QUOTE(Pirania @ 2008 02 14, 19:38)
Maniškis irgi naktibalda, kaip ir mes su MB. gulasi apie 12val miegot ir išmiega kartais net iki 10 ryto, o dar pietų porą valandų išmiega.
tai gerai kad jūs visi naktibaldos, o aš tai vyturys tuo tarpu mano mergina ryškus pelėdžiukas
QUOTE(arabele @ 2008 02 14, 19:40)
norėčiau pamatyti kaip tai atrodo maniškio niekaip neiškraustytum iš lovos jau greičiau aš būčiau ant grindų o jiedu lovoje miegotu
Nekaip atrodo - tikrai nekaip..... Todel, jau nuo siandien iveskit nauja tvarkele - kad vaikiukas turetu savo lovyte
Pas mus ritmas irgi keiciasi vos ne kiekviena diena......ir kaip kartais pagalvoju tam vaikuciui miego uztenka, prie kokia pora men eidavo miegot 22h keldavosi ivairiai nuo /8.30 iki 10h ryto, o dabar eina liulia 11-12h ir keliasi 7.30, o kur dar nakti prabunda po keliasdesimt kartu, kartais kaip pradeda dainuoti savo mmmmmmm ir taip koki pusvalandi, tai pasupam tai nors priminga, jei nieko nedarytum tai taaaip isiklykia...
QUOTE(lauryzi @ 2008 02 14, 16:34)
Oi, nedraykit klaidos - nepratinkit miegoti teveliu lovoj - paskui niekaip neiskrapstysit Darzelyje mano sunaus grupeje buvo toks berniukas, kuris vis su mamyte vienoj lovoj miega (jam jau 3 metukai), o tetukas ant grindu
tikra tiesa , mano sunui 2 metukai,nuo gimimo pripratinome miegoti pas mus,tai dabar beda turime.as jau parnesiau vel lovyte i miegamaji(taip ji buvo sunaus kambari-manau tik del grozio)nuememe vienoj puseje groteles ir pristumem prie lovos.bet ir tai gal siek tiek tik pagerejo.bet daznai jam lovyteja mazai "vietos"tai jis ateina pas mus.tad mamytes,nors ir gaila kartais tu mazyliu pasistenkite nuo pat gimimo pratinti tik savo lovyteje miegoti-patikekit taip bus tik jums pacioms geriau
QUOTE(lauryzi @ 2008 02 15, 14:40)
Nekaip atrodo - tikrai nekaip..... Todel, jau nuo siandien iveskit nauja tvarkele - kad vaikiukas turetu savo lovyte
QUOTE(livida @ 2008 02 16, 01:24)
tikra tiesa , mano sunui 2 metukai,nuo gimimo pripratinome miegoti pas mus,tai dabar beda turime.as jau parnesiau vel lovyte i miegamaji(taip ji buvo sunaus kambari-manau tik del grozio)nuememe vienoj puseje groteles ir pristumem prie lovos.bet ir tai gal siek tiek tik pagerejo.bet daznai jam lovyteja mazai "vietos"tai jis ateina pas mus.tad mamytes,nors ir gaila kartais tu mazyliu pasistenkite nuo pat gimimo pratinti tik savo lovyteje miegoti-patikekit taip bus tik jums pacioms geriau
manoji nuo gimimo miega lovytėje, o dabar kai išėmiau vieną šoną nes nebetelpa ji ten atvairuoja ir į mūsų lovą nes labai neramiai ir plačiai miega nežinau čia gal kas negeria nes per naktį 1000 kartų apsiverčia pasisuka pašliaužia vietą pakeičia nu net nežinau.
QUOTE(arabele @ 2008 02 16, 10:59)
manoji nuo gimimo miega lovytėje, o dabar kai išėmiau vieną šoną nes nebetelpa ji ten atvairuoja ir į mūsų lovą nes labai neramiai ir plačiai miega nežinau čia gal kas negeria nes per naktį 1000 kartų apsiverčia pasisuka pašliaužia vietą pakeičia nu net nežinau.
Maniske irgi "keliauja" lovyteje naktimis, bet galu gale vel susiranda pagalvele ir pucia i aki Ir tikrai nemanau, kad tai butu gera priezastis vaika imti pas tevelius i lova.... Nei Jus, nei vaikutis gerai niekada neissimiegos Galu gale, gi reikia ir intymumo tarp vyro ir zmonikes Kaip ta klausima sprendziat?????
QUOTE(lauryzi @ 2008 02 16, 15:26)
Maniske irgi "keliauja" lovyteje naktimis, bet galu gale vel susiranda pagalvele ir pucia i aki Ir tikrai nemanau, kad tai butu gera priezastis vaika imti pas tevelius i lova.... Nei Jus, nei vaikutis gerai niekada neissimiegos Galu gale, gi reikia ir intymumo tarp vyro ir zmonikes Kaip ta klausima sprendziat?????
o mes į lovą jos neimam ji pati atšliaužia n es jos lovytė pritraukta prie mųsų ir nera vieno šono. Vakarais ji miega savo lovoj, tik naktį per miegus atšliaužia taigi intymumui netrukdo
QUOTE(arabele @ 2008 02 17, 09:18)
o mes į lovą jos neimam ji pati atšliaužia n es jos lovytė pritraukta prie mųsų ir nera vieno šono. Vakarais ji miega savo lovoj, tik naktį per miegus atšliaužia taigi intymumui netrukdo
maniske irgi taip pat uzmiega savo lovyteje, bet lovyte pristumta prie pat lovos ir sonas nuimtas, tai nakti irgi sliauzoja, tai i lova ateina pmiegot, prabunda gryzta i savo lovele, taip ir sliauzioja buna kad ir ismiega neprabudus , ir neatsliauzia
QUOTE(arabele @ 2008 02 17, 10:18)
Sakau.... Ziurekit, mamyte, kad vaikutis neuzkariautu jusu lovytes
QUOTE(lauryzi @ 2008 02 17, 21:47)
Sakau.... Ziurekit, mamyte, kad vaikutis neuzkariautu jusu lovytes
tai va jau užkariavo išgrūdo mane iš lovos mano šeimyna tai sėdžiu prie kompo