Kokio amžiaus jūsų dukrytė? kaip ji jaučiasi dieną - ar matosi, kad pavargsta ir to miego jai trūksta ar ji energinga išlieka? Jeigu vaikas gerai jaučiasi, tai ko jums nerimauti?
Kokio amžiaus jūsų dukrytė? kaip ji jaučiasi dieną - ar matosi, kad pavargsta ir to miego jai trūksta ar ji energinga išlieka? Jeigu vaikas gerai jaučiasi, tai ko jums nerimauti?
Uzjauciu, man buvo tas pats iki pat mokyklos tik dabar, kai jau eina i mokykla ir negali pietu miego pamiegot (nors netgi vaziuodamas masina ar autobusu, visada uznusta, tiek ryte tiek vakare), nuluzta vakare puse 10 o anksciau tai niekaip. ir problema su miegojimu buvo nuo gimimo.
Ir taip buvo visada, 20h visada jau budavo lovose, ziema net ir miegodavo. Dabar, kai jau paaugo, visa procedura uztrunka tik 20 min. Pasakos, daineles, apsikamsymai, miegam ir tai keliauja i lovas tarp 20-21h. Kitaip, kada mums gyventi, jei vaikai iki 23 sedetu
Ir taip buvo visada, 20h visada jau budavo lovose, ziema net ir miegodavo. Dabar, kai jau paaugo, visa procedura uztrunka tik 20 min. Pasakos, daineles, apsikamsymai, miegam ir tai keliauja i lovas tarp 20-21h. Kitaip, kada mums gyventi, jei vaikai iki 23 sedetu
mano abu pasirenka kada miegot dazniausiai 18:30 abu jau su pizamom ir issivale dantis,tada abu tyliai pazaidzia ir ateje pas mane duoda bucki,as nueinu su jais i kambari,paskaitau pasaka,lopsine ir issjungiu sviesa,duris palieku atidarytas ir prasideda mano laikas,tv buna normaliu garsu,ir abu po 20-30min randu miegancius (kartais jei mazas ilgiau pietu miega eina i kita kamb kur dar tyliai pazaidzia ir po kurio laiko randu ji mieganti) abu kyla 7-8val,miega 19:30-20val
jokio triuksmo,jokiu asaru ir jokio streso
sveikos mamytes, jungiuos ir as prie jusu,mano mazoji dukryte keliasi rytais ivairiai, buna 7 atsikeliam, rytinuka miegam 10 o pietu miego niekaip negaliu uzmygdyti, o vakairas jai kaip antras varikliukas isijungia, uzmigti niekaip jai neiseina.
Mano vyras naktimis nemiega ir abu vaikai irgi gyvena naktini gyvenimą, aš baigiu isproteti. Geriausia, kad uošvene ateina i svečius puse dešimt vakare, arba skambina nakti puse pirmos paklausti kaip mums sekasi netgi žinodama, kad du leliukai namie. Tai dabar nebesistebiu, kodėl mano vyras toks ir vaikai.
Mano vyras naktimis nemiega ir abu vaikai irgi gyvena naktini gyvenimą, aš baigiu isproteti. Geriausia, kad uošvene ateina i svečius puse dešimt vakare, arba skambina nakti puse pirmos paklausti kaip mums sekasi netgi žinodama, kad du leliukai namie. Tai dabar nebesistebiu, kodėl mano vyras toks ir vaikai.
Vaikai gyvena tokį gyvenimą, kokius įpročius jiems įdiegia tėvai. Jūs kaip mama esate atsakinga už savo vaikų miego ritmą, ypač jei teigiate, jog jie dar leliukai. Suprantu būtų paaugliai, bet dabar nesuprantama kaip jūs tai leidžiate
pritariu.
Ir dar. Ar moteris liezuvio neturi ir kalbeti nemoka? Ar taip jau sunku anytai pasakyti, kad nevaiksciotu pas juos naktimis ir neskambinetu nuo pvz. 20 val.? Galu gale, juk dar ir telefona isjungti galima.