Įkraunama...
Įkraunama...

Per vėlai užmiega

QUOTE(liepuze @ 2008 03 21, 22:48)
Ir mes vargstame su miegu... Keliasi nuo 8 iki 9 tame tarpe,pietu uzmigdavo tik apie 15:30 pusantros valandeles per prievarta uzciuciuodavau,vakare vel dukimas,o apie miega isvis jokiu minciu. Nusibodo man kariauti,tai nebemigdau pietu miego ir ka jus manot,energijos pilna iki vakaro,bet 21val jau miegam. Bet manau tokiam vaikui butu gerai pietu miego pamiegoti,bet kaip priversti,virkdyti del miego irgi nesinori kiekviena diena. Jeigu jau nemiegale,tai ir nepakeisi.  mirksiukas.gif

aš irgi tokia energyzery auginu visada pilna energijos ir miegot eina ik kai supykini stipraiai doh.gif
Atsakyti
maniski irgi eina gan velai,bet turiu but salia,bet ir miegam ilgai,diena ismiega 2-3 val ,man kolkas tinka,kai eis i darzeli gal keisis grafikas,Pas mane jis is judriuju,visur jo pilna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo koposs: 22 kovo 2008 - 17:24
QUOTE(koposs @ 2008 03 22, 17:22)
maniski irgi eina gan velai,bet turiu but salia,bet ir miegam ilgai,diena ismiega 2-3 val ,man kolkas tinka,kai eis i darzeli gal keisis grafikas,Pas mane jis is judriuju,visur jo pilna  biggrin.gif

manoji pokaičio daug trumpiau miega
Atsakyti
QUOTE(Kamke @ 2008 03 21, 23:09)
o mano sakyciau per anksti eina miego, 20val. o galetu eiti veliau tai mazum nakti nesikeltu, as taip manau g.gif

Zinoma, kad trupuciuka per anksti.... mirksiukas.gif Juk praalksta per toooookia ilga nakti.... rolleyes.gif Kada vakariene pavalgo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryzi @ 2008 03 24, 15:38)
Zinoma, kad trupuciuka per anksti....  mirksiukas.gif Juk praalksta per toooookia ilga nakti....  rolleyes.gif Kada vakariene pavalgo?  g.gif

o tai kada keliasi????
Atsakyti
mano dukryte irgi anksti eina miegelio, pavargsta per dienele, taj jau 20 val.keliaujam i lovyte smile.gif na turbut daugiausia iki 21 istempiam, bet jei dukryte pavargus, nematau reikalo jos kankinti schmoll.gif , ir mamytei su teveliu buna ramu, galim ramiai praleisti vakareli mirksiukas.gif mirksiukas.gif vakariene pavalgo apie 19val.ir pries miega pienelio buteliuka isgeria, tad nakti neprabunda thumbup.gif bet va ryte dar taip noretusi pasnausti, o vyturiukas jau 8 zadina doh.gif , bet nieko, nes apie 11-12 val.einam abi parpieciuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joviliukste @ 2008 03 25, 11:20)
mano dukryte irgi anksti eina miegelio, pavargsta per dienele, taj jau 20 val.keliaujam i lovyte  smile.gif na turbut daugiausia iki 21 istempiam, bet jei dukryte pavargus, nematau reikalo jos kankinti schmoll.gif , ir mamytei su teveliu buna ramu, galim ramiai praleisti vakareli  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif vakariene pavalgo apie 19val.ir pries miega pienelio buteliuka isgeria, tad nakti neprabunda  thumbup.gif  bet va ryte dar taip noretusi  pasnausti, o vyturiukas jau 8 zadina  doh.gif , bet nieko, nes apie 11-12 val.einam abi parpieciuko  ax.gif

kokia faina dienotvarke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2008 03 25, 07:18)
o tai kada keliasi????

Kaip siupratau tai nakti prabudineja.... g.gif
Atsakyti
Hmmmm g.gif

Aš savo mažylę pradedu migdyti apie 20val...
Keliamės 9 val.

Popietinis miegelis trunka nuo 12 iki 15val.

Mūsų princesei dabar 1 metukai ir 3 savaitytės.

Mums taip išėjo todėl, kad Mb labai anksti eina į darbą ir pas mus namuose užmiegama apie 22 valandą. tačiau pamažu ruošiamasi miegeliui nuo 21... O mažylė pati pradėjo prašytis miegelio taip anksti kai perėjo į 1 miego laiką dieną. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2008 03 27, 18:13)
Hmmmm  g.gif

Aš savo mažylę pradedu migdyti apie 20val...
Keliamės 9 val.

Popietinis miegelis trunka nuo 12 iki 15val.

Mūsų princesei dabar 1 metukai ir 3 savaitytės.

Mums taip išėjo todėl, kad Mb labai anksti eina į darbą ir pas mus namuose užmiegama apie 22 valandą. tačiau pamažu ruošiamasi miegeliui nuo 21... O mažylė pati pradėjo prašytis miegelio taip anksti kai perėjo į 1 miego laiką dieną.  mirksiukas.gif

tai šaunu o mes visai nesugebam jokio rėžimo įsivesti blush2.gif
Atsakyti
Mes labai sunkiai įsivedėm rėžimą. Rytais miegodavo iki 10 - 11 valandos, pietų užmigdavo 4 - 5 ir miegodavo 2 val, o vakare eidavo miegot ( blush2.gif ) 12 val. Bet čia mano kaltė, nes aš studijuoju, tai dukrytė padėdavo man mokytis. Susimąščiau, kad mažam vaikui taip negerai, tai pradėjau rytais žadinti apie 9. o dabar mūsų rėžimas:
8 - 9 keliamės;
14 - 15 pietų miegas;
22 - labanaktukas
thumbup.gif
Atsakyti
na maniske irgi anksciau eidavo miegot apie 24 val., kartu su su visais. bet pasikalbejusi su kitomis mamytemis supratau savo klaida, kad reikia vaikuciui sudaryta griezta dienotvarke ir kad 22 val. mazylis turi jau miegoti. Tai jau kita diena buvo nauja tvarka. Siaip as manau, kad vaikuciams tokios problemos yra todel, kad jie dar nemoka patys uzmigti. As savo dukryte pradedu ruosti miegui 20-21 val.:paalgom vakariene, pasedim ant puodo, atsiprausiam, issivalom dantukus ir pan. ir kokia 21:30 as ja migdau. Dazniausiai pasiimu ant ranku, prisiglaudziu ir panesioju arba tiesiog pasiguldau pas save i lova ir kartu "miegam". Taip vaikutis jauciasi saugus ir gali ramiai uzmigti. Mano dukryte visada 22 val. jau buna savo sapnu karalysteje thumbup.gif
Atsakyti