Na ir mums su miegeliu prastai Guldom mažylę apie 21.30 val., bet būtinai reikia būti kambaryje šalia, kitaip nieko nesigauna, o kol užmiega tai ir po porą valandų užtrunka, tai paskui kai jau užmiega, tai ir pačiai nieko nebesinori, tik praustis ir į lovą Ir nebepažiūriu kokio filmo suplanuoto, ar šiaip ko nors
QUOTE(polo @ 2008 03 16, 18:50)
Mano dukros grafikas pasikeitė, kai anksčiau švisti pradėjo. Anksčiau be 24-01 val neužmigdavo, o dabar po 22 val. akyčių trynimas prasideda ir miegelis ateina. Keliasi 9 ryto, o anksčiau iki 11-12 miegodavom
jo manoji irgi į saulytę reaguoja, su pirmaisiais spinduliukais keliasi ir truputi anksčiau gult eiti pradėjo dabar jau apie 23 galima užmigdyti tuo tarpu anksčiau tik po 24 tai šiaip ne taip padarydavom
Mums irgi buvo su miegučiu prastai,bet kažkaip jau ritmas pagautas ,eina kartais ir ankščiau miegoti,bet jau dabar ne vėliau 22.00 h.
QUOTE(AgnėM @ 2008 03 17, 09:03)
Mums irgi buvo su miegučiu prastai,bet kažkaip jau ritmas pagautas ,eina kartais ir ankščiau miegoti,bet jau dabar ne vėliau 22.00 h.
jums gerai
QUOTE(gige252 @ 2008 03 16, 20:08)
Na ir mums su miegeliu prastai Guldom mažylę apie 21.30 val., bet būtinai reikia būti kambaryje šalia, kitaip nieko nesigauna, o kol užmiega tai ir po porą valandų užtrunka, tai paskui kai jau užmiega, tai ir pačiai nieko nebesinori, tik praustis ir į lovą Ir nebepažiūriu kokio filmo suplanuoto, ar šiaip ko nors
Kai migdau savo suneli irgi turiu buti kambari, tai isnaudoju ta laika, arba mezgu, arba knyga skaitau. Jis priprato, svarbiausia kad mama netoli, pasneka ir uzmiega.
QUOTE(arabele @ 2008 03 15, 18:12)
geras pasiūlymas bet va pas mus viskas su tuo ritualu gerai tik kad tėtis visą reiklaą gadina nes mes su mergina atsigulam planuojam miegot pamato šviesą kitam kambarį ir šiuru šiuru pas tėvelį ir mano pastangos nueina šuniui ant uodegos
Va va va, mes irgi turem toooki "gera" tetuka, kuris megsta telika ilgai paziureti - o tada mazei ne miegelis rupi....
QUOTE(lolla @ 2008 03 17, 11:43)
Kai migdau savo suneli irgi turiu buti kambari, tai isnaudoju ta laika, arba mezgu, arba knyga skaitau. Jis priprato, svarbiausia kad mama netoli, pasneka ir uzmiega.
kaip faina kai tau leidžia tokiais dalykais užsiimti mano smalsuolė viską padeda daryti ir knyga verčia reik nereik o jau apie mezgimą tai nė nesvajok. O miega tik tada jei visi eina miegoti kartu arba jau žiauriai pervargus
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 03 18, 15:27)
Maniske eidavo seniau miegoti apie 12-12.30 nakties,bet atpratinom,neduodavau miegoti antra karta diena ir db apie puse 11 nuluzta pati vakare
Sveikiname
Musiskis anksciau irgi eidavo miegot kartu su mumis-dvylikta ar net veliau... tai arba patys stengiames eiti anksciau miegoti, arba kartais neguldau diena pietu miegeliui, tada pats jau 21 val. prasosi i lova
o mano sakyciau per anksti eina miego, 20val. o galetu eiti veliau tai mazum nakti nesikeltu, as taip manau
QUOTE(BooMe @ 2008 01 11, 11:51)
mum irgi vargas su miegu ir nakties miegui ir pietu miegui uzmiega tik per prievarta jei leisciau isvis nemiegotu
Ir mes vargstame su miegu... Keliasi nuo 8 iki 9 tame tarpe,pietu uzmigdavo tik apie 15:30 pusantros valandeles per prievarta uzciuciuodavau,vakare vel dukimas,o apie miega isvis jokiu minciu. Nusibodo man kariauti,tai nebemigdau pietu miego ir ka jus manot,energijos pilna iki vakaro,bet 21val jau miegam. Bet manau tokiam vaikui butu gerai pietu miego pamiegoti,bet kaip priversti,virkdyti del miego irgi nesinori kiekviena diena. Jeigu jau nemiegale,tai ir nepakeisi.