Įkraunama...
Įkraunama...

Suknikės megztos ir nertos

QUOTE(Kriste252 @ 2007 12 17, 15:29)
Sveiki,o kaži iš kokių siūliukų nerti tokia suknytę geriausia? Gavoju,gal plonutė mochera geriau butu?Gal dar galetumėte patarti kaip dydį pasimatuoti.

sveikute 4u.gif o tu pabandyk nusinerti pavyzdeli is kokiu 20 akeliu ir p[asimatuok, cia labai sunku nustatyti kiek cia reiks akeliu, siulai juk skirtingi mirksiukas.gif del moheros....nzn g.gif gali buti labai gauruota lotuliukas.gif o cia juk rastukas svarbu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(angulyte @ 2007 12 17, 15:35)
Dovyda, nieko baisaus kad teko truputeli nuardyt, uztat koks jeeeeeeeeginis rezultatas bus  thumbup.gif  Sekmes 

aciuuuuuu uz palaikyma blush2.gif stengsiuos, kad butu! pioneer.gif
Papildyta:
QUOTE(sketisss @ 2007 12 17, 19:45)
dovyda gaila kad reikia ardyti,man tokie dalykai tai peilis,bet jei reikia tai reikia mirksiukas.gif sekmes

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bielra @ 2007 12 17, 16:59)
Sveikos darbštuolytės! Senokai bebuvau šioje temoje..  doh.gif , kažkaip gėda ir reikštis, nes nu niekaip negaliu pabaigti sesei suknelės... blush2.gif , sakiau kol nebaigsiu tol nelysiu, bet neiškenčiau. Peržiūrėjau rusaičiu puslapį ir labai jau man ta baltoji vasarinė suknikė patiko...
Dovyda, tik nenukabink nosies ir pirmyn i kovą su ratukais..., lauksim rezultato! 

ir gerai, kad ilindai thumbup.gif o as begu begu tais ratukais ax.gif ir net nemanau sustoti bigsmile.gif

aciuu visoms mergaitems bei gi moteriskaitems uz gilu palaikyma (Rugile, Gadget ir jums abiem group.gif)

MB vakar mane mazochiste pavadino lotuliukas.gif sako,as kiek matau tu vis toj pacioj vietoj (na cia nerime jis turi galvoj mirksiukas.gif ) sako, vaizdas toks, kad tau labai patinka panert ir vel paardyt, tarsi nenoretum tos pilkes niekada uzbaigt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 17 gruodžio 2007 - 20:34
QUOTE(1RUGILE @ 2007 12 17, 13:52)
Liūte G mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif ar labai tave vakar parjuokinau beliedama savo emocijas??????????Kai vakar paleidau laišką į eterį tai buvo tooooooooks juokas suėmęs bigsmile.gif , bandžiau tavo reakciją įsivaizduot, ir gavusi palaikymo žinutę supratau -netekai amo...........Niu bet vakar man buvo liuks nuotaika blush2.gif  thumbup.gif , tad sumasčiau pakvailioti blush2.gif .Oi , čia gi ne debatai, o suknikių tema doh.gif .Tad raportuoju.Pabaigiau pukai siknikę.Liko tik foto.

Nu nereAliai patiko zinute. Nekilo zodziu, tik tokia 2 x Julia Roberts sypsena.

Apie suknytes: pirma bus juodas bet spalvotas projektas, nes jau labai jis sugalvotas rolleyes.gif detaliai yra. Melynai siulus paemiau, nes 1. spalva nereali 2. kaina - irgi smile.gif O visgi italiska pusvilne... Apie tai, kad isigijau dar ir fantastisku siulu (pusvilne kitaip melyna, beveik violetine ir marginys viskozinis) tokiai biuro bliuzelei, apsimetanciai golfu, TYLIU.

Apie emocijas: jos gimdo suknytes. Kuo daugiau emociju, tuo ... eee.. daugiau ir grazesniu suknyciu.

cool.gif

Papildyta:
Bielra, labukas!!!

Dovyda, mumi MB - panasus smile.gif Nes manasis (kai mamos salia nesimato)atlieka ardymo darbus. Man rankele nekyla. Tai ardo (ir puikiai, tiesiog tobulai vynioja i kamuolelius) ir tyciojasi isradingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 17, 22:55)
Dovyda, mumi MB - panasus smile.gif Nes manasis  (kai mamos salia nesimato)atlieka ardymo darbus. Man rankele nekyla. Tai ardo (ir puikiai, tiesiog tobulai vynioja i kamuolelius) ir tyciojasi isradingai smile.gif

lotuliukas.gif mano irgi ardo... ir gal ne taip idealiai kaip taviskis, bet LAAAABAI kruopsciai vynioja i kamuoliukus biggrin.gif na o del patyciu.....pati matai mirksiukas.gif

joaaaaaaa dvi liutes turiu biggrin.gif po viena kiekvienai savo pusei wub.gif

va jos thumbup.gif

user posted image

Atsakyti
labs ryts!
aš vakar beveik miegodama užbaigiau krikštadukros suknytės-sarafaniuko apdailą, tad nebeturėjau jėgų nufotogarfuoti ir jums pasirodyti ax.gif . tačiau šiandien grįžusi namo būtinai tą padarysiu.

ir žinokite, gana neįtikėtinas dalykas - apdailą dariau apnerdama vąšeliu ir supratau, kad visai smagiai su juo dirbasi, plius kai siūlai ne irisinių storumo biggrin.gif tai vėl grįžau prie minties, kad gal reik pabandyti ir man tą garsiąją pilkąją, juolab, kad dovydos raštai iššifruoti nesunkūs ir labai gražūs. bet bėda, kad tų siūlų nėra daug - 4 (o gal ir 5, nepamenu) matkutės, po 300 m ilgio siūlų. dar yra viena matkutė tokių švelniai rūžavų, labai tinkančių prie tų pilkiukų. kažin, ar verta pradėti, ar užtektų? Dovyda, gal tu galėtum pasakyti kiek daugmaž susineria tai pilkutei suknytei? maniškiai nėra tokiai labai ploni - ant etiketės rašo, kad reiktų 2,5-3 storio virbalų
Atsakyti
Kaip čia šiandien tylu... blink.gif , matyt visos tik mezga, neria... ir šventėm ruošiasi... sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2007 12 18, 02:29)

joaaaaaaa dvi liutes turiu  biggrin.gif po viena kiekvienai savo pusei wub.gif

va jos  thumbup.gif

user posted image

Jau katyciu grozis! 4u.gif
Atsakyti
niu ką, keliam bangas šioje aprimusioje temoje biggrin.gif

pasivertusi į Kalėdų bobutę nunarpliojau tokį sarafaniuką krikšto dukrai:

Suknyte

iš arčiau: is arciau

pagal pradinę idėją turėjo būti suknelė su rankovėmis, bet kadangi neturiu ant ko pamatuoti, bijojau rizikuoti su dydžiu, tad apsidraudžiau ir padariau sarafaną blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eferika @ 2007 12 18, 19:49)
niu ką, keliam bangas šioje aprimusioje temoje  biggrin.gif

Suknyte

pagal pradinę idėją turėjo būti suknelė su rankovėmis, bet kadangi neturiu ant ko pamatuoti, bijojau rizikuoti su dydžiu, tad apsidraudžiau ir padariau sarafaną  blush2.gif

labai kruopshtus ir grazhus darbelis wub.gif super grazhus thumbup.gif

ash ir jau baigineju savo sunenui kelnytes ir megztuka Kaledu proga... blush2.gif
irgi neturiu kaip pamatuot, bet rizikuoju doh.gif gal tiks rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo X-iuke: 18 gruodžio 2007 - 19:53
QUOTE(dovyda @ 2007 12 18, 01:29)
lotuliukas.gif mano irgi ardo... ir gal ne taip idealiai kaip taviskis, bet LAAAABAI kruopsciai vynioja i kamuoliukus biggrin.gif na o del patyciu.....pati matai mirksiukas.gif

va jos  thumbup.gif

user posted image

o dieve kaip grazu. Net silpna pasidaro tokias katukes pamacius
Atsakyti
QUOTE(eferika @ 2007 12 18, 09:16)
ir žinokite, gana neįtikėtinas dalykas - apdailą dariau apnerdama vąšeliu ir supratau, kad visai smagiai su juo dirbasi, plius kai siūlai ne irisinių storumo  biggrin.gif tai vėl grįžau prie minties, kad gal reik pabandyti ir man tą garsiąją pilkąją, juolab, kad dovydos raštai iššifruoti nesunkūs ir labai gražūs. bet bėda, kad tų siūlų nėra daug - 4 (o gal ir 5, nepamenu) matkutės, po 300 m ilgio siūlų. dar yra viena matkutė tokių švelniai rūžavų, labai tinkančių prie tų pilkiukų. kažin, ar verta pradėti, ar užtektų? Dovyda, gal tu galėtum pasakyti kiek daugmaž susineria tai pilkutei suknytei? maniškiai nėra tokiai labai ploni - ant etiketės rašo, kad reiktų 2,5-3 storio virbalų

as net nezinau....mano siulai ploni, 100gr apie 700 cm ilgio, tai suneriau vos viena matkeli smile.gif nuneriau nugara, prieki ir tauku iki juosmens mirksiukas.gif net nzn ka tau patart....
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2007 12 18, 02:29)

va jos  thumbup.gif

user posted image

smile.gif aha smile.gif
Man sian mergyyyna viena pasake, kad optimizmo skaleje manasis iseina uz skales ribu. Niu puikus tas laukimo laikotarpis. As net siuliau MB susipykti profilaktiskai, nes itartinai gerai sutariam blush2.gif Nesutiko.

QUOTE(eferika @ 2007 12 18, 20:49)
niu ką, keliam bangas šioje aprimusioje temoje  biggrin.gif

Suknyte

pagal pradinę idėją turėjo būti suknelė su rankovėmis, bet kadangi neturiu ant ko pamatuoti, bijojau rizikuoti su dydžiu, tad apsidraudžiau ir padariau sarafaną  blush2.gif

Spalva - super!

Man raudona spaaaaaalva - labai grazi.

Tuoj ikrausiu raudonus megztinius i skrynele, nes ieskojau tiesiog raudonos formos bent paziureti, o apsiraminimui turiu nauja svarka siuvineta nugara ir perlinem sagom. Ner taip baisu kaip skamba, beje smile.gif Labai tinka ant megztos suknytes zydrosios, ba kai vilkiu ja viena, tai kaimynka zaliuoja, o kaaalieginai vis aina ratais smile.gif Nu kukli assss.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 18 gruodžio 2007 - 22:17
Eferika, labaiiiii gražus sarafaniukas, turėtų labai dailiai panelytė su juo atrodyt thumbup.gif
Atsakyti