Įkraunama...
Įkraunama...

Per vėlai užmiega

Kai ruosiames lankyti darzeli, pradejau jai skirti grafika, per pietus is pradziu sodindavau i vezimeli ir supdavau, po to uzmigdavo pati lovyteje, nuo to karto palieku viena kambaryje ir uzmiega, o vakare puse devyniu pradedam ruostis miegucio, palieku lovuteje, duodu tuti ir gerti ir pati panelyte uzmiega. Dar darzelyje pavargsta nuo ispudziu, turi kur islieti energija, tai vakare, nera jegu ir eina miegoti! Uzmiega greitai, tai labai ir nevargstam. Uzjauciu kitas mamytes 4u.gif kantrybes jums!
Atsakyti
Musu pupa irgi be 12 neina migdyti, o keliasi 10 val. Na pas mus problema, kad mes patys velai einam miegoti, tetis daznai uzsivelina ir gryzta po 23 val. tai jeigu mes ir buname atsigule i lovyte tai pamacius tete net nesvajok jo islaikyti joje schmoll.gif ir zinoma vieno kambario butas.
Atsakyti
QUOTE(gabute @ 2008 02 08, 14:37)
Musu pupa irgi be 12 neina migdyti, o keliasi 10 val. Na pas mus problema, kad mes patys velai einam miegoti, tetis daznai uzsivelina ir gryzta po 23 val. tai jeigu mes ir buname atsigule i lovyte tai pamacius tete net nesvajok jo islaikyti  joje schmoll.gif ir zinoma vieno kambario butas.

Tetukas svarbiau uz miegeli..... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
o pas mus kita beda buvo 20val.luzdavo juodai,nu galima nuprotet,nei kur su juo iseit nei ka,ryte keldavosi 9-9.30val,tai dabar po truputi prisipratino iki 21.30-22.00val.kad istemtu,tai pietu ir po 3-3.5val,duodu miegot,kazkoks miegalius biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paulapaula @ 2008 02 08, 16:19)
o pas mus kita beda buvo 20val.luzdavo juodai,nu galima nuprotet,nei kur su juo iseit nei ka,ryte keldavosi 9-9.30val,tai dabar po truputi prisipratino iki 21.30-22.00val.kad istemtu,tai pietu ir po 3-3.5val,duodu miegot,kazkoks miegalius biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai cia tik dziaugtis reikia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(olivija1981 @ 2008 02 07, 19:01)
Kai ruosiames lankyti darzeli, pradejau jai skirti grafika, per pietus is pradziu sodindavau i vezimeli ir supdavau, po to uzmigdavo pati lovyteje, nuo to karto palieku viena kambaryje ir uzmiega, o vakare puse devyniu pradedam ruostis miegucio, palieku lovuteje, duodu tuti ir gerti ir pati panelyte uzmiega. Dar darzelyje pavargsta nuo ispudziu, turi kur islieti energija, tai vakare, nera jegu ir eina miegoti! Uzmiega greitai, tai labai ir nevargstam. Uzjauciu kitas mamytes 4u.gif kantrybes jums!

va ir aš labai tikiuosi kai pradės eiti i darželį ir atsiras padoresnis rėžimas tongue.gif

QUOTE(lauryzi @ 2008 02 08, 13:52)
Tetukas svarbiau uz miegeli.....  wub.gif  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif pas mus tas pats

QUOTE(lauryzi @ 2008 02 08, 16:07)
Tai cia tik dziaugtis reikia  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif

drinks_cheers.gif aš irgi džiaugčiausi jei miegaliuką turėčiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2008 02 08, 23:24)
va ir aš labai tikiuosi kai pradės eiti i darželį ir atsiras padoresnis rėžimas tongue.gif

Kai prades eiti i darzeli - prasides ir ligos.... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paulapaula @ 2008 02 08, 15:19)
o pas mus kita beda buvo 20val.luzdavo juodai,nu galima nuprotet,nei kur su juo iseit nei ka,ryte keldavosi 9-9.30val,tai dabar po truputi prisipratino iki 21.30-22.00val.kad istemtu,tai pietu ir po 3-3.5val,duodu miegot,kazkoks miegalius biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

bigsmile.gif o as tai buciau patenkinta kad anksti miegot eina.mes vos 11-24h.susikrapstom buna kad ir anksciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryzi @ 2008 02 10, 14:55)
Kai prades eiti i darzeli - prasides ir ligos....  doh.gif  doh.gif  doh.gif

visur yra ir pliusų ir minusų tongue.gif
Atsakyti
mes saviski jei iki 23val. uzmigdom, tai jau gerai, uztai ryte iki 10h miega. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(visagi @ 2008 02 11, 15:47)
mes saviski jei iki 23val. uzmigdom, tai jau gerai, uztai ryte iki 10h miega. smile.gif

Taiva, man irgi patinka ilgiau su mazyle pamiegoti.... hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Na mano pipiras jau geriau geriau einame miegoti 22val o atsikeleme 7-8ryto,bet uztat negaliu atsidziaugti ismiegame visa naktele ir nesikeliame nei vieno karto oi kokios puikios dabar naktys as jau tokiu buvau pasiilgusi lotuliukas.gif
Atsakyti