Įkraunama...
Įkraunama...

Per vėlai užmiega

zinoma vaikutis vaikuciui nelygus, bet as nuo gimimo galvojau kad bandysiu daryti taip, kad vaikutis turetu savo dienotvarke. aisku iki 3-4 men jos nebuvo, nes manoji daugiau rekdavo nei miegodavo, o jei ir uzmigdavo tai 30 min daugiausiai.... buvo sunku abiem, po to kazkaip vis nenuleidau ranku, bandziau ivesti miegelio laika ir zaidimu, tai apie 6 men jau visai neblogai pavykdavo , ir apie metukus jau temiegojo 1 karta dienoje, tad vakare 20 val. uzmigdavo nakciai, aisku nevisai, ne vis dar maitinau pati ax.gif Labai norejom miegot visa naktele, ypac as, bet kaip nutraukti maitinima nesugalvodavau. Tad grafikeli turejom savo, keldavomes 6-6.30, pietus 12-14 panasiai ir kur mes 22 val. besulauksim, jau 20 i lovyte miegucio...... Taip gyvenam ir iki siolei, keliames taip pat, pietu miegelis palikes kazkur 13-15 val. ir 21 val cia jau velu veliausiai kada uzmiega, buna ir 21.30 bet retai.... o tada vakarai mamytes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyte @ 2008 05 18, 15:23)
veliausiai kada uzmiega, buna ir 21.30 bet retai.... o tada vakarai mamytes  thumbup.gif

Jeeeeeeee, suuuuper drinks_cheers.gif
Atsakyti
Anksti keliasi ir anksti eina gulti. Maniskis keliasi pries 8. Pietu miega 1,5 kartais 2 valandas ir eina gulti po 22 val dazniausiai 22.30. To vakaro ne kazin kas belieka. As geriau dar anksciau kelciausi, kad vakara tureciau. Bet ir sis musu grafikas nieko.
Atsakyti
su malonumu pamiegotumem savaitgali nors iki 8 ir mes, bet..... mazike meta is lovos, as vis dar buna apsimetu kad miegu, tai ji duoda bucki ir reiskia reik atsimerkt lotuliukas.gif po to sako noliu valgyt, einam statyti nama, ir tai 8 ryto doh.gif Taip prasideda ir musu savaitgaliai musu 6.30-7.00 doh.gif blogai kad niekas gimtadieniu nesvencia 9 ryto, o tai 13 val vos sulaukiame, arba 20 val. ziovauti pradedame taip ir uzmiegame torto neragave lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet mums gerai, matyt mes jau ivaziavom i savo grafikeli ir nieko keisti nereikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyte @ 2008 05 20, 22:50)
su malonumu pamiegotumem savaitgali nors iki 8 ir mes, bet..... mazike meta is lovos, as vis dar buna apsimetu kad miegu, tai ji duoda bucki ir reiskia reik atsimerkt  lotuliukas.gif  po to sako noliu valgyt, einam statyti nama, ir tai 8 ryto  doh.gif Taip  prasideda ir musu savaitgaliai musu 6.30-7.00  doh.gif blogai kad niekas gimtadieniu nesvencia 9 ryto, o tai 13 val vos sulaukiame, arba 20 val. ziovauti pradedame taip ir uzmiegame torto neragave  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Bet mums gerai, matyt mes jau ivaziavom i savo grafikeli ir nieko keisti nereikia  ax.gif

tai be problemu i darzeli atsikelsite thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mano amzyle,nei ankstikeliasi,nei velai gulasi
Atsakyti
Mes prisipratinom visada ta pacia valanda eiti miegucio,tiek pietu tiek ir vakare,ji priprato ir nera jokiu problemu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mama Laurita @ 2008 05 21, 23:13)
Mes prisipratinom visada ta pacia valanda eiti miegucio,tiek pietu tiek ir vakare,ji priprato ir nera jokiu problemu ax.gif

okai nebunat enamuosepvz,kai pietu miega sateina?irtuopaciu laikuuzmiega,akdirsveciuose
Atsakyti
QUOTE(lauryzi @ 2008 05 21, 16:23)
tai be problemu i darzeli atsikelsite  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

mes jau pusmetis kaip lopselines, bet ir pries darziuka jau tokiu ritmu gyvenom. ax.gif Ryt savaitgalis ir jau vel zinau kad 6.30-7.00 bus buciukas mamai, sakys mama as jau pamagojau, noliu vagyt ir einam statyt nama lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
pas mus jau tvarka jau prieš vienuoliktą visada miegam thumbup.gif
Atsakyti
Labai prašau man patarti, kaip elgtis su savo mažuoju nemiegotoju unsure.gif

Nuo pat gimimo užmiega vėlai - apie 23 val. Ryte keliasi irgi vėlai. Daug kartų visaip bandėme paankstinti jo ritmą, bet visi bandymai baigdavosi vienodai - vaikinas atsikeldavo apie 2-3 val. nakties ir keletą valandų nebeužmigdavo doh.gif Galų gale susitaikėme su tuo, kad jis pelėda, ir nusprendėme nebelaužyti.

Bet dabar atsirado nauja bėda - jis pradėjo labai sunkiai užmigti. Turime vakaro ritualą - 21 val. pavalgo vakarienę, tada truputį pažaidžia su tėtuku, kol aš išsimaudau, tada einame į vonią praustis, valytis dantukų ir rengtis pižamos, po to miegamajame ant lovos paskaitau jam trumpą pasakėlę, gesinu šviesą ir pasiguldžiusi paskutinį kartą prieš miegą pamaitinu krūtimi. Anksčiau jis lūždavo prie krūties arba pavalgęs dar pasivartydavo keletą minučių ir užmigdavo. Dabar - nė už ką schmoll.gif Siunta, dūksta, duodasi po visą lovą. Tai trunka 1-1,5 val. Aš apsimetu, kad miegu, tai jis priropojęs bando man įdėti į burną savo tiūtę biggrin.gif Ir taip atkakliai, kad aš nebesusivaldau ir pradedu krizenti, o jam tai to tik ir tereikia. O jeigu tas neišdega, tampo mane už plaukų, bando išlupti akį ir netgi mušasi. Laipioja per mane pirmyn atgal doh.gif Šneka, ploja katučių. Žodžiu, tūsinasi kaip turi būti. Šiandien dar atrado naują atrakciją - isikimba į savo lovytės virbus (jo lovytė pristumta prie pat mūsų lovos), atsistoja ir trankiai griūva aukštielnikas ant lovos. Ir jau juoko doh.gif lotuliukas.gif Žodžiu, dabar užmiegame apie vidurnaktį. Ir užmigusio dar gerą valandą negaliu perkelti į lovytę, nes miega labai jautriai. Tada tenka netgi uždaryti langą, nes jį išbudina menkiausias garselis - pravažiavęs automobilis, praskridęs lėktuvas ar pas kaimynus vidurnaktį girtais balsais "Ilgiausių metų" užbliovusi chebrytė.

Naktį irgi miega labai prastai - keliasi valgyti 5-6 kartus doh.gif Ir jau po pirmojo valgymo persikrausto pas mus į lovą, nes jeigu pavalgiusį bandau perkelti atgal - išsibudina. Paryčiais visada pradeda blaškytis, šnekėti per miegus ir migruoti per visą lovą doh.gif Mes su vyru siaubingai neišsimiegame.

Tikiuosi sulaukti patarimų, kaip mums elgtis smile.gif
Atsakyti
mes pietuku einame visada miegoti tuo paciu metu nu nebet kazkas keiciasi reikia anksciau kelti bet jau vakare tai problem yra uzmigti anksti doh.gif 24val jei ne veliau
Atsakyti