Įkraunama...
Įkraunama...

Per vėlai užmiega

QUOTE(Jūja @ 2008 02 01, 00:51)
tai va, jums gerai, mums viskas susiklostė kitaip, bet ai, ką mes čia ne į temą wub.gif
Geriau pasigirsiu į temą. Merginą, kaip pirmai rašiau kėliau 9.30val. Pietų miegojo nuo 11.30-14.30val. , vakare apie 19val. pradėjo lūžinėti, sukti ratus aplink lovytę, zirsti ieškodama soskytės ir merliuko (bet aš viską buvau paslėpus), užsiėmėm kita veikla, bet jau teko visko prisigalvot, kad tik ištempt kuo ilgiau doh.gif , o 22.30val. pradėjom ruoštis miegeliui (jau labai buvo nuvargusi), valgydama mišinuką lūžinėjo, tai net dantukų neišsivalėm. Paguldžiau į lovytę 22.45val. ir iš karto užmigo thumbup.gif . Nu žiūrėsim kokia bus naktelė  ax.gif Ryt parašysiu ar pasiteisino toks planas cool.gif Labanakt 4u.gif

nu mes jau po ekspermentinės naktelės. Viskas būtų nieko. Užmigo merina 22.45val., o nubudo 3val. nakties, pasiėmiau pas mus į lovą ir vėl užmigo, nunešiau atgal į lovytę, truputį numigo ir vėl pabudo(lauke kažkas rėkavo doh.gif ), o tada tai jau sunkiai pavyko užlaušt ir vėl kartu išmiegojom iki 10.30val. unsure.gif Ilgokai, nu bet aš daba vadelių nebeatleisiu-eisim po truputį į ritmą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 01 vasario 2008 - 11:26
QUOTE(Jūja @ 2008 02 01, 12:24)
nu mes jau po ekspermentinės naktelės. Viskas būtų nieko. Užmigo merina 22.45val., o nubudo 3val. nakties, pasiėmiau pas mus į lovą ir vėl užmigo, nunešiau atgal į lovytę, truputį numigo ir vėl pabudo(lauke kažkas rėkavo doh.gif ), o tada tai jau sunkiai pavyko užlaušt ir vėl kartu išmiegojom iki 10.30val. unsure.gif Ilgokai, nu bet aš daba vadelių nebeatleisiu-eisim po truputį į ritmą mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif Tai super mirksiukas.gif Maniske tai vakar 23.30 uzmigo ir dabar jau 11.30 - o ji vis dar miega thumbup.gif thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
lauksim tolimesnių Jūja jūsų bandymų tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arabele: 02 vasario 2008 - 16:47
Oi ir mano berniokui kazkas pasidare user posted image nes einame miegoti tik apie 23-24val ir aisku buna nakteliu ne kiekviena bet buna prabunda apie 5-6ryte
user posted imageir iki kokiu 7-8negalima uzmigdyti jam reikia zaisti,sneketi ir neleidzia mums miegoti oi nebezinau ka cia daryti?
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 02 02, 22:22)
Oi ir mano berniokui kazkas pasidare user posted image nes einame miegoti tik apie 23-24val ir aisku buna nakteliu ne kiekviena bet buna prabunda apie 5-6ryte
user posted imageir iki kokiu 7-8negalima uzmigdyti jam reikia zaisti,sneketi ir neleidzia mums miegoti oi nebezinau ka cia daryti?

o anksčiau taip nebuvo????
Atsakyti
Maniškis irgi eina miegot vėlai, apie 24h, o dažnai ir vėliau. Niekaip nepavyksta paankstint nakties miego.Manau, viskas susiję su pietų miegu, nes dažnai jis eina pietų miegot apie 14-15h ir miega 2-3h. O prabudęs iki 22,00 neištempia, apie 20-21h vėl užzinori miego baisiausia, tai jei jam pavyksta numigt tuo laiku, tai faktas, kad be 1h nakties neužmigs :-(
Dažnai būna, kad apie 19-20h į parduotuvę ar svečius važiuojam, tai mašinoj numinga ir vėl problema su nakties miegu. Toks vaizdas, kad reik tik namie sėdėt su vaiku, jei nori, kad režimas gautųsi :-(
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2008 02 03, 08:06)
o anksčiau taip nebuvo????

Deja iki 1.4metuku jis pas mane 21-21.30val miegodavo,o dabar nebezinau kas cia darosi?Budavo kad net visa nakti ismiegodavo ir jokiu jokiu atsibudimu,o dabar nebezinau
user posted image
Atsakyti
mes keliames nuo 9.30 iki 10.30h pietu einam 13-14h tam tarpe miega ilgiausei 1.30h o miegoti eina 23- 24h niekaip anksciau miegoti nenueina o jei uzmiega tai atsikelia 7h ryto
Atsakyti
maniškei irgi problemų buvo su miegeliu, nors kai buvo mažesnė miegodavo labai daug ir plius visą naktį..
tai va, pradėjau daryt taip. ryte atsikelusios apie 9h atsigeriam pieno, nusiprausiam, tada aš darau rimtesnius pusryčius, o ji žaidžia. pavalgom, dar pažaidžiam ir apie 11-12h jau vėl einam pamiegot. kartais aišku būna kad ir nenori miegelio taip anksti, bet vėliau nei iki 14h nelaikau jos, būtinai migdau. nu ir pamiega pana porą val, per tą laiką pietus padarau. ir jau poto, kai atsikelia nebemiegam iki pat vakaro. užtat vaikas 21h jau akytes trina ir pati miegelio prašosi biggrin.gif
dar beje nemigdau jos lovytėj, užmigdau pas mus lovoj, vėliau pernešu.
Atsakyti
Buvo laikas, kai naktinėdavom ir iki antros nakties doh.gif , bet , kad tik neprisišnekėčiau blink.gif , jau užmigdau apie 11 val.Visada migdydavau su silpna šviesa, o dabar visai išjungiu, tai tamsoj greit užmiega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(polo @ 2008 02 04, 16:34)
Buvo laikas, kai naktinėdavom ir iki antros nakties doh.gif , bet , kad tik neprisišnekėčiau blink.gif , jau užmigdau apie 11 val.Visada migdydavau su silpna šviesa, o dabar visai išjungiu, tai tamsoj greit užmiega biggrin.gif

Maniske prie tamsos irgi greiciau nuluzta drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif na mes irgi prisijungiam prie naktinejanciu. Miegot einam apie 23 - 24val., o keliames apie 9,30 -10,30 ax.gif Na bent issimiegam. Bet labai sunkiai pietu uzmigdau, galima sakyti per prievarta, nes jei nemiegotu tai 19val. uzmigtu, o ka tadu daryt g.gif ?
Atsakyti