QUOTE(Kriste252 @ 2007 12 17, 15:29)
Sveiki,o kaži iš kokių siūliukų nerti tokia suknytę geriausia? Gavoju,gal plonutė mochera geriau butu?Gal dar galetumėte patarti kaip dydį pasimatuoti.
sveikute o tu pabandyk nusinerti pavyzdeli is kokiu 20 akeliu ir p[asimatuok, cia labai sunku nustatyti kiek cia reiks akeliu, siulai juk skirtingi del moheros....nzn gali buti labai gauruota o cia juk rastukas svarbu
Papildyta:
QUOTE(angulyte @ 2007 12 17, 15:35)
Dovyda, nieko baisaus kad teko truputeli nuardyt, uztat koks jeeeeeeeeginis rezultatas bus Sekmes
aciuuuuuu uz palaikyma stengsiuos, kad butu!
Papildyta:
QUOTE(sketisss @ 2007 12 17, 19:45)
dovyda gaila kad reikia ardyti,man tokie dalykai tai peilis,bet jei reikia tai reikia sekmes
Papildyta:
QUOTE(bielra @ 2007 12 17, 16:59)
Sveikos darbštuolytės! Senokai bebuvau šioje temoje.. , kažkaip gėda ir reikštis, nes nu niekaip negaliu pabaigti sesei suknelės... , sakiau kol nebaigsiu tol nelysiu, bet neiškenčiau. Peržiūrėjau rusaičiu puslapį ir labai jau man ta baltoji vasarinė suknikė patiko...
Dovyda, tik nenukabink nosies ir pirmyn i kovą su ratukais..., lauksim rezultato!
Dovyda, tik nenukabink nosies ir pirmyn i kovą su ratukais..., lauksim rezultato!
ir gerai, kad ilindai o as begu begu tais ratukais ir net nemanau sustoti
aciuu visoms mergaitems bei gi moteriskaitems uz gilu palaikyma (Rugile, Gadget ir jums abiem )
MB vakar mane mazochiste pavadino sako,as kiek matau tu vis toj pacioj vietoj (na cia nerime jis turi galvoj ) sako, vaizdas toks, kad tau labai patinka panert ir vel paardyt, tarsi nenoretum tos pilkes niekada uzbaigt