Įkraunama...
Įkraunama...

Per vėlai užmiega

QUOTE(lauryzi @ 2008 02 25, 17:26)
Tik labai jau sunku, kai ju sprendimas eiti miegoti buna apie 1 val nakties  doh.gif  doh.gif  doh.gif

O tai kodėl nenorit pabandyt kelt anksčiau ryte g.gif ?
Atsakyti
Mes gulames 10, o uzmiegam apie puse dvylikos ir niekaip kitaip nesigauna verysad.gif
Atsakyti
ryte zadinu jeigu ilgiau miega, na nebent sekmadieni isimtis buna, pietu tuo paciu laiku, vakare apie 22val jau miega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sparkling @ 2008 02 25, 18:08)
O tai kodėl nenorit pabandyt kelt anksčiau ryte g.gif ?

Bandziau, mirksiukas.gif prikeldavau apie 9 val. - tai mano mazyle taip verkdavo, akytes trindavo, kad net imdavo mane sazine grauzti, kodel as tokia besirde mama.... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryzi @ 2008 02 27, 13:23)
Bandziau,  mirksiukas.gif prikeldavau apie 9 val. - tai mano mazyle taip verkdavo, akytes trindavo, kad net imdavo mane sazine grauzti, kodel as tokia besirde mama....  doh.gif  doh.gif  doh.gif

manoji irgi būna labai pikta jei pažadini ir visai anksčiau vakare gult nenueina
Atsakyti
Mano mazoji tai irgi eina miegoti apie 22 val. bet uzmiehga gana greitai per kokias 10 min. o diena miega apie 2 valandas bet kazkaip neramiai labai miega ir nori i musu lova smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunelek @ 2008 03 02, 11:44)
Mano mazoji tai irgi eina miegoti apie 22 val. bet uzmiehga gana greitai per kokias 10 min. o diena miega apie 2 valandas bet kazkaip neramiai labai miega ir nori i musu lova smile.gif

kad manoji tokiu laiku eitu gulti tai būtų liuks manoji tempia kartais net iki 2 val doh.gif
Atsakyti
Tai ne kas ,juk ir vaikuciui ne taip gerai,bet veliau gal pripras ,na ir ji eitu gal veliau ,bet mes gesiname siesas ir gulames ir tada ji irgi eina kartu pasako kad eina aaa pupa ir viskas,na su miegeliu neturi problemu tik nakti pabunda per miega pradeda verkti ar vartosi bet uzmiega labai greitai smile.gif

url=http://www.supermama.lt/liniuote/vaikas/]user posted image[/url]
Atsakyti
oi oi kiek as turejau tokiu paciu problemu doh.gif sia ziema teko menesiukui pas seseri i jav nuvaziuoti tai ji grieztai mano vaikus prie "vaikisko" rezimo pripratino. dabar super thumbup.gif
pirmiausia atskaite iiiiiiiilga morala man apie tai kiek vaikams reikia miego ir kaip svarbu jiems grieztas rezimas doh.gif na, o kaip "susitvarke" su manim tai emesi ir mazyliuku. Zodziu, pradzioje, maudydavom juos vonioje kiekviena vakara. Leisdavom jiems ten ilgokai pasipliuskenti, pazaisti, atsiplaiduoti ir t.t. Po vonios maziukai aptingdavo, tai mes juos greitai sukisdavom i pizamas ir... i lovas. Sunaitelis gaudavo mano papciu, o dukryte tuomet klausydavosi pasakos. kartais leisdavau jai lovoje vaikiska filmuka (zinoma, tinkama jos amziui) paziureti. Negaliu sakyti, kad nebuvo sunku prie tokio rezimo pratinti, taciau isitikinau, kad svarbiausia tevu uzsispyrimas ir jau po poros savaiciu jie lovytese guledavo 20.30 - 21.00. Esu labai patenkinta, kad sese padejo, bo jauciu pati iki siol viena uzmigdyciau kokia 11 vakaro ir su mazium dar "bovinciausi" iki 1 nakties.
Dabar su vyru turime gero laiko vakare ir tik dviese thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2008 03 02, 13:00)
kad manoji tokiu laiku eitu gulti tai būtų liuks manoji tempia kartais net iki 2 val doh.gif

ohoho...cia tai tikras vargelis.... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
pas mus ir tokios bedos budavo guldydavau 21.30-22val o uzmigdavo tik 24-1val doh.gif bet paskui kazkaip viskas susitvarke smile.gif patarimai kad pries miega reikia buti ramiems vengti aktyviu zaidimu,mums netiko. Anaiptol tik issidukes pats pradejo niurzgeti prasytis miegoti smile.gif dabar uzmiegam 22-23val smile.gif
Beto, kitas dalykas kuris manau dare poveiki tokiam velam vaikucio miegui, tai vidinis nerimas. Taip noredavosi kad anksciau uzmigtu, kad rastum pagaliau ir laiko sau paskaityti zurnala ar tv paziureti, nete panarsyti, jog tas nerimas turbut persiduodavo ir mazylis net nesiruosdavo miegoti smile.gif
Atsakyti
Visada migdyti tuo pačiu metu ir paskaičiuokit, kiek laiko miegat per parą- gali būti, kad miego visiškai pakanka.
Atsakyti