Įkraunama...
Įkraunama...

Per vėlai užmiega

QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 02 11, 16:54)
Na mano pipiras jau geriau geriau einame miegoti 22val o atsikeleme 7-8ryto,bet uztat negaliu atsidziaugti ismiegame visa naktele ir nesikeliame nei vieno karto oi kokios puikios dabar naktys as jau tokiu buvau pasiilgusi lotuliukas.gif

clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Oi, mamytes, mano leliukas irgi kazkur 22 - 23 val., eina miegucio, uztad keliasi 9.30 visaip buna rolleyes.gif
Uztad pietu tik 1 - 1.30 ismiega verysad.gif mazoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(visagi @ 2008 02 11, 14:47)
mes saviski jei iki 23val. uzmigdom, tai jau gerai, uztai ryte iki 10h miega. smile.gif

o mano kelesi vistiek kokia 8-8.30h doh.gif nors miegot velokai nueina
Atsakyti
Maniškis irgi vėlai eidavo gult.Be 1,2 (nakties) niekaip doh.gif .Bet užtat rytais keldavosi vėlai.Tai pradėjau kelt ryte anksčiau.9 keliasi,22 aba 23 jau lovoj guli thumbup.gif .O jei dar išeina kelis kart į lauką išeit tai vos 21 sulaukia lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Reik kažkaip energiją išliet biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sparkling: 12 vasario 2008 - 10:49
Maniskis mazius velai eina gulti, 11 arba 12 vakaro, kartais net pirmos nakties sulaukia bet ir keliasi anksti jei su manim miega, o jei as iseinu anksti ryte ir jis lieka su teciu tai atsikelia kokia 11 ryto. Ir nezinau kodel vaikai su teciais geriau miega g.gif
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 02 11, 15:54)
Na mano pipiras jau geriau geriau einame miegoti 22val o atsikeleme 7-8ryto,bet uztat negaliu atsidziaugti ismiegame visa naktele ir nesikeliame nei vieno karto oi kokios puikios dabar naktys as jau tokiu buvau pasiilgusi lotuliukas.gif

baltai pavydžiu blush2.gif

QUOTE(linuciuke @ 2008 02 12, 21:36)
Maniskis mazius velai eina gulti, 11 arba 12 vakaro, kartais net pirmos nakties sulaukia bet ir keliasi anksti jei su manim miega, o jei as iseinu anksti ryte ir jis lieka su teciu tai atsikelia kokia 11 ryto. Ir nezinau kodel vaikai su teciais geriau miega  g.gif

aha aš irgi pastebėjau jei tėtis namie manoji miega daug ilgiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(AlionaG @ 2008 02 11, 19:32)
Oi, mamytes, mano leliukas irgi kazkur 22 - 23 val., eina miegucio, uztad keliasi 9.30 visaip buna  rolleyes.gif
Uztad pietu tik 1 - 1.30 ismiega verysad.gif  mazoka g.gif

Pas mane tokia pat situacija .Tik dar naktį keliasi ir šiaip kažko naktim neramiai miega ,vis vartosi .Lovytėj jam vietos neužtenka tai pasiimu pas save miegot . g.gif
Atsakyti
Mano vaikas eina miegoti tarp 9-11val.na gal dazniausiai 10-11val.prabunda nakti jei nori atsigerti,ar papuli pameta. smile.gif o keliasi tai nuo 8-9,sitam tarpe,po to vel miegoti eina 12-13val.ir miega apie 1-1,5val.liudniausia kad miega pas mus lovoje,taip jau prisipratinom,tai sunkiai issimiegam visi trys.o lovytej nezinau kaip ten butu su jo miegu,reikes vel pratint
Atsakyti
QUOTE(Lilina @ 2007 12 07, 13:47)
Sveikos mamytės.
Peržiūrėjau forumą bet tokios temos neradau.
Turiu problemą. Dukrai dabar 1m ir 6 men. Pradedu mygdyt nuo 10 vakaro, kad 22:30 jau miegotų. Atlikė visus veiksmus: išsivalom dantukus, išplaunam rankas, išvalom nosytę, užsidedam nakčiai pampersą, persirengiam. Paskui prieš miegą pavartom knygutę su paveiksliukais ir tada guldau į lovytę, išjungiu šviesas ir prasideda spektaklis. Rėkia, nenori būti lovytėje, reikalauja, kad išimčiau, arba tiesiog guli ir vartosi, šnekasi, žaidžia su rankom, su meškiuku kuri padedu į lovą kartu miegoti...žodžiu užmiginėjimas vyksta apie 2 val, tai užmiega apie 12-1 nakties  verysad.gif
O diena užmiega gražiai, paguldai ir miega.

Kaip jus migdot savo mažučiukus. Kurio laiku? ir greit užmiega?

anksciau jokiu bedu neturejau-idedu i lovyte ir miegodavo.dabar jau visaip buna..bet pradejau dabar i vakar sodinytis salia,ramiai kazka veikti,kad ir filmuka pries miega atlikus vonios ritualus paziureti, pritemdyti sviesas,ijungti dainuojamasias pasakas vaikams(labai raminanciai veikia),tai dukriukas tu mieguciu jau pati laukti pradejo,sako mama-megusiu ir kviecia kartu wub.gif
Atsakyti
Pas mus ir visko buna.Kai pervarksta,tai isvis nakti blaskos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2008 02 13, 12:29)
Mano vaikas eina miegoti tarp 9-11val.na gal dazniausiai 10-11val.prabunda nakti jei nori atsigerti,ar papuli pameta. smile.gif o keliasi tai nuo 8-9,sitam tarpe,po to vel miegoti eina 12-13val.ir miega apie 1-1,5val.liudniausia kad miega pas mus lovoje,taip jau prisipratinom,tai sunkiai issimiegam visi trys.o lovytej nezinau kaip ten butu su jo miegu,reikes vel pratint

Oi, nedraykit klaidos schmoll.gif - nepratinkit miegoti teveliu lovoj - paskui niekaip neiskrapstysit verysad.gif Darzelyje mano sunaus grupeje buvo toks berniukas, kuris vis su mamyte vienoj lovoj miega (jam jau 3 metukai), o tetukas ant grindu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryzi @ 2008 02 14, 15:34)
Oi, nedraykit klaidos  schmoll.gif - nepratinkit miegoti teveliu lovoj - paskui niekaip neiskrapstysit verysad.gif Darzelyje mano sunaus grupeje buvo toks berniukas, kuris vis su mamyte vienoj lovoj miega (jam jau 3 metukai), o tetukas ant grindu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

norėčiau pamatyti kaip tai atrodo maniškio niekaip neiškraustytum iš lovos jau greičiau aš būčiau ant grindų o jiedu lovoje miegotu lotuliukas.gif
Atsakyti