Įkraunama...
Įkraunama...

Per vėlai užmiega

QUOTE(arabele @ 2008 02 21, 08:16)
tai va jau užkariavo išgrūdo mane iš lovos mano šeimyna tai sėdžiu prie kompo tongue.gif

Niuva..... doh.gif Tai vadinasi tuoj bus taip, kad mamyte miegos ant zemes, o dukryte su tetuku - lovytej hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryzi @ 2008 02 21, 09:27)
Niuva.....  doh.gif Tai vadinasi tuoj bus taip, kad mamyte miegos ant zemes, o dukryte su tetuku - lovytej  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

nu jau beveik gerai kad tik paryčiais ji ten atšliaužia o jei taip naktį tai tikri neaišku kur tektų gultis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2008 02 21, 22:13)
nu jau beveik gerai kad tik paryčiais ji ten atšliaužia o jei taip naktį tai tikri neaišku kur tektų gultis ax.gif

OI, mamyte, pradekit keisti tokius iprocius.... mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif Neleiskit, kad vaikiukas jus valdytu... wub.gif
Atsakyti
Anksciau keltis reikia, tada ir miegoti prades eiti anksciau, pasikeis dienos ritmas. Maniskis irgi taip dare, bet pradejom lankyt visokius baseinus, muzikas ir t.t., teko keltis anksciau, kad spetumem visur sudalyvaut, ir jau nuo pirmos dienos kleckas pats pasiprase miego anksciau. I ritma iejo po keliu dienu. Nors kai uzsibunam namie, tarkim susergam ar siaip kas nors, vel griztam i sena ritma, nes as pati tokia megeja panaktineti, o ryte ilgiau pamiegoti blush2.gif Tad ko is vaiko noret:) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryzi @ 2008 02 21, 21:57)
OI, mamyte, pradekit keisti tokius iprocius....  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif Neleiskit, kad vaikiukas jus valdytu...  wub.gif

tai kad man taip visai patinka ji atsibeldžia į lovą aš atsikeliu aš vyturiukas ir ryte keltis man patinka, bet va vakare su ja naktinėti tai mane nervina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 02 21, 23:36)
Anksciau keltis reikia, tada ir miegoti prades eiti anksciau, pasikeis dienos ritmas. Maniskis irgi taip dare, bet pradejom lankyt visokius baseinus, muzikas ir t.t., teko keltis anksciau, kad spetumem visur sudalyvaut, ir jau nuo pirmos dienos kleckas pats pasiprase miego anksciau. I ritma iejo po keliu dienu. Nors kai uzsibunam namie, tarkim susergam ar siaip kas nors, vel griztam i sena ritma, nes as pati tokia megeja panaktineti, o ryte ilgiau pamiegoti  blush2.gif Tad ko is vaiko noret:)  4u.gif

Mes jau beveik 1,6 metų keliamės prieš 7 ryto ax.gif bet užmigdyt įmanoma tik apie 23 val. doh.gif (arba vėliau), pietų miega apie 2-2,5 val. smile.gif Rytą aišku nenori keltis, bet mes keliaujam į lopšelį, tada pasirinkimo nėra - reikia ir viskas ax.gif Migdyt bandom visaip - ir pas save lovoj, ir jo lovelėj, ir kitam kambary - rezultatas tas pats - bet 23 val. neužmiega doh.gif
Atsakyti
Mes einam gulti irgi vėlai 23 val, kitą kartą net vėliau, o keliasi šiokiadieniais tai 7-8 val., o savaitgaliais 9-10 val.O kaip norėčiau, kad mažoji eitų gulti kaip visi vaikai 21 val. ir mums su tečiu būtų daugiau laiko kartu praleisti....
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2008 02 22, 10:32)
Mes einam gulti irgi vėlai 23 val, kitą kartą net vėliau, o keliasi šiokiadieniais tai 7-8 val., o savaitgaliais 9-10 val.O kaip norėčiau, kad mažoji eitų gulti kaip visi vaikai 21 val. ir mums su tečiu būtų daugiau laiko kartu praleisti....

panorėsi ir praeis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2008 02 22, 11:32)

Aga, turbut visos cia to nori...bet..... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryzi @ 2008 02 22, 11:33)
Aga, turbut visos cia to nori...bet.....  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

norėt nedraudžiama mūsų lialkos nenori ir viskas tongue.gif
Atsakyti
nu ką padarysi, reikės laukti kol pradės eiti miegoti normaliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2008 02 22, 15:49)
nu ką padarysi, reikės laukti kol pradės eiti miegoti normaliai  mirksiukas.gif

Niu tai laukiam....... drinks_cheers.gif
Atsakyti