Įkraunama...
Įkraunama...

Per vėlai užmiega

QUOTE(Loretux @ 2008 04 07, 16:15)
na maniske irgi anksciau eidavo miegot apie 24 val., kartu su su visais. bet pasikalbejusi su kitomis mamytemis supratau savo klaida, kad reikia vaikuciui sudaryta griezta dienotvarke ir kad 22 val. mazylis turi jau miegoti. Tai jau kita diena buvo nauja tvarka. Siaip as manau, kad vaikuciams tokios problemos yra todel, kad jie dar nemoka patys uzmigti. As savo dukryte pradedu ruosti miegui 20-21 val.:paalgom vakariene, pasedim ant puodo, atsiprausiam, issivalom dantukus ir pan. ir kokia 21:30 as ja migdau. Dazniausiai pasiimu ant ranku, prisiglaudziu ir panesioju arba tiesiog pasiguldau pas save i lova ir kartu "miegam". Taip vaikutis jauciasi saugus ir gali ramiai uzmigti. Mano dukryte visada 22 val. jau buna savo sapnu karalysteje thumbup.gif

pas mus buvo lyg ir viskas dar pakenciama, bet kaip pasukom laikrodzius i prieki, bardakas doh.gif schmoll.gif niekaip i ritma neieinam, nesioju, dainiuoju, kartu guliu, anksciau nei minutes,tik pyksta 23 lyg laikrodi pazinotu, uzmiega pati...
Atsakyti
QUOTE(kristegri @ 2008 04 07, 19:45)
pas mus buvo lyg ir viskas dar pakenciama, bet kaip pasukom laikrodzius i prieki, bardakas doh.gif  schmoll.gif  niekaip i ritma neieinam, nesioju, dainiuoju, kartu guliu, anksciau nei minutes,tik pyksta 23 lyg laikrodi pazinotu, uzmiega pati...

O mes kraustemes dabar, tai irgi visas ritmas susimaise.... doh.gif doh.gif doh.gif O dar nauja vieta..... verysad.gif
Atsakyti
pas mus dar vien ablogybė isisvyravo užmiegam tik su teliku doh.gif
Atsakyti
O mūsiškei kažkaip susitvarkė viskas. Ir tas laikrodžio pasukimas jai tiko. Atsigula apie 21.30 - 22.30 val., keliasi apie 8-8.30.
Atsakyti
QUOTE(lauryzi @ 2008 04 08, 17:23)
O mes kraustemes dabar, tai irgi visas ritmas susimaise....  doh.gif  doh.gif  doh.gif O dar nauja vieta.....  verysad.gif

varksiukai, maniske visai prastai miega ne namie, tai jus gerai suprantu. reiks laiko, kol vaikiukas apsipras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristegri @ 2008 04 11, 21:50)
varksiukai, maniske visai prastai miega ne namie, tai jus gerai suprantu. reiks laiko, kol vaikiukas apsipras doh.gif

O zinot, mazyle jau jauciasi kaip namie - labai jaukus butukas.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Pfiu pfiu pfiu rolleyes.gif
Atsakyti
Mes tai dažniausiai užmiegame apie 11:30-12... niekaip neišeina anksčiau, nors lovytėje būname jau 10 val. verysad.gif ir dieną miegame tik 2 val.
Atsakyti
QUOTE(Bekky @ 2008 04 16, 23:38)
Mes tai dažniausiai užmiegame apie 11:30-12... niekaip neišeina anksčiau, nors lovytėje būname jau 10 val.  verysad.gif ir dieną miegame tik 2 val.

O tai jums tokiu laiku dar pats gazas.... doh.gif doh.gif doh.gif Vargse mamyte.... 4u.gif
Atsakyti
o mes jau visai pradedam prie rėžimo įprasti apie 11 jau visada miegam thumbup.gif tikiuosi nesugadinsiu vaiko per vasarą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2008 05 14, 06:47)
o mes jau visai pradedam prie rėžimo įprasti apie 11 jau visada miegam thumbup.gif  tikiuosi nesugadinsiu vaiko per vasarą ax.gif

O tai nenoretumet kad anksciau uzmigtu? Nes musiske irgi 23 eina miegoti, bet man atrodo kad cia pervelai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryzi @ 2008 05 14, 16:13)
O tai nenoretumet kad anksciau uzmigtu? Nes musiske irgi 23 eina miegoti, bet man atrodo kad cia pervelai...  unsure.gif

gali norėt nenorėjus kai man ji užmigdavi 1-2 val tai čia jau man labai gerai
Atsakyti
As ir noreciau, kad mano dukryte uzmigtu 21-21.30 val., bet deja, dabar isvis sunku pasidare uzmigdyt,gal tik po 22 val. uzmiega. Bet gi kiekvienas vaikas skirtingas, nieko nepadarysi...
Atsakyti