. Kartais įjungiu dulkių siurblį. Iš pradžių užtekdavo, jei jis zvimbdavo kitame kambary. Dukrytė atsimerkdavo ir po truputį baigdavo valgyti. Vėliau apsiprato, tai siurblys turėdavo zvimbti šalia maitinimo kėdutės. Dabar jau dzin. Gali ūžti nors ir prie pat ausies. Trumpam nubunda. Ir vėl - out.
Lauke irgi sėkmingai lūžta.
Žodžiu, aš galiu kaip noriu stengtis, neleisdama savajai miegoti dieną, ji vis tiek "savo atsiims". O vakare...  doh.gif

juokiausi iki asaru lotuliukas.gif aisku, mamai tai juokas pro asaras.
mano irgi situacija beveik ta pati, jei siurbli isbrauktume. nesu tokia isradinga smile.gif bet zinau, kad nepadetu dukrytei ( 1 metai 2 men)jis irgi .
vargas su miegu... mociutei atiduoti negaliu, nes papai sprogs nakti.ech.

Atsakyti
Miego problemų dabar jau nebeturime. O anksčiau buvo visko, bet aš kantriai kasdien tuo pačiu metu guldydavau, tiek pietų, tiek nakties miegui, nors ir baisios "dūdos" būdavo, ir pasilikusi viena visus pataliukus sujaukdavo, pagalvę išmesdavo, savo kalba kalbėdavo, tačiau vis tik savo pasiekiau. Tad dabar kasdien tuo pačiu metu ji jau pasako, kad nori miegučio ir aš ją be jokių kaprizų ar ašarų paguldau:super
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2008 01 10, 16:02)
O mes auginame komplekte - pelėdžiuką (užmiega 22.30) ir vyturiuką (keliasi 7.00, anksčiau keldavosi 6.00, o savaitgalį dabar kartais pratempia net iki 8.00  doh.gif ). Pietų miega 1,5-2 val. Visas kitas laikas - bėgiojimui ir dūkimui skirtas. Nežinau, iš kur tiek energijos turi  unsure.gif

Bet ir mamyte is kur energijos semiasi tokius vaikucius augindama???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryzi @ 2008 01 11, 15:11)
Bet ir mamyte is kur energijos semiasi tokius vaikucius augindama????  g.gif

Mamytei tai kartais širdis stoja. Dabar bent naktį visą išmiega thumbup.gif . O būdavo grafikas toks - miegoti nueina 22.30, keliasi visą naktį kas 15-30 min. (ne valgyti, o tiesiog šiaip), keliasi ryte 5.30-6.00 doh.gif . Va čia tai man buvo išbandymas
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2008 01 11, 16:23)
Mamytei tai kartais širdis stoja. Dabar bent naktį visą išmiega  thumbup.gif . O būdavo grafikas toks - miegoti nueina 22.30, keliasi visą naktį kas 15-30 min. (ne valgyti, o tiesiog šiaip), keliasi ryte 5.30-6.00  doh.gif . Va čia tai man buvo išbandymas

O tai tetukas padedavo bent kiek???? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saule.a @ 2008 01 11, 13:41)
juokiausi iki asaru  lotuliukas.gif  aisku, mamai tai juokas pro asaras.
mano irgi situacija beveik ta pati, jei siurbli isbrauktume. nesu tokia isradinga smile.gif bet zinau, kad nepadetu dukrytei ( 1 metai 2 men)jis irgi .
vargas su miegu... mociutei atiduoti negaliu, nes papai sprogs nakti.ech.

Pavydžiu tau tų sprogstančių papų. Aš nors ir kaišioju papulį, bet ten po šaukštelį tėra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2008 01 10, 15:02)
O mes auginame komplekte - pelėdžiuką (užmiega 22.30) ir vyturiuką (keliasi 7.00, anksčiau keldavosi 6.00, o savaitgalį dabar kartais pratempia net iki 8.00  doh.gif ). Pietų miega 1,5-2 val. Visas kitas laikas - bėgiojimui ir dūkimui skirtas. Nežinau, iš kur tiek energijos turi  unsure.gif

va va, iki skausmo pazistama situacija drinks_cheers.gif , o as galvojau, kad tik as viena taip vargstu su tuo nemiegalium. Jam dabar 14 men, bet nuo pat gimimo jokio rezimo taip ir nepavyko isivest. Is pradziu, kol dar pati maitinau, maniau, kad taip ir turi but, vaikas keliasi prie papo, bet kai ir metu sulaukes, lygiai taip pat sekmingai nemiega nei diena, nei nakti, tai jau nezinau, ka begalvot. Diena miega dazniausiai 1, retais atvejais 2 kartus, bet ilgiausiai iki valandos. Visa diena pralaksto kaip vijurkas nesustodamas lotuliukas.gif . Uzmiega geriausiu atveju 24, bet dazniausiai kariaujam iki 1.00-2.00 2.00 ar net 2.30. Nors migdytis pradedam apie 23.00. O spekit, kada keliasi ryte tongue.gif -ogi ilgiausiai istraukia iki 9 (tai cia jau kazkoks stebuklas buna blink.gif ). Konsultavausi simtus kartu ir su skirtingais pediatrais, ir su vaiku neurologu, visu atsakymas vienas ir tas pats-toks vaikas, isaugs, nieko nepadarysi su juo, dabar visi tokie hiperaktyvus vaikai ir t.t. g.gif
O man vis kazkaip atrodo, kad jam nepakanka poilsio, juolab, kad jis labai mazas ir letokai vejasi bendraamzius pagal ugi ir svori verysad.gif . Taip noreciau isivest bent kazkoki rezima (ne tik miegui, bet ir valgymui, nes irgi labai vargstam). Atrodo, ir lauke ilgai isbunam, ir kambari isvedinu, ir stengiuosi neprimaitint pries nakties miega, o jis kaip kelesi naktim po 4-5 kartus, taip ir toliau sekmingai daro schmoll.gif
Gal turit kokiu pasiulymu mamytes, susidurusios su tokia pat problema?
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2008 01 11, 16:55)
Pavydžiu tau tų sprogstančių papų. Aš nors ir kaišioju papulį, bet ten po šaukštelį tėra  verysad.gif

Tai nereikia kaisioti siaip sau... lotuliukas.gif Kaip mano ginekologas sake:"Visas pienas yra mamytes smegenelese". Mamytes turi laaabai noreti, ruostis maitinimui... mirksiukas.gif As du vaikucius uzauginau ir maitinau iki 1 metuku - buvo dar daug to pieno, buciau galejusi dar tiek pat ismaitinti, bet teko atpratinti, del darbeliu, mokslu.... blush2.gif
Atsakyti
pas mus irgi su miegu vienos problemos 18 užmigo pietų miego o kada eis naktinio net nebežinau ką ir daryti doh.gif
Atsakyti