labuka, ogo, koks puslapis, kokios darbštuolės, galiu pasigirti dukrytei megzta krikšto suknyte .
suknyte
oi mergaites, ratukai baigesi ...... ir vel prasidejo is pradziu teko vel nuardyti sijonine dali....isplatejo per daug 40 cm kruopstaus nerimo...oi oi....na nieko.....kaip nors prisivysiu
tiesa, kazkuri prase pilkutes nerimo schemu, tai siandien papaisiau. va sita suknute jei kuri dar susidometu
pradejau nerti nuo "kaspinelio verimo" juostos (tokia pati yra ir ant rankoviu):
virsutine sukneles ir rankoviu dali neriau tokiu rasteliu:
sijonine dalis:
ir platejimas:
sekmingo darbo jei kiltu klausimu mielai padeciau
tiesa, kazkuri prase pilkutes nerimo schemu, tai siandien papaisiau. va sita suknute jei kuri dar susidometu
pradejau nerti nuo "kaspinelio verimo" juostos (tokia pati yra ir ant rankoviu):
sijonine dalis:
ir platejimas:
QUOTE(koti @ 2007 12 15, 22:55)
Mezgėjėlės gal žinot kur galima būtu nusipirkti tokį daiktą "manekeną" ant kurio būtu galima suknyte pamatuoti.Na toki nesudetinga,ant vienos kojos
Danesa prekiauja ivairiais manekenais Gelezinio vilko gtv.
Dovyda, kaaaaaip tu cia graziai sugalvojai ir padarei!!!!!
Saunuoliu saunuole!
O del ratuku - ka gi, tobula suknele reikalauja auku. Tikekimes si - paskutine.
Saunuoliu saunuole!
Dovyda, labai ačiū už papaišymus! nors pati su vašeliu ne taip smarkiai draugauju kaip su virbalais, bet tavasis raštelis labai jau gundantis turiu ir aš atsargose pilkiukų siūliukų, tik galvoju ar nebus jie per stori vašeliu nerti ir ar ne per mažai kaip suknelei bus matyti.
pasakyte, taviškė mažutėlė suknelė gražutė
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 16, 18:54)
Dovyda, kaaaaaip tu cia graziai sugalvojai ir padarei!!!!!
Saunuoliu saunuole!
Saunuoliu saunuole!
na... kokia gi as cia saunuole... ai na gerai, busiu saunuole! aciu
na kazkaip neapsiziurejau, norejosi kuo greiciau nunerti, tai ir variau variau tais ratukais, matyt galva susisuko paskui pasiziurau-vaje!!!!! per plati .....o zinai mezginiuose, geriau anksciau negu visa numezgus-nunerus nieko as tuoj vakar pasedejau prie teliko taip labai produktyviai ir 15cm atmezgiau o tu savo melyna suknyke jau pradejai? ir kokia pasirinkai ?
Papildyta:
QUOTE(eferika @ 2007 12 16, 22:56)
Dovyda, labai ačiū už papaišymus! nors pati su vašeliu ne taip smarkiai draugauju kaip su virbalais, bet tavasis raštelis labai jau gundantis turiu ir aš atsargose pilkiukų siūliukų, tik galvoju ar nebus jie per stori vašeliu nerti ir ar ne per mažai kaip suknelei bus matyti.
junkis! labai lengvas rastelis, tiesiog pradinukinis o siuliukai, na nzn, mano plonokoki, bet is storesniu manau dar geriau - greiciau, ziu dar ir aplenksi
na....del.....mazuteles sukneles....va cia tai nuo manekeno priklauso mano nebus labai jau tokia mazute
Oi Dovyda kaip aš atve suprantu ką jauti Ačiū dievui nenumetei , taip kaip aš .O tai čia būčiau dabar tave kaip visaip prikalbinėjusi nenumesti tokio grožio.Tu jį tikrai įsimylėjusi, kad esi tokia stipri ir nenuleidi rankų . Žinau kad bus labai gražu .Labai labai .
Liūte G ar labai tave vakar parjuokinau beliedama savo emocijas??????????Kai vakar paleidau laišką į eterį tai buvo tooooooooks juokas suėmęs , bandžiau tavo reakciją įsivaizduot, ir gavusi palaikymo žinutę supratau -netekai amo...........Niu bet vakar man buvo liuks nuotaika , tad sumasčiau pakvailioti .Oi , čia gi ne debatai, o suknikių tema .Tad raportuoju.Pabaigiau pukai siknikę.Liko tik foto.
Liūte G ar labai tave vakar parjuokinau beliedama savo emocijas??????????Kai vakar paleidau laišką į eterį tai buvo tooooooooks juokas suėmęs , bandžiau tavo reakciją įsivaizduot, ir gavusi palaikymo žinutę supratau -netekai amo...........Niu bet vakar man buvo liuks nuotaika , tad sumasčiau pakvailioti .Oi , čia gi ne debatai, o suknikių tema .Tad raportuoju.Pabaigiau pukai siknikę.Liko tik foto.
vo mergikes ka radau
o gal ir jus radaot jau apie pilkaja suknyte cia kur rugile jau numezgusi ir dovyda mezga
pilkosios rusiskas forumas
o gal ir jus radaot jau apie pilkaja suknyte cia kur rugile jau numezgusi ir dovyda mezga
QUOTE(dovyda @ 2007 12 16, 18:31)
oi mergaites, ratukai baigesi ...... ir vel prasidejo is pradziu teko vel nuardyti sijonine dali....isplatejo per daug 40 cm kruopstaus nerimo...oi oi....na nieko.....kaip nors prisivysiu
sijonine dalis:
ir platejimas:
sijonine dalis:
ir platejimas:
Sveiki,o kaži iš kokių siūliukų nerti tokia suknytę geriausia? Gavoju,gal plonutė mochera geriau butu?Gal dar galetumėte patarti kaip dydį pasimatuoti.
QUOTE(dovyda @ 2007 12 16, 18:31)
Dovyda, nieko baisaus kad teko truputeli nuardyt, uztat koks jeeeeeeeeginis rezultatas bus Sekmes
QUOTE(qqte @ 2007 12 17, 13:37)
vo mergikes ka radau
Sveikos darbštuolytės! Senokai bebuvau šioje temoje.. , kažkaip gėda ir reikštis, nes nu niekaip negaliu pabaigti sesei suknelės... , sakiau kol nebaigsiu tol nelysiu, bet neiškenčiau . Peržiūrėjau rusaičiu puslapį ir labai jau man ta baltoji vasarinė suknikė patiko...
Dovyda, tik nenukabink nosies ir pirmyn i kovą su ratukais..., lauksim rezultato!
QUOTE(Pasakyte @ 2007 12 16, 15:07)
labuka, ogo, koks puslapis, kokios darbštuolės, galiu pasigirti dukrytei megzta krikšto suknyte .
suknyte
suknyte
kaip miela
ir as galvoju saviskei krikstynom suknele nerti
dovyda gaila kad reikia ardyti,man tokie dalykai tai peilis,bet jei reikia tai reikia sekmes