man tai toks klausimas kyla - o tai jus visos taip einat anksti ir pacios gult ? 22-23 val? nes pvz mes tai einam apie 1-2 val miegot... keliames 9-10, nu visaip buna as netureciau ka veikt atsikelus nuo 7 val vyras nuo pietu dirba, tai toks jau grafikas susistovejes, plius telika vakarais ziurim
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 06 09, 00:56)
man tai toks klausimas kyla - o tai jus visos taip einat anksti ir pacios gult ? 22-23 val? nes pvz mes tai einam apie 1-2 val miegot... keliames 9-10, nu visaip buna as netureciau ka veikt atsikelus nuo 7 val vyras nuo pietu dirba, tai toks jau grafikas susistovejes, plius telika vakarais ziurim
Oho, 23 val yra anksti???? As kai uzsibunu iki kokios 1 val, tai ryte vaikstau kaip zombis... Tai manau 23 val yra pats tas nueiti miegoti, o vaikams nuo 21 val.reiketu liuliuko...
O kada mazylis eina pietuku miegoti? Kiek esu skaiciusi,tai jau tokio amziaus vaikams nebegalima leisti pietuku miegoti veliau nei 3val dienos,nes kitaip vaikas buna pakankamai pailsejas ir nenori eiti laiku miegoti,ar keliasi naktim. Reikia ivesti toki rezima,kad vaiko pokaitukas butu iki 3val...Ir siaip reikia stebeti vaika,gal vakarais per dauk isiduksta ir nenori eiti miegoti,gal per velai pavalge,galbut kiti dalykai,kaip TV,trukdo mazyliui miegoti.
Papildyta:
Tai jus eikit kad ir 4val ryto miegoti,bet kam kankinti vaika Vaikutis protiskai nespeja pailseti eidamas tokiu laiku miegoti.
As,pvz,keluosi 7val ryto ir uzsiemimo tikrai netruksta. Kol su mazyle pasibunam,kol pusrytukus pavalgom,veliau jau i laukuti eina,o tuomet ir pietu metas Diena lekte pralekia. O mazyliai nuejus 7-8val miegoti,mes turim visa vakara tik sau su tetuku
Papildyta:
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 06 09, 00:56)
Tai jus eikit kad ir 4val ryto miegoti,bet kam kankinti vaika Vaikutis protiskai nespeja pailseti eidamas tokiu laiku miegoti.
As,pvz,keluosi 7val ryto ir uzsiemimo tikrai netruksta. Kol su mazyle pasibunam,kol pusrytukus pavalgom,veliau jau i laukuti eina,o tuomet ir pietu metas Diena lekte pralekia. O mazyliai nuejus 7-8val miegoti,mes turim visa vakara tik sau su tetuku
QUOTE(Sypsena @ 2008 06 18, 19:36)
O kada mazylis eina pietuku miegoti? Kiek esu skaiciusi,tai jau tokio amziaus vaikams nebegalima leisti pietuku miegoti veliau nei 3val dienos,nes kitaip vaikas buna pakankamai pailsejas ir nenori eiti laiku miegoti,ar keliasi naktim. Reikia ivesti toki rezima,kad vaiko pokaitukas butu iki 3val...Ir siaip reikia stebeti vaika,gal vakarais per dauk isiduksta ir nenori eiti miegoti,gal per velai pavalge,galbut kiti dalykai,kaip TV,trukdo mazyliui miegoti.
Papildyta:
Papildyta:
Laikas sau ir tetukui labai reikalingas ir geras dalykas
mes iki pat šios vasaros sąžiningai eidavom miegot iki 10 val , o dabar vasarą gal ir patys labiau nusileidom, bet dažnai ir be 24 neina užmigdyt, bet greit sesytei į mokyklą tai teks pratintis iš naujo
maniskis tai eina miegoti 12,o kelemes 10 .
QUOTE(fain@ @ 2008 07 15, 13:22)
maniskis tai eina miegoti 12,o kelemes 10 .
Niuva, panasi situacija...
na mes kadangi einame i darzeli tai stengiames atsigulti nuo 21,30 iki22,30, ne sryte ir taip sunku pazadinti i darzeli. be to ir pati panasiai tokiu laiku einu gulti, nors ka tetukas grista po popietines pamainos ir grista tik 23,15 tai laukiu, kad pasibuti. juk reikia ir dviese pasibuti be to jei veliau nuguldau maziu jis blogiau miega nakti ir dazniau atsibunda.
Papildyta:
beje kad ir neiname i darzeli mano mazius atsibunda nuo 7 iki 8,30. tai jei leisciau jam eiti velai gulti butume abu nepailseja
Papildyta:
beje kad ir neiname i darzeli mano mazius atsibunda nuo 7 iki 8,30. tai jei leisciau jam eiti velai gulti butume abu nepailseja
darzelį pietukus mano vaikinas miega gerai bent 2 valandas, o namie sunkiai miega apie valandą, o būna kartais visai be pietų miego. va o drauges sūnus miega labai gerai: ryte keliasi 7, nes eina i darzelį, pietus miega apie 3 val, ir vakare nuo 20,30 iki 22 val. tikrai uzmiega.
Nuo rudens keliausim į darželį, tai jau dabar reikia pradėt pratint anksčiau gult, nes dabar miegot eina kartu su mumis - apie 22 val. Keliasi prieš 8.
labai geras laikas eiti miegoti kai eisit i darzeli