oi oi kiek as turejau tokiu paciu problemu
sia ziema teko menesiukui pas seseri i jav nuvaziuoti tai ji grieztai mano vaikus prie "vaikisko" rezimo pripratino. dabar super
pirmiausia atskaite iiiiiiiilga morala man apie tai kiek vaikams reikia miego ir kaip svarbu jiems grieztas rezimas
na, o kaip "susitvarke" su manim tai emesi ir mazyliuku. Zodziu, pradzioje, maudydavom juos vonioje kiekviena vakara. Leisdavom jiems ten ilgokai pasipliuskenti, pazaisti, atsiplaiduoti ir t.t. Po vonios maziukai aptingdavo, tai mes juos greitai sukisdavom i pizamas ir... i lovas. Sunaitelis gaudavo mano papciu, o dukryte tuomet klausydavosi pasakos. kartais leisdavau jai lovoje vaikiska filmuka (zinoma, tinkama jos amziui) paziureti. Negaliu sakyti, kad nebuvo sunku prie tokio rezimo pratinti, taciau isitikinau, kad svarbiausia tevu uzsispyrimas ir jau po poros savaiciu jie lovytese guledavo 20.30 - 21.00. Esu labai patenkinta, kad sese padejo, bo jauciu pati iki siol viena uzmigdyciau kokia 11 vakaro ir su mazium dar "bovinciausi" iki 1 nakties.
Dabar su vyru turime gero laiko vakare ir tik dviese