Įkraunama...
Įkraunama...

Suknikės megztos ir nertos

labuka, ogo, koks puslapis, kokios darbštuolės, galiu pasigirti dukrytei megzta krikšto suknyte .

suknyte
blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasakyte: 16 gruodžio 2007 - 17:13
oi mergaites, ratukai baigesi verysad.gif ...... ir vel prasidejo is pradziu mirksiukas.gif teko vel nuardyti sijonine dali....isplatejo per daug schmoll.gif 40 cm kruopstaus nerimo...oi oi....na nieko.....kaip nors prisivysiu blush2.gif

tiesa, kazkuri prase pilkutes nerimo schemu, tai siandien papaisiau. va sita suknute jei kuri dar susidometu 4u.gif

user posted image

pradejau nerti nuo "kaspinelio verimo" juostos (tokia pati yra ir ant rankoviu):

user posted image

virsutine sukneles ir rankoviu dali neriau tokiu rasteliu:

user posted image

sijonine dalis:

user posted image

ir platejimas:

user posted image

sekmingo darbo 4u.gif jei kiltu klausimu mielai padeciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(koti @ 2007 12 15, 22:55)
Mezgėjėlės gal žinot kur galima būtu nusipirkti tokį daiktą  "manekeną" ant kurio būtu galima suknyte pamatuoti.Na toki nesudetinga,ant vienos kojos blush2.gif

Danesa prekiauja ivairiais manekenais mirksiukas.gif Gelezinio vilko gtv. smile.gif
Atsakyti
Dovyda, kaaaaaip tu cia graziai sugalvojai ir padarei!!!!!

Saunuoliu saunuole!

O del ratuku - ka gi, tobula suknele reikalauja auku. Tikekimes si - paskutine.

Atsakyti
Dovyda, labai ačiū už papaišymus! nors pati su vašeliu ne taip smarkiai draugauju kaip su virbalais, bet tavasis raštelis labai jau gundantis ax.gif turiu ir aš atsargose pilkiukų siūliukų, tik galvoju ar nebus jie per stori vašeliu nerti ir ar ne per mažai kaip suknelei g.gif bus matyti.

pasakyte, taviškė mažutėlė suknelė gražutė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 16, 18:54)
Dovyda, kaaaaaip tu cia graziai sugalvojai ir padarei!!!!!

Saunuoliu saunuole!

O del ratuku - ka gi, tobula suknele reikalauja auku. Tikekimes si - paskutine.

na... kokia gi as cia saunuole... blush2.gif ai na gerai, busiu saunuole! mirksiukas.gif aciu 4u.gif

na kazkaip neapsiziurejau, norejosi kuo greiciau nunerti, tai ir variau variau tais ratukais, matyt galva susisuko lotuliukas.gif paskui pasiziurau-vaje!!!!! doh.gif per plati g.gif .....o zinai mezginiuose, geriau anksciau negu visa numezgus-nunerus biggrin.gif nieko as tuoj tongue.gif vakar pasedejau prie teliko taip labai produktyviai ir 15cm atmezgiau thumbup.gif o tu savo melyna suknyke jau pradejai? ir kokia pasirinkai ? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(eferika @ 2007 12 16, 22:56)
Dovyda, labai ačiū už papaišymus! nors pati su vašeliu ne taip smarkiai draugauju kaip su virbalais, bet tavasis raštelis labai jau gundantis  ax.gif  turiu ir aš atsargose pilkiukų siūliukų, tik galvoju ar nebus jie per stori vašeliu nerti ir ar ne per mažai kaip suknelei  g.gif  bus matyti. 

pasakyte, taviškė mažutėlė suknelė gražutė  mirksiukas.gif

junkis! 4u.gif labai lengvas rastelis, tiesiog pradinukinis mirksiukas.gif o siuliukai, na nzn, mano plonokoki, bet is storesniu manau dar geriau - greiciau, ziu dar ir aplenksi mirksiukas.gif
na....del.....mazuteles sukneles....va cia tai nuo manekeno priklauso thumbup.gif mano nebus labai jau tokia mazute lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 17 gruodžio 2007 - 09:04
Oi Dovyda mirksiukas.gif kaip aš atve suprantu ką jauti blush2.gif Ačiū dievui nenumetei thumbup.gif , taip kaip aš verysad.gif .O tai čia būčiau dabar tave kaip visaip prikalbinėjusi nenumesti schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif tokio grožio.Tu jį tikrai įsimylėjusi, kad esi tokia stipri ir nenuleidi rankų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Žinau kad bus labai gražu wub.gif .Labai labai wub.gif .
Liūte G mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif ar labai tave vakar parjuokinau beliedama savo emocijas??????????Kai vakar paleidau laišką į eterį tai buvo tooooooooks juokas suėmęs bigsmile.gif , bandžiau tavo reakciją įsivaizduot, ir gavusi palaikymo žinutę supratau -netekai amo...........Niu bet vakar man buvo liuks nuotaika blush2.gif thumbup.gif , tad sumasčiau pakvailioti blush2.gif .Oi , čia gi ne debatai, o suknikių tema doh.gif .Tad raportuoju.Pabaigiau pukai siknikę.Liko tik foto.
Atsakyti
vo mergikes ka radau
o gal ir jus radaot jau apie pilkaja suknyte cia smile.gif kur rugile jau numezgusi ir dovyda mezga smile.gif
pilkosios rusiskas forumas
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2007 12 16, 18:31)
oi mergaites, ratukai baigesi  verysad.gif ...... ir vel prasidejo is pradziu mirksiukas.gif teko vel nuardyti sijonine dali....isplatejo per daug schmoll.gif 40 cm kruopstaus nerimo...oi oi....na nieko.....kaip nors prisivysiu blush2.gif

tiesa, kazkuri prase pilkutes nerimo schemu, tai siandien papaisiau. va sita suknute jei kuri dar susidometu 4u.gif

user posted image

pradejau nerti nuo "kaspinelio verimo" juostos (tokia pati yra ir ant rankoviu):

user posted image

virsutine sukneles ir rankoviu dali neriau tokiu rasteliu:

user posted image

sijonine dalis:

user posted image

ir platejimas:

user posted image

sekmingo darbo 4u.gif jei kiltu klausimu mielai padeciau wub.gif

Sveiki,o kaži iš kokių siūliukų nerti tokia suknytę geriausia? Gavoju,gal plonutė mochera geriau butu?Gal dar galetumėte patarti kaip dydį pasimatuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriste252: 17 gruodžio 2007 - 14:32
QUOTE(dovyda @ 2007 12 16, 18:31)
oi mergaites, ratukai baigesi  verysad.gif ...... ir vel prasidejo is pradziu mirksiukas.gif teko vel nuardyti sijonine dali....isplatejo per daug schmoll.gif 40 cm kruopstaus nerimo...oi oi....na nieko.....kaip nors prisivysiu blush2.gif

Dovyda, nieko baisaus kad teko truputeli nuardyt, uztat koks jeeeeeeeeginis rezultatas bus thumbup.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 17 gruodžio 2007 - 14:37
QUOTE(qqte @ 2007 12 17, 13:37)
vo mergikes ka radau
o gal ir jus radaot jau apie pilkaja suknyte cia smile.gif kur rugile jau numezgusi ir dovyda mezga smile.gif
pilkosios rusiskas forumas

Sveikos darbštuolytės! Senokai bebuvau šioje temoje.. doh.gif , kažkaip gėda ir reikštis, nes nu niekaip negaliu pabaigti sesei suknelės... blush2.gif , sakiau kol nebaigsiu tol nelysiu, bet neiškenčiau lotuliukas.gif . Peržiūrėjau rusaičiu puslapį ir labai jau man ta baltoji vasarinė suknikė patiko...
Dovyda, tik nenukabink nosies ir pirmyn i kovą su ratukais..., lauksim rezultato! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasakyte @ 2007 12 16, 15:07)
labuka, ogo, koks puslapis, kokios darbštuolės, galiu pasigirti dukrytei  megzta krikšto suknyte .

suknyte
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

kaip miela wub.gif wub.gif wub.gif
ir as galvoju saviskei krikstynom suknele nerti g.gif ax.gif
dovyda gaila kad reikia ardyti,man tokie dalykai tai peilis,bet jei reikia tai reikia mirksiukas.gif sekmes mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti